Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni,prihajam iz Šentiljske, kjer sem v prijetni družbi preživel lep večer. :worship:

Objavljeno
Pozdravljeni,prihajam iz Šentiljske, kjer sem v prijetni družbi preživel lep večer. :worship:

Hvala. Enako.

Objavljeno

Jutro! Res je bilo lušno, še več takih rojstnih dnevov v dobri družbi. Kako malo je potrebno, da "gliha vkup štriha."

Mutika mi je falila potrebno bo aktivirat ekipo prve pomoči in jo it pocajtat :naughty: :wub: :friend1: .

Objavljeno (popravljeno)
Jutro! Res je bilo lušno, še več takih rojstnih dnevov v dobri družbi. Kako malo je potrebno, da "gliha vkup štriha."

Mutika mi je falila potrebno bo aktivirat ekipo prve pomoči in jo it pocajtat :naughty: :wub: :friend1: .

Res je bilo odlično,Teya :worship: , vsaka čast, še veliko rojstnih dnevov ti želim.

Zgledalo je kao generalka pred 29., no vsaj za mene :whistle:

P.S.,

Dobro jutro Toteklandija, lep dan vsem! :winkiss:

Popravljeno . Popravil Vanga
Objavljeno (popravljeno)

Dobr smo ga ... (vnesi po želji)

Teya lepo te je blo videt po dolgem času, pa še nahranila si nas :worship: :004

Pa par dobrih zgodbic smo zvedli :evilgrin:

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno

Dobro jutro, vidim da je generalka uspela :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Jep, za ogrevanje je bilo ravno prav :D

Tebi pa :worship: za JD kotiček :D

Objavljeno
Dobro jutro, vidim da je generalka uspela :worship: :worship: :worship:

Majke mi, je uspela. :worship:

Saj vidiš, da se eni še do tipkovnice ne morejo privlečt. :whistle:

Objavljeno
Majke mi, je uspela. :worship:

Saj vidiš, da se eni še do tipkovnice ne morejo privlečt. :whistle:

Vidim ja :naughty: , sicer pa tud jaz nisem še čist k sebi prišel,nas je včeraj Magnifico zmatral :010

Objavljeno

Hvala, ej, vesela sem, da bo tvoja draga tudi z nami v soboto!

Pa tudi nisem vedela, da sta pripeljala malamute! Joooj, ta pasma me fascinira že od nekdaj.

Ampak, ... pa res nisem mogla prit, kak me je ta močan prehlad položil ... :evilgrin: !

(Če bi bilo vsaj kaj drugega ... :P ... O:-) !)

Kako sem vas šele jaz pogrešala, dragi moji toteki ... :wub: !

V soboto pa se zares vidimo ... jupi, kako se veselim! Pa če prlezem na pol mrtva! :grim

:worship: :winkiss: :worship:

Objavljeno
Dobr smo ga ... (vnesi po želji)

Teya lepo te je blo videt po dolgem času, pa še nahranila si nas :worship: :004

Pa par dobrih zgodbic smo zvedli :evilgrin:

Teya, dovoli, da ti še jaz čestitam na daljavo, včeraj je prehlad posegel vmes ... upam, da boš še kdaj prišla, želim si spoznati te, saj vedo o tebi povedati samo lepo. Takšni ljudje ste dragoceni, saj je svet vedno bolj nor.

:D

Objavljeno
Vidim ja :naughty: , sicer pa tud jaz nisem še čist k sebi prišel,nas je včeraj Magnifico zmatral :010

OK, stari, včeraj te je Magnifico matral, od jutri naprej pa te bom jaz, :010 ker se morava marsikaj za logistiko naše sobotne čage zmenit. :naughty:

Ti bom najprej pošto poslala, ko pa bom malce bolj zdrava, upam, da že v petek, čeprav mi je moj "nadzorni" iz Velenja prepovedal izhod pred soboto, pa bom najbrž že malo okoli hodila ... pa me lahko povabiš na metin čaj z medom in bova dorekla strategijo sobotne čage. Dopoldan, jasno.

:winkiss:

Objavljeno
OK, stari, včeraj te je Magnifico matral, od jutri naprej pa te bom jaz :010 vsak dan dopoldan, jasno!!!! :winkiss:

Muti, te držim za besedo :whistle: ,sam ne smeva pretiravat, da se komu kaj ne zgodi :naughty: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

Evo, jutri šibamo na Krvavec.

Imejte se 29. skrajno lepo in dobro na čagi, v letu 2008 pa čimveč zdravja, uspeha, miru, zadovoljstva in sreče!

http://www.elfyourself.com/?id=1812842647

p.s.: če se ne odpre, kliknite na link z desnim klikom in izberite open in new tab ali window.

Uživajte!!

DNP

Objavljeno
Teya, dovoli, da ti še jaz čestitam na daljavo, včeraj je prehlad posegel vmes ... upam, da boš še kdaj prišla, želim si spoznati te, saj vedo o tebi povedati samo lepo. Takšni ljudje ste dragoceni, saj je svet vedno bolj nor.

ooo.... to pa je kompliment... :)

Sem prišla not cela prestrašena, nobenega ne poznam... sem misla da bom morala gledat tam kake šmrkave najstnike in poslušat kak se nafrizira njhov skuter... :krneki:

Pol pa sem srečala prav prijetno skupinico motoristov... fajn je blo :).

Za soboto jaz ne vem, bom videla če se lahko izognem sobotnim obveznostim in priletim na čago :whistle:

Objavljeno
Evo, jutri šibamo na Krvavec.

Imejte se 29. skrajno lepo in dobro na čagi, v letu 2008 pa čimveč zdravja, uspeha, miru, zadovoljstva in sreče!

http://www.elfyourself.com/?id=1812842647

p.s.: če se ne odpre, kliknite na link z desnim klikom in izberite open in new tab ali window.

Uživajte!!

DNP

Sem lahko odprla, z malo potrpljenja. Super čestitka, :worship: ... uživajte tudi vi na Krvavcu, družinica skupaj, na snegu in zimskem veselju!

Hvala, se bomo potrudili, da bo čaga takšna, kot mora bit.

In res vse naj v novem letu, predvsem pa zdravja!

:winkiss:

ooo.... to pa je kompliment... :)

Sem prišla not cela prestrašena, nobenega ne poznam... sem misla da bom morala gledat tam kake šmrkave najstnike in poslušat kak se nafrizira njhov skuter... :krneki:

Pol pa sem srečala prav prijetno skupinico motoristov... fajn je blo :) .

Za soboto jaz ne vem, bom videla če se lahko izognem sobotnim obveznostim in priletim na čago :whistle:

Kompliment, mišljen iskreno.

V soboto pa bomo tam od 20h dalje, pa do zadnjih moči. Kot ponavadi ... :whistle: .

Lahko noč, toteki.

:worship: :winkiss:

Objavljeno
Lahko noč prijatelji....

Zdaj bi že lahko rekel dobro jutro?

Objavljeno

Diž se vojsko.... :lol1: jutro vam želim in lep dan... :yea1: Mutiki pa še en :winkiss:

Objavljeno
Diž se vojsko.... :lol1: jutro vam želim in lep dan... :yea1: Mutiki pa še en :winkiss:

Jebeš vojsko...;)...dobro jutro & lep dan...

Objavljeno
Jebeš vojsko...;)...dobro jutro & lep dan...

Moraš pa priznat, da je pomagalo moje dretje... :lol1:

:yea1: :yea1:

Objavljeno

Ti se znaš dret??? :eek:

Objavljeno

Na žalost se je že prej nekdo drl ''ustaj vojsko'', tak,da si malo zamudo ;) Ampak za trud pa :worship:

Objavljeno
Ti se znaš dret??? :eek:

Kad nema nikog... :010

Na žalost se je že prej nekdo drl ''ustaj vojsko'', tak,da si malo zamudo ;) Ampak za trud pa :worship:

:beer2:

Objavljeno

Danes sem se zbudil, sveto prepričan, da je večer..... Pa kaj si ja nor....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!