ataIBA Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Če si upaš. Kafič pod narodnim domom, danes ob 11h. :010 :beer2: :grupni: OK!
BremzPenzl Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Karte za Zlato lisico so še na razpolago... V soboto se dobima z motoristekom med 9:00 in 10:00, pa Vapotek bo menda poleg.... še kdo?
Mutika Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Če si upaš. Kafič pod narodnim domom, danes ob 11h. Velja. Jaz bom (itak sem :whistle: ) tam. :010 :beer2: :grupni: OK! ataIBA, :worship: :010
vuk76 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Ludeki, jaz bi šla jutri! Ful bi šla, a se zmenimo?Vangec, gospa Varaderova, Vuk, ... vsi ostali ... a jutri čoporativno napademo prizorišče zločina? :worship: Jaz sem za to,da gremo...mrs. Vuk se tudi strinja.
Furioso Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Karte za Zlato lisico so še na razpolago...V soboto se dobima z motoristekom med 9:00 in 10:00, pa Vapotek bo menda poleg.... še kdo? Err, midva prideva, če nama uspe varstvo za tamale zrihtat... ;) Viška kart prav tako še imam. ;)
Vanga Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 (popravljeno) Jaz sem za to,da gremo...mrs. Vuk se tudi strinja. Jutri gremo na predstavo.Zgučano. :winkiss: P.S., Lep dan želim vsem skupaj! :grupni: Popravljeno Januar 11, 2008. Popravil Vanga
NGregor Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 (popravljeno) Jaz bi tudi šel, mislim, pelal se bi :whistle: kaj če se bi zmenli da se neki dobimo, pa se pol razvrstimo, da ne hodimo vsak s svojim avtom ? p.s. za predstavo zaj to mislim, na Zlato lisico negrem, ker lahko isto doma na balkonu zmrzujem pa se delam da se mam fajn :lol1: Popravljeno Januar 11, 2008. Popravil NGregor
Mutika Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Jutri gremo na predstavo.Zgučano. :winkiss: P.S., Lep dan želim vsem skupaj! :grupni: Odlično! Torej, Vanga, Vuk, NGregor, ... če še kdo, naj pokliče, ... zmenjeno za jutri. Se še slišimo. :winkiss: ataIBA pa gre danes ... bo poročal, je rekel. A, mimogrede, Vapo, ataIBA in Furi, fajn je bilo na "malci" danes. :worship: Še kdaj! :winkiss:
NGregor Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 ataIBA pa gre danes ... bo poročal, je rekel.A, mimogrede, Vapo, ataIBA in Furi, fajn je bilo na "malci" danes. :worship: Še kdaj! :winkiss: Jaz sem tut lačn :headbang:
Mutika Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Jaz sem tut lačn :headbang: Ups, sem pozabila povedat, da je bila malica v tekočem agregatnem stanju. :whistle:
Vanga Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Jaz sem tut lačn :headbang: Idi v Kitajsko, sej pa te maš neke veze.Al kak? :whistle:
NGregor Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Idi v Kitajsko, sej pa te maš neke veze.Al kak? :whistle: pri moji sreči mi bojo Kitajsko hrano z testeninami servirali :BUA: Bom rajše šel na kaj drugega ... jebeš kitajce
Vanga Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 pri moji sreči mi bojo Kitajsko hrano z testeninami servirali :BUA: Bom rajše šel na kaj drugega ... jebeš kitajce :lol1: testenine, konkretno špageti izvirajo prav iz Kitajske. :whistle: Al pa v kolodvorsko na vampe-golaž mešano posipano z parmezanom, pa vlki pir zraven pa korpo kruha. :P .)
BremzPenzl Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Počasi imam zime dovolj, bi se mi prilegla kaka zabava v bazenu... :010 evo ena kak mamo to rešeno električarji :worship: :evilgrin: ...
vapotek Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 špageti izvirajo prav iz Kitajske Ej, kake maš pa ti. :slap: Se pa te ja vsi vemo, da izvirajo iz brazilske pokrajine Barila.
mačka27 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Počasi imam zime dovolj, bi se mi prilegla kaka zabava v bazenu... :010 evo ena kak mamo to rešeno električarji :worship: :evilgrin: ... Opazm, da sem zgrešila poklic.... :evilgrin:
mačka27 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 pri moji sreči mi bojo Kitajsko hrano z testeninami servirali :BUA: Bom rajše šel na kaj drugega ... jebeš kitajce Ammmmm recimo..... na kako taco kralja živali (odojčiča) :naughty: ?
Vanga Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Ej, kake maš pa ti. :slap: Se pa te ja vsi vemo, da izvirajo iz brazilske pokrajine Barila. Pa veš da maš prav, jaz sem zdaj zamenjal. :slap: Seveda, Barila to je tam za vrtami desno, ko smo meli lani runkl. :winkiss: Se v torek ob šanku pomenima. :worship:
Mačica Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Mačica, jaz bi prišla jutri, pa še Lobota bom zraven prvlekla, pa še Vangec je zadnjič nekaj rekel, da bi onadva tudi šla ... kako pa je kaj z vstopnicami, a je treba vnaprej rezervirat? Ali jih lahko kupimo uro pred predstavo? :D Eh, pa kaki rezervirat. Zaenkrat žal še nismo na takem glasu kot 5žensk.com. Bo popolnoma zadostovalo, da se kake pol ure pred predstavo prikažete na mestu dogajanja in prispevate obvezne prostovoljne prispevke :)
Mačica Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Ja, pa po predstavi malo počakajte, da kako rečemo pa kaj spijemo. Da ne boste kar takoj izginili. NGregor, če pa se na naši predstavi ne boš nasmejal, te pa tudi nič ne rečem. Edino na kletvice ne smeš bit preveč občutljiv.
Mutika Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Eh, pa kaki rezervirat. Zaenkrat žal še nismo na takem glasu kot 5žensk.com. Bo popolnoma zadostovalo, da se kake pol ure pred predstavo prikažete na mestu dogajanja in prispevate obvezne prostovoljne prispevke :) Odlično. :worship: Pridemoooooo !!! Jutri, vsaj večina.
danci1973 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Mislim, da jo bova z Gody-em mahnila v Padovo jutri... D.
Brdaus Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Mislim, da jo bova z Gody-em mahnila v Padovo jutri... D. Jutr :hmm: Sej sejem je drug teden...
vuk76 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Mislim, da jo bova z Gody-em mahnila v Padovo jutri... D. Malo si hiter...ampak, če boš tam mi parkplac rezerviraj. :whistle:
danci1973 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Malo si hiter...ampak, če boš tam mi parkplac rezerviraj. :whistle: WTF!? :headbang: Ahh, jaz pa take plane naredu... :whistle: D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se