Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
:winkiss:

ataIBA pa gre danes ... bo poročal, je rekel.

A, mimogrede, Vapo, ataIBA in Furi, fajn je bilo na "malci" danes. :worship: Še kdaj! :winkiss: PONEDELJEK DELA SVOJE!!!!! :evilgrin:

...šele zaj sn prišo na firmo. Ku..c pa taka anarhija :whistle: . Jutri se čujemo!!!

Čakaj, če sn prav nekaj prebral, prihaja Motoristek jutri na zlato lisico. Moram ga zabremzat v Slov. Bistrici, da mu dam malo travarice, drugače bo zmrzno. Pa še fajn je, če pride, ker lahko še jaz nekaj spijem, brez da bi me moja tepla :worship: .

Objavljeno

Mu milo mater ... zaj sem pa hud ... gori Podpeca nima nič, ampak čisto nič za prespat te 26. , pa to ja nea more bit res... te še pit nesmem al kaj...jaoooo Bremz ... to tak nea gre ... nekaj mormo vštimat ... jaz morn prespat ... tak mi je rekla ena :whistle:

Objavljeno
Mu milo mater ... zaj sem pa hud ... gori Podpeca nima nič, ampak čisto nič za prespat te 26. , pa to ja nea more bit res... te še pit nesmem al kaj...jaoooo Bremz ... to tak nea gre ... nekaj mormo vštimat ... jaz morn prespat ... tak mi je rekla ena :whistle:

Kake finte, zakaj pa misliš da se delajo gradovi? :whistle:

Objavljeno
Kake finte, zakaj pa misliš da se delajo gradovi? :whistle:

naš bo v obliki WC školke...še kako vprašanje ? :lol1:

Objavljeno
naš bo v obliki WC školke...še kako vprašanje ? :lol1:

Lahko je taka, da jo bomo objemali, al pa si tako naredimo, da bomo v njej ajali. :winkiss:

Objavljeno

kaj ob torkih pridejo tudi kaki mlajši ali samo tete in stričevi

mogoče bi kdaj prišo

Objavljeno
Lahko je taka, da jo bomo objemali, al pa si tako naredimo, da bomo v njej ajali. :winkiss:

ni primerna ona z posteljami..kdo bo te ležal al pa spal, kaj šele kaj nagi počel tam na ledu...te bom ja sam se sebi smilo :whistle:

Objavljeno

mogoče bi kdaj prišo

Zberi pogum, pa pridi en torek pogledat, vljudno vabljen. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

mogoče bi kdaj prišo

:unsure:

Pubeci, spet edn za prevzgojit. :evilgrin:

Tete in strici?

O:-)

Pridi en torek, le pridi, dečko, pa boš videl ... enkrat boš z nami, pa ti bo vse jasno.

Nikol več ne boš spraševal neumnosti, ampak boš vedno z veseljem prišu! :OK:

Objavljeno
:unsure:

Pubeci, spet edn za prevzgojit. :evilgrin:

Tete in strici?

O:-)

Pridi en torek, le pridi, dečko, pa boš videl ... enkrat boš z nami, pa ti bo vse jasno.

Nikol več ne boš spraševal neumnosti, ampak boš vedno z veseljem prišu! :OK:

Pa dobro no...vsi z odprtimi rokami pričakujejo podmladek ki bo naše nalednjištvo nesel naprej...ti pa odganjaš ... zaj pa si dolžna z njim en pir spit :whistle:

Sploh nevem zakaj nas je vedno tak malo ... vsaj 50 bi nas moglo bit vsakokrat ... naslednjič da vsi pripeljete neka dekleta zravn ... starostni rang mora bit med 25 - 35 ... al pa zrele ... z mlajšimi si nimamo kaj za začet :naughty: Pa fajn bi blo če majo kake izkušnje z štango :lol1:

Objavljeno

NGregor...Pa ne mi ti zdaj hodit k moji ženi...To ni lepo :angry: :nono: :nono: To ni lepo...Če je moja je moja!!! :yea1: :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

mogoče bi kdaj prišo

Evo, približno nekaj takega TO ZGLEDA vsak torek na Šentiljski. :winkiss: :naughty:

Tam mamo take magične copatke, za šankom. :smoke:

Popravljeno . Popravil Vanga
Objavljeno
Evo, približno nekaj takega TO ZGLEDA vsak torek na Šentiljski. :winkiss: :naughty:

...to pa ni pošteno, da mojo slikate ko pride na Šentiljsko.... :angry: :angry: :angry: ...kdo je bil kamermen, da mu p.čko razbijem, mater.... :rolleyes: .

Objavljeno
...to pa ni pošteno, da mojo slikate ko pride na Šentiljsko.... :angry: :angry: :angry: ...kdo je bil kamermen, da mu p.čko razbijem, mater.... :rolleyes: .

Pa saj vidiš, da ni direkten posnetek, sem ga pretvoril v animacijo.

Zgleda da sem slabo to naštimal, če se je prepoznala.Fak, najebal sem ga. :P .)

Objavljeno
Pa saj vidiš, da ni direkten posnetek, sem ga pretvoril v animacijo.

Zgleda da sem slabo to naštimal, če se je prepoznala.Fak, najebal sem ga. :P .)

..saj se ni ona!!!!!!!!!!!!....jaz sem jo,..... zdaj pa je jezna......, jaz pa :drunk: . To je edini izgovor. Drugače grem lahko kar k Motoristeku v garažo :alien1: .

Objavljeno
Pa dobro no...vsi z odprtimi rokami pričakujejo podmladek ki bo naše nalednjištvo nesel naprej...ti pa odganjaš ... zaj pa si dolžna z njim en pir spit :whistle:

Sploh nevem zakaj nas je vedno tak malo ... vsaj 50 bi nas moglo bit vsakokrat ... naslednjič da vsi pripeljete neka dekleta zravn ... starostni rang mora bit med 25 - 35 ... al pa zrele ... z mlajšimi si nimamo kaj za začet :naughty: Pa fajn bi blo če majo kake izkušnje z štango :lol1:

Koga odganjam? :angry:

:slap:

Malo bolje preberi, bimbo, preden se vstrašiš ... :kva2: ... pa saj je ded, kaj se te tak hršiš ... raje ga vprašaj, če ma kako sestro al kolegico, pa v rangu let, ki si jih našteval, da neo ravno z berglo pricotlala. te boš pa srečn, ha? :P

Vanga, car!

:worship:

:slap: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Naj da Vapo oni "skrivni" posnetek gor... tam se res vidi kak to zgleda ko se Dohtaru spipa pa misli da je Joe Cocker :lol1:

Objavljeno
Zberi pogum, pa pridi en torek pogledat, vljudno vabljen. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

samo pazi se tetkic :naughty:

:winkiss:

Objavljeno
Malo si hiter...ampak, če boš tam mi parkplac rezerviraj. :whistle:

O jeba ...

Že zdaj mam divje noro gužvo, drugi teden pa se vse skupaj še bolj stopnjuje. Upam da bo vseeno sobota dovolj fraj ...

Objavljeno

U viš, dobro, da si povedu.....so se mi roke dans tko tresle, da sm špegle fentala.....

pa sm misnla, da sm že jaz na sceni, bemoboga! No..... zdej mn je odlegwo, kt vem, da je tvoja... paparazi dobi eno točko plus :OK: (oz.mu po gorenjsko posodim pol šumeče tablete za čistit protezo, he,he,he,he)

Objavljeno (popravljeno)
NGregor...Pa ne mi ti zdaj hodit k moji ženi...To ni lepo :angry: :nono: :nono: To ni lepo...Če je moja je moja!!! :yea1: :yea1:

Ti se raje ahtej tanowega, nono, he,he,he,he....da ti jo ne spizdi.... :lol1:

BTW ČERRRRRR TOTEKI :yea1: :winkiss: :winkiss: !

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno
O jeba ...

Že zdaj mam divje noro gužvo, drugi teden pa se vse skupaj še bolj stopnjuje. Upam da bo vseeno sobota dovolj fraj ...

Če ne boš uspel it, boš lahko pri meni slikce pogledal. ;)..če pa kaj rabiš od tam pa prej javi.

Objavljeno
Kot predsednik uprave MB sekcije, si to lahko privoščim. B)

Ti mi pa hitro skoči po en sendvič pa pir. Gremo gremo....hop hop hop.... :P

Kak se pa to dela??? :?

Halo, kaj pa te s tabo je, te je treba s kako palco malo nabit :naughty:

Objavljeno
Ti se raje ahtej tanowega, nono, he,he,he,he....da ti jo ne spizdi.... :lol1:

BTW ČERRRRRR TOTEKI :yea1: :winkiss: :winkiss: !

Mucka... :love1: :wub: :inlove:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!