Pips Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Narežeš si 20 dkg tlačenke, jo poliješ z malo čistega bučnega olja, dva kosa kruha in 10 zrn česna. Popapaš! Prek spiješ dva pira. Garantirano na tebe 2 dni ne grejo komari in ženske. Ti pa lahko greš kam češ :evilgrin: . Preverjeno :whistle: . To velja samo za prdonje iber 50,za tebe pa isti recept samo brez česna in pira, dodaj 0,5 l refoška in štanga bo naredila čudež. p.s.: na spočni otroka,ženka si želi motor lp :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Za kolega Keca mam nekaj: za dušo...če se ne motim si v torek nekaj govoril tudi o tej črno/zlati zadevi, tovornjak je isti kot lani, pa še en lep triple... :004 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Bremzl, se slišiva?ČE bom šla zraven, greva spet skupaj do zbirnega mesta? Hm? :rolleyes: o.k. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Narežeš si 20 dkg tlačenke, jo poliješ z malo čistega bučnega olja, dva kosa kruha in 10 zrn česna. Popapaš! Prek spiješ dva pira. Garantirano na tebe 2 dni ne grejo komari in ženske. Ti pa lahko greš kam češ :evilgrin: . Preverjeno :whistle: . Bejž bejž, moja bi me lizala dva dni... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dobro jutro Totike in Toteki. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 jutro oz. dan v 02 :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dobro jutro vsem... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Bejž bejž, moja bi me lizala dva dni... :lol1: :worship: pred tvojo!!! Viš, jaz mam pa tak rad česn :evilgrin: ....pol pa rabim predelan stolček :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Jutro toteki...glede na vremenske razmere pa vlažnost cest ste si pomoje že premislili za furo jutri :whistle: pametno fantje ... pametno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Br U tr Totekbanda :yawn: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) Aja.... pa VSM v Toteklandiji postrelim ene par karjol :004 :004 :004 za dobr jutr! Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) Vapo, se strinjam. Rufni, pa se zmeniva. ;) Pozdravljeni. Sem se malo odtrgo in si vzel čas, da vidim kaj se tu dogaja. Tace vstran Vapo.Prvič je že oddana in drugič vozi Kavasakija. Dobro jutro zaspanci! Če rabi kdo novo streho - jaz bi delo. Drugače pa - vreme v nedeljo bo in kapučino na obali pade :worship: . Torej, jaz sem ob 9,00 pri Gamsu v Slov. Bistrici, Pips bo 100% zraven (malo takvih :naughty: ), če bo treba se počaka. Torej, kdo gre smer morje v nedeljo??? Jaz bi, samo moram najprej shujšati, da lahko zlezem v kombinezon. Bejž bejž, moja bi me lizala dva dni... :lol1: Moja tudi. Zato pa jo bom letos aprila vženo. Pa kljub temu bom lahko šel kam bom hotel. Ona bo tak vedno hotela zraven. :wacko: Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Hello, Šokac!Skoraj ne morem verjet, da ti pišeš tu gor.Aleluja. :worship: Več postov vidim v Večeru ko tu gor. :whistle: Dajta se kaj videt z bodočo ženo. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Hello, Šokac!Skoraj ne morem verjet, da ti pišeš tu gor.Aleluja. :worship: Več postov vidim v Večeru ko tu gor. :whistle: Dajta se kaj videt z bodočo ženo. :winkiss: Se vidimo v torek. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) Pozdravljeni. Sem se malo odtrgo in si vzel čas, da vidim kaj se tu dogaja. Tace vstran Vapo.Prvič je že oddana in drugič vozi Kavasakija. :huh: Oddana ... kako??? :kva1: ... komu ? A ti veš kaj, česar jaz ne vem? :o :unsure: Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Šokac, Lumpika ... a bomo meli motoristično poroko? :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) Šokac, Lumpika ... a bomo meli motoristično poroko? :010 Jebeš gostijo,sam da bo fantofščina :010 :010 :beer2: :beer2: :grupni: Jaz tak grem na dekliščino plesat :worship: :worship: :worship: Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil RockerMB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) Jebeš gostijo,sam da bo fantofščina :010 :010 :beer2: :beer2: :grupni: Jaz tak grem na dekliščino plesat :worship: :worship: :worship: :whistle: tangice :naughty: hi,hi,hi,hi Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 :whistle: tangice :naughty: hi,hi,hi,hi Mucka, a tvoje :worship: ,z lahkoto, bova v torek prečekirala :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Mucka, a tvoje :worship: ,z lahkoto, bova v torek prečekirala :winkiss: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 :whistle: tangice :naughty: hi,hi,hi,hi ni jih tangic ki bi pasale na tak kosmato rit :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 ni jih tangic ki bi pasale na tak kosmato rit :evilgrin: Ni problema! pol ure prej.... Brasilian vosk, pa use poštimano, he,he,he,he :evilgrin: bo zgledala kt od bebice, :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Pozdravček vsem! S Pipsom sva prišla s fure okoli Pohorja (+ Golica :whistle: ) in razmišljam, da je jutri smer Maribor - morje - Maribor morda nekoliko preveč. Po stari cesti pomeni 6 ur vožnje in zjutraj malo hladno, domov je treba priti do 16 - 17 h. Ni problema, če je samo vožnja. Ker pa je treba dati zraven vsaj 2 uri papice in druženja, je morda ideja krajša tura ( prekmurje - Lendava in gorice ali Golica razširjena na Celje - Arja vas .....) Jaz grem na rojstni dan. Predlagajte, dogovorite in v koordinaciji s Štamperli zložite furo. Kec pride tudi pozno, tako da ob 22h smo naliniji. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se