uti Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Bi se lahko zmenli za kakšno skupinsko masko...kakšni duheci al pa gusarji....se bo že našla kakšna stara rjuha al pa ruta....make-up opremo pa tud mamo :wink:
elbarto Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Slike: http://www.motosvet.com/gallery/albums/Maz...a/aci.sized.jpg SLLLIIIIINNNNN, SSSLLLLLLIIIIINNNNNNN........ in http://www.motosvet.com/gallery/albums/Maz...a/acj.sized.jpg HAM, HAM,.... No vidiš da gre....maš še kake slikice????? Kaki albumček bi alhko naredil, pa nam dostop naredil, pa bi bili vsi veseli. LP, El B.
elbarto Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Hanzi je dal idejo, ki bi se je MORALI sami spomnit, ker je tako simpl. Vsi mamo valjda motoristično opremo, a ne? Hlače, jakna, rokavice kaciga= motorist. (maska, skupinska) Kaj menite o tem? Toplo, dihta vodo, udobno, ne rabimo se mazat (žensk to nebi motilo..) LP, El b.
uti Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Hanzi je dal idejo, ki bi se je MORALI sami spomnit, ker je tako simpl. Vsi mamo valjda motoristično opremo, a ne? Hlače, jakna, rokavice kaciga= motorist. (maska, skupinska) Kaj menite o tem? Toplo, dihta vodo, udobno, ne rabimo se mazat (žensk to nebi motilo..) LP, El b. Na to sem tud jaz pomislila...ampak na poku z vso to težko opremo in npr. v usnju?? :?
Lindau Objavljeno Marec 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 No vidiš da gre....maš še kake slikice????? Kaki albumček bi alhko naredil, pa nam dostop naredil, pa bi bili vsi veseli. LP, El B. Zaradi spleta okoliscin (beri: premali CF in nedelujoc PC), imam samo 3-4 slike. :x :cry: Album bo na vrsti tocno takrat, ko se ga bom naucil naredit :oops: :shock: Imam pa nekaj svezih slik moje "lubice"(beri: motorja) 8) :wink:
Windsurf Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Dave: Na krožku smo te pogrešali, zamudil si 1A šamrole, ki sta jih pripravila Uti in Lindau! Ko pa se vrneš, seveda novi, izboljšan, "the bionic" Dave, bom pa celo jaz spekel pecivo! Vsem ostalim, ki vas ni bilo: Lahko vam je žal, da ste zamudili šamrole! Do naslednjič pa LP Windsurf
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Vsem ostalim, ki vas ni bilo: Lahko vam je žal, da ste zamudili šamrole! lahko ze je sram,da mi nisi prinesel komad ..........ali pet! :P :lol:
uti Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 lahko ze je sram,da mi nisi prinesel komad ..........ali pet! :P :lol: Če prideš na forumsko, ti jih prišparam :roll:
elbarto Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Včerajšnji povzetek: Nekoga sploh ni zeblo in je prispel z tem (ne mislim Yuge..) Še pustna oprava Prikazal se je Triumphator Včeraj smo vsi hujšali, pa nismo jedli pic. samo malo smo se posladkali. Svaka čast pekoma, ki sta zadevščine pripravila. in Padu je novi rekord na najbolj igranem fliperju Obiskal nas je tudi Bond. James Bond To bi bilo na kratko vse LP, El B.
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 lahko ze je sram,da mi nisi prinesel komad ..........ali pet! :P :lol: Če prideš na forumsko, ti jih prišparam :roll: nope..... me definitivno ne bo...... izpit v ponedeljek.
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Prikazal se je Triumphator vidi vidi,koja divna kosa. :P :lol: :wink:
elbarto Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 To dela čudežni šampon Gospoda Džirla za pospešeno rast lasov :roll: El B.
Windsurf Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Ne... človek je Triumphator, ker pa je take sorte človek, ki ne raste na ego, mu pač čupa zraste... LP Windsurf
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Ne... človek je Triumphator, ker pa je take sorte človek, ki ne raste na ego, mu pač čupa zraste... LP Windsurf cez noc?! :shock: ....matr bi mel ego. :twisted: :lol:
Windsurf Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Kaj bomo pa jutri počeli? 8) Jutri pa bomo pripravili odprto prvenstvo v fliperju! Prvi nosilec je ElBarto, drugi pa Ike! :wink: LP Windsurf
easyrider Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Kaj bomo pa jutri počeli? 8) ... šli v službo, jedli, pili, ... :twisted:
easyrider Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 ... pozabil, zato dodajam ... ... malo tukaj smetili ... :twisted: :twisted: :twisted:
Windsurf Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Easyrider: se nam boš jutri zvečer pridružil? Veseli smo vsakega obiskovalca! LP Windsurf
Lindau Objavljeno Marec 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Easyrider: se nam boš jutri zvečer pridružil? Veseli smo vsakega obiskovalca! LP Windsurf Lepo bi bilo ce bi se nam pridruzil, verjetno pa bo rekel:nimam casa :twisted: :oops: :wink: Sicer pa pa se nam je ze nekaj krat najavilo nekaj MS-ovcev pa jih se ni bilo (Johan,...) :P :D PS.: V Mb se skriva, kar nekaj forumasev, ki so pa prevec sramezlijivi, da bi se nam pridruzili! :wink: :cry:
Rocky Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Ne... človek je Triumphator, ker pa je take sorte človek, ki ne raste na ego, mu pač čupa zraste... LP Windsurf Čuj, kar se tiče ega, ta je nabit do plafona od kar sem ponosni lastnik Triumpha. 8) Kar se pa las tiče pa raje nebi :cry: So pa bili takšni kot so na sliki nekje do 90-tega. Sedaj pač večji bušči in manj las na butici. :P Na koncu se vse izenači. :lol: 8) Nič bat! Pa pravi maneken Solotov tudi :!: :P :wink: :lol: 8) Pozdrav izpod vinogradov ROCKY
Windsurf Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Rocky: pa kaj ta tvoja čupa ni prava :?: Smo te pač širnemu (moto)svetu predstavili v malo boljši luči :twisted: :wink: . Do jutri LP Windsurf p.s.: baje boš lepotičko v kratkem odpeljal... pohiti, da te vreme ne prehiti!
easyrider Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Lepo bi bilo ce bi se nam pridruzil, verjetno pa bo rekel:nimam casa :twisted: :oops: :wink: ... bi se vam pridružil, samo nimam časa ... ob 18.00 moram namreč biti v LJ, zato ... kdaj drugič, velja???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se