Windsurf Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Ideja z Lentom se meni tudi dopade, ampak v nasprotju z Mačico nimam želje it nekam zato, da bom razkazoval motor, ampak tja, kjer je lahko dostopno, sonček in dobro vzdušje. Zaradi mene se lahko dobivamo tudi v Bresternici pri veslačih... U, madona, sem še enkrat prebral svojo izjavo in sem videl, da je izpadla čisto drugače, kot sem imel namen... :oops: :oops: @ Mačica (če bereš te vrstice): Upam, da me nisi narobe razumela, hotel sem povedat, da se mi glede lokacije zdi pomembno le to, da se lahko nekam udobno namestim in nič drugega. Za morebitni nesporazum se opravičujem! LP Windsurf
Lindau Objavljeno Marec 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 sicer to ne sodi sem...zadnja Windsurfova pbjava se ne vidi....upam, da se bo moja...
dave the wave Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Ideja z Lentom se meni tudi dopade, ampak v nasprotju z Mačico nimam želje it nekam zato, da bom razkazoval motor, ampak tja, kjer je lahko dostopno, sonček in dobro vzdušje. Zaradi mene se lahko dobivamo tudi v Bresternici pri veslačih... U, madona, sem še enkrat prebral svojo izjavo in sem videl, da je izpadla čisto drugače, kot sem imel namen... :oops: :oops: @ Mačica (če bereš te vrstice): Upam, da me nisi narobe razumela, hotel sem povedat, da se mi glede lokacije zdi pomembno le to, da se lahko nekam udobno namestim in nič drugega. Za morebitni nesporazum se opravičujem! LP Windsurf Zdaj je kar je, sjebal si se. Macica ti bo garantirano ob prvi priloznosti avto na klocne vrgla :twisted: :D lp DTW :D
Mačica Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Zdaj je kar je, sjebal si se. Macica ti bo garantirano ob prvi priloznosti avto na klocne vrgla :twisted: :D lp DTW :D Al pa motor :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :P
Mačica Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 U, madona, sem še enkrat prebral svojo izjavo in sem videl, da je izpadla čisto drugače, kot sem imel namen... :oops: :oops: @ Mačica (če bereš te vrstice): Upam, da me nisi narobe razumela, hotel sem povedat, da se mi glede lokacije zdi pomembno le to, da se lahko nekam udobno namestim in nič drugega. Za morebitni nesporazum se opravičujem! LP Windsurf A maš ti mene za snoba? Ki ma motor samo za razkazovanje? Sicer pa zakaj pa ne. Če pa je tako lep. Naj ga vsi vidijo.
Ico Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Samo da vprašam ! Kaj mate težave z EGOtom :?: :roll: Ma boli me če gdo gleda motor ali ne, samo da je družba vredu :!: Menda ga nimam za to, da ga drugi gledajo, ampak da JAZ uživam na njem :!: Nevem, al pa sem jaz samo zgresil smisel druženja 8) Ne gre to nekako tako : prijetna družba ob prijetnem ambientu :?: :!:
Ice Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Samo da vprašam ! Kaj mate težave z EGOtom :?: :roll: Ma boli me če gdo gleda motor ali ne, samo da je družba vredu :!: Menda ga nimam za to, da ga drugi gledajo, ampak da JAZ uživam na njem :!: Nevem, al pa sem jaz samo zgresil smisel druženja 8) Ne gre to nekako tako : prijetna družba ob prijetnem ambientu :?: :!: motis se.........in to krepko! :arrow: najvazneje je .......poziranje poziranje poziranje..... vse ostalo ni vredno nic. :P :twisted: ..........I`m not worthy,I`m not worthy. :lol:
Ico Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 motis se.........in to krepko! :arrow: najvazneje je .......poziranje poziranje poziranje..... vse ostalo ni vredno nic. :P :twisted: ..........I`m not worthy,I`m not worthy. :lol: Če pa ti tako praviš, pa bo že držalo :twisted: Sicer pa vsakemu svoje 8) Kdor to rabi, naj to počne, :arrow: če že mora kompenzirat,.... 8) :twisted: Ali .... :arrow: :arrow:
Gregs Objavljeno Marec 14, 2003 Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Ko se zmenite, kje se bo(mo)ste dobivali, povejte, da pridem pogledat... 8)
dave the wave Objavljeno Marec 15, 2003 Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 A obstaja kje v MB dobra slascicarna, z lepo okolico, parkplacem.......?
AREA Objavljeno Marec 15, 2003 Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 POHORSKA KAVARNA, malo naprej od Mlade lipe?
Lindau Objavljeno Marec 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 A obstaja kje v MB dobra slascicarna, z lepo okolico, parkplacem.......? Pohorska ima trenutno vse prej kot lepo okolico(gradbisce)! Pa v bistvu ni slascicarna ampak je kavarna :wink: PS: KAAAAJ ....nic slascicarna!! :!: :!: Bomo sli lepo ven na njivo........bomo vse prekopali potem pa dobite korencek za glodat! Pa noben ne bo imel (pre)vec kg, pa se zdrave zobe boste imeli!! :twisted: :twisted: :oops:
YZFgeorge Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Tudi Dilca z svojo "teraso" je poleti simpatična.
otog Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Samo da vprašam ! Kaj mate težave z EGOtom :?: :roll: .....quote] Kaj me kličete, k sreči nisem daleč stran doma! :lol: :wink:
uti Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Kaj me kličete, k sreči nisem daleč stran doma! :lol: :wink: Pol pa se oglasi jutri 8) :D
Rocky Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Samo da vprašam ! Kaj mate težave z EGOtom :?: :roll: .....quote] Kaj me kličete, k sreči nisem daleč stran doma! :lol: :wink: Otog, ti blizu doma??? Pod avatarjem ti piše Igman :!: :?: :shock: :roll: , prava malenkost za sarajlijo. :lol: :lol: :wink: Če neboš glih na Igmanskem pohodu se daj videt :D 8) Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY 8)
dave the wave Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Kaj me kličete, k sreči nisem daleč stran doma! :lol: :wink: Pol pa se oglasi jutri 8) :D Pa sendvice in literco sabo prinesi :D :D :D
uti Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 Pa smo včeraj spet dobili obiske iz Ljubljane....Gugo, Alla in Gregs...čeprav Gregs je itak že skoraj ... OPA .... skoraj Štajerc :wink: ....joj, pa Roty je tud bla 8) Hm....a lahko povem, da smo vidli koledar? 8) ups, sem že :roll: v glavnem, GUGO JE CAR! :D Koledar je ful dober!!! :multi:
Gregs Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 ...čeprav Gregs je itak že skoraj ... OPA .... skoraj Štajerc Ja, sploh pa zdaj, ko delam en dan na Ptuju in en dan v Konjicah... :wink: ves, ad ne smem manjkati v ML... 8) Gugo, car, dober koledar... je pa res, da skoda, da MSjevci niso posredovali vec slik, potem ne bi bilo vse tako LEPO SREBRNO... :wink: :D
Windsurf Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Ja, kaj naj rečem? Minulo srečanje je bilo proti pričakovanju številčno... če smo na začetku samevali trije mušketirji, pozneje nas je bilo pet, se nas je na koncu le zbralo lepo število. Celo prvo štirinožno obiskovalko smo imeli, izkazala se je kot strah in trepet strežbe: kelnarca je stregla samo še na vratih :twisted: , šefe je nemo stal za šankom in ni komentiral :shock: . @Gregs: ti je že uspelo sneti slike? LP Windsurf
johan Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Kaj pa mi ko nismo meli cajta prid do ML.Kje bomo lahko vidli umetnino(koledar).
Lindau Objavljeno Marec 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Ja, kaj naj rečem? Minulo srečanje je bilo proti pričakovanju številčno... če smo na začetku samevali trije mušketirji, pozneje nas je bilo pet, se nas je na koncu le zbralo lepo število. Celo prvo štirinožno obiskovalko smo imeli, izkazala se je kot strah in trepet strežbe: kelnarca je stregla samo še na vratih :twisted: , šefe je nemo stal za šankom in ni komentiral :shock: . @Gregs: ti je že uspelo sneti slike? LP Windsurf mater.....mene pa ni bilo :cry: :cry: :cry: :cry: PS:se mu ne mudi ker se ma dosti placa na CF-u! :twisted:
Windsurf Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 se mu ne mudi ker se ma dosti placa na CF-u! :twisted: Mater jaz pa sem v sredo :shock: v Mediamarktu, ko sem gledal cene za MemoryStick (€100@128MB, 175@256). Rad bi dobil samo tisto sliko, ko sem "vozil" skuter :twisted: LP Windsurf
Teya Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Mater jaz pa sem v sredo :shock: v Mediamarktu, ko sem gledal cene za MemoryStick (€100@128MB, 175@256). Rad bi dobil samo tisto sliko, ko sem "vozil" skuter :twisted: LP Windsurf Dobiš! V kratkem... :wink: Sam si pa res fotogeničen!!! 8)
dave the wave Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Mater jaz pa sem v sredo :shock: v Mediamarktu, ko sem gledal cene za MemoryStick (€100@128MB, 175@256). Rad bi dobil samo tisto sliko, ko sem "vozil" skuter :twisted: LP Windsurf Dobiš! V kratkem... :wink: Sam si pa res fotogeničen!!! 8) Sigurno ja, ce tri ure slikco retusiras :D :twisted: :D :wink: lp DTW :wink: p.s.: Duski bi trebalo Oskarja ali pa bombonjero podarit, ker je edina z motorjem prisla :P .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se