Windsurf Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Sam si pa res fotogeničen!!! 8) :shock: :evil:
Windsurf Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Uf, maščevanje bo GEEERDOOOO!!! :drinking: :drinking: :drinking: Vse vas bom pod mizo spravil!!! :twisted: LP Windsurf
Lindau Objavljeno Marec 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Sam si pa res fotogeničen!!! 8) :shock: :evil: JA "Windy" :wink: navadi se! Lep si ko slika! Leta 2010 bodo otroci ze uporabljali sinonim: "lep kot Windsurf!" :twisted: :twisted: :oops: JOOKKEE!
Gregs Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 @Gregs: ti je že uspelo sneti slike? Ne, in se malo, pa bom dobil popizditis totalis!!! :evil: Zadegu bom racunalnik in fotoaparat v en jarek (ampak nobenemu ne bom povedal, kam :twisted: ).... Sem odprl novo temo, ker imam tega sranja dost, ce mi bo kdo uspel pomagati...
Gregs Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 PS:se mu ne mudi ker se ma dosti placa na CF-u! Ti bom dal eno cez pleca, ce bos take neumnosti govoril... :twisted: :wink: 8)
elbarto Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 V torek gremo kegljat v Lovrenc na Pohorju... dodatne informacije sledijo... Vljudno vabljeni El B.
Windsurf Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 Nočem bit špilferderber, ampak a ni Lovrenc malo daleč? (Jugoar pozna pot od ML do mene na pamet :oops: :wink: ) Po drugi strani... zakaj pa ne... LP Windsurf
johan Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 PS:se mu ne mudi ker se ma dosti placa na CF-u! Ti bom dal eno cez pleca, ce bos take neumnosti govoril... :twisted: :wink: 8) A se bomo že tepli. :D Saj bo boljše.Danes bo lep sončen dan za sprehod z prvo ali pa drugo ljubeznijo. Da si malo živce odpočijemo. 8)
bauca Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 V torek gremo kegljat v Lovrenc na Pohorju... dodatne informacije sledijo... Vljudno vabljeni El B. Itak da smo tam
dave the wave Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 Pride danes kdo na Ribljo Corbo v Radence?
uti Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 Pride danes kdo na Ribljo Corbo v Radence? če bi to vedla prej :cry: ....ni blo prej cajta it na motosvet :?, pa sem šele zdaj vidla....pa drugič :roll:
Windsurf Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 Kar se keglanja tiče, je tudi Petra rekla, da bi šla (sicer ima v sredo ob sedmih še zadnji izpit na faksu, ampak kaj češ), tako da nas je že koliko ekip? "Uradni" seznam: Duška+elBarto Petra+Windsurf Bauca+Ike Alka+ :?: :wink: Uti+Lindau Cheerleaders: Dave+Johan :roll: :multi: Rocky, Ico, Area, Teya, Gregs in ostali? LP Windsurf
uti Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 tako da nas je že koliko ekip? Duška+elBarto Petra+Windsurf Bauca+Ike ?Uti+Lindau? Rocky, Dave, Ico, Area, Teya, Gregs, Johan in ostali? LP Windsurf Hitro zbriši vprašaje...vsaj pred mano... :roll: P.S. pa Alko zraven štej :wink:
elbarto Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 BTW, lepo sčiščene teniske poleg prinest...ne priti v njih....to pomeni take, ki so za v telovadnico za na parket, lahko tudi kake druge, samo temeljito ščistit hodalno podlago, da ni kamenčkov noter. Sicer ne vem točno, kak je tam, ampak na kegljiščih je ponavadi strogo držanje tega pravila. LP, El B.
johan Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 Ob kateri uri pa?Kje je to sploh v Lovrencu?
dave the wave Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 Jaz tudi iti sabo na keglanje, samo jaz nem keglo. Bom pri navijacih. :D :D lp DTW 8)
elbarto Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 Po mojem bi bilo najbolj fino da se dobimo na britofu v Limbušu...velik parkplac, vsi valjda vestekje to je. Kdaj pa, pa še javim, moram staro vprašat. LP, El b.
Gregs Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 Rocky, Ico, Area, Teya, Gregs in ostali? Windy, mene ne bo.. imam spet delo zvecer v Lj, pa ne utegnem priti do dogovorjene ure tja... pa kdaj drugic... Uzivajte! 8)
elbarto Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Po mojem bi bilo najbolj fino da se dobimo na britofu v Limbušu...velik parkplac, vsi valjda vestekje to je. Kdaj pa, pa še javim, moram staro vprašat. LP, El b. Ja ob osmih imamo tam rezerviran kegelbahn, tak da bi morali štartati ob 1930, da bomo 5 minut prej tam...
Windsurf Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Okidoki! Da še enkrat preverim: 19.30 na limbuškem britofu? LP Windsurf
dave the wave Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Ke sem malo zmeden in neja vem bom vprasal: 1) Kaj je pohorska varijanta keglanja res medvedom cigle metat pol pa bezat?? :roll: Pol naj tisti, ki bol pocasi bezijo pridejo z motori :wink: . 2) Ce se dobimo na britofu, a morn met svece sabo?? :oops: Man pa se tud kostim od Drakule, ki mi je sicer 4 stevilke premali, si ga pa rade volje oblecem :D lp DTW 8)
uti Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Ke sem malo zmeden in neja vem bom vprasal: 1) Kaj je pohorska varijanta keglanja res medvedom cigle metat pol pa bezat?? :roll: Pol naj tisti, ki bol pocasi bezijo pridejo z motori :wink: . lp DTW 8) a pa tebi še ni nihče povedal, da je večji užitek ciljat na pohorske divje svinje? so manjše, pa jih je težje zadet....pol pa jim lažje pobegneš, ker imajo krajše nogice :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se