ataIBA Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Kam pa gremo jutri ? Danes sva z Marvinom v luftu splanirala dom - Lenart - G. Radgona - via Avstrija Gederovci - MS - Moravci - Madžarska: Letenye - Nadykaniža - Kapošvar - Barč - podravska magistrala - Koprivnica - VŽ - Ptuj - dom. Jutri pa sem obljubil dostavo sira: Brežice - via Plešivica za Karlovac - Slunj (zajtrk ?) - Točak (sirarna - druga alternativa za zajtrk :naughty: ) - nazaj čez Metliko ????? Krenem ob 9h od doma, če bo gužva, ni blema . Krovec in Krovka greta 100 %, čeprav Yamahica na vodni pumpi že tretjeič slini :angry: ... Grem gledat TV, pol se beremo.
MowzancR Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Očitno je bilo danes taktično boljše iti proti vzhodu.. Jaz sem pa rezal meglo v istri Imam pa občutek, da je zdaj že malo premalo dneva za 700km delat.. Mohorko 1
gody01 Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Danes sva z Marvinom v luftu splanirala dom - Lenart - G. Radgona - via Avstrija Gederovci - MS - Moravci - Madžarska: Letenye - Nadykaniža - Kapošvar - Barč - podravska magistrala - Koprivnica - VŽ - Ptuj - dom. Jutri pa sem obljubil dostavo sira: Brežice - via Plešivica za Karlovac - Slunj (zajtrk ?) - Točak (sirarna - druga alternativa za zajtrk :naughty: ) - nazaj čez Metliko ????? Krenem ob 9h od doma, če bo gužva, ni blema . Krovec in Krovka greta 100 %, čeprav Yamahica na vodni pumpi že tretjeič slini :angry: ... Grem gledat TV, pol se beremo. Preveč za mene in mojo ramo. Polet brez kril je boleč Pa še vreme bo na vzhodu bolj prijazno ...
Marvin2 Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Danes sva z Marvinom v luftu splanirala dom - Lenart - G. Radgona - via Avstrija Gederovci - MS - Moravci - Madžarska: Letenye - Nadykaniža - Kapošvar - Barč - podravska magistrala - Koprivnica - VŽ - Ptuj - dom. Jutri pa sem obljubil dostavo sira: Brežice - via Plešivica za Karlovac - Slunj (zajtrk ?) - Točak (sirarna - druga alternativa za zajtrk :naughty: ) - nazaj čez Metliko ????? Krenem ob 9h od doma, če bo gužva, ni blema . Krovec in Krovka greta 100 %, čeprav Yamahica na vodni pumpi že tretjeič slini :angry: ... Grem gledat TV, pol se beremo. Kak te to, da nisi na nobeni sliki? Fura pa je bila približno takšna click
Mohorko Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Kam pa gremo jutri ? Kje in kdaj je zbirno mesto ?
ataIBA Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Kje in kdaj je zbirno mesto ? Če gre kdo z mano po sir za Točak, ob 9h krenem. Obljuba dela dolg . Cca 450 km.
Beco Objavljeno November 14, 2010 Opozori Objavljeno November 14, 2010 Neznano kam se je zatekla druščina, ki sliši na imena: Vanga, Beco, Šokac, BremzPenzl, Mutika, Vapotek, David, LadyMarmeljad, Furioso, Fakin, Vuk76, Barracudika, ... itd. Če jih kdo izsledi, naj jih privede nazaj na forum. Evo i mene. Aja slovensko morn zaj.... sn se kr navlekel od delavcev Zaj bo malo več časa... aja Vanga kaj si že sneg naročil...da lahko neham delat?
Darko3g Objavljeno November 14, 2010 Opozori Objavljeno November 14, 2010 Kam pa gremo jutri ? Jaz nisem šel jutri ampak danes ob 9:45 in sicer skoraj po tej ruti, le v Radgoni sem šel čez Avstrijo do Cankove, v Hodošu sem se obrnil na meji, ker ni bilo kažipota za Prosenjakovce, potem sem šel na Krplivnik (čez Krko in sicer nago (Nagy Kerka - Velika Krka), spet zalutal pri Domanjševcih ter šel čez Križevce, Andrejce, Sebeborce do Martjancev, tam zasukal proti Dobrovniku in šel do Lendave, Ljutomera, Ormoža, Ptuja ter domov čez Vurberk - dobre 4 ure, sem bil doma še pred kosilom. Po Goričkem je blo fino, kasneje pa je pihalo ful.
CVIČKAR1 Objavljeno November 15, 2010 Opozori Objavljeno November 15, 2010 (popravljeno) E dragi toteki,nekaj vam bom zrihtal,eno punco iz Lj,k mi je povedla da je v MB.Se še zbirate v torek ob osmih zvečer na želsniški?ma pa hondo CBR125. Popravljeno November 15, 2010. Popravil CVIČKAR1
Furioso Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 (popravljeno) Toteki če nebo že enkarat nekdo nekega zmrženega piknika organiziral, bom šokaca poklical da red naredi Pa prej ko kdo reče daj ga ti organiziraj... naj pojasnim, da pikniki pod mojo org. izpadejo ponavadi tako, da se ga ob floydih napijemo in nakadimo in si striptizete naročimo... Naj raje to prevzame kdo drug, ki je bol resen Predlagam piknik (+panoramske lete) na flugplacu. Eno soboto pač... :music3: Popravljeno November 16, 2010. Popravil Furioso
ataIBA Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 E dragi toteki,nekaj vam bom zrihtal,eno punco iz Lj,k mi je povedla da je v MB.Se še zbirate v torek ob osmih zvečer na želsniški?ma pa hondo CBR125. Živjo Cvičko! Še se zbiramo ob torkih (kak ma kdo cajt!). Trenutna lokacija je Picerija Ali v Počehovi. Pozdravi domače.
gody01 Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 Danes spet nobenega navala ? Ob 20:00 pri Ali_ju ?
Kamikazica Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 Danes spet nobenega navala ? Ob 20:00 pri Ali_ju ? Mene pelje najmlajši v kino. Baje plača... ga pride ceneje kot pa da gre na avtobus. Tako da mene ne bo.
ataIBA Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 Danes spet nobenega navala ? Ob 20:00 pri Ali_ju ? Moj ima z mano neke druge načrte . Do sedaj smo imeli prijeten obisk, sedaj smo nahranli 2 x 4 tace in moram na sprehod ....., ki traja najmanj uro. Takšno je življenje na deželi -_- . Sem danes dvignil KTM-a s servisa. Simon je naredil malo čudo. Po tresljajoči vožnji iz Grčije je današnja vožnja bila mala poezija.
Marvin2 Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 Danes spet nobenega navala ? Ob 20:00 pri Ali_ju ? Jaz pa pridem, ker sem na dnu
ataIBA Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Jaz pa pridem, ker sem na dnu V luftu sem si premislo samo da te malo dvignemo aufi :evilgrin: . Ko sem prišel domu so vsi spali . Kaki blažen mir in tišina . Bo treba malo v tople kraje ......O:-)
Furioso Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 V soboto bom, če bo vreme zdržalo, vozil panoramske lete na flugplacu. Interesenti -> PM.
gody01 Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 STAR: http://www.motosvet.com/eicma-2010-honda-crossower.html To je ono kaj sva se v torek menila ...
STAR Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 STAR: http://www.motosvet.com/eicma-2010-honda-crossower.html To je ono kaj sva se v torek menila ... Ja. Hvala. -
STAR Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Bom pa še počakal na tole: http://www.youtube.com/watch?v=9YTt2RghF8s -
Mohorko Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 Bom pa še počakal na tole: http://www.youtube.c...h?v=9YTt2RghF8s - Lep mopek, kaj čem drugega rečt ! Je pa moja rekla, da treh kufrov mi pa že nebo pakirala !
Marvin2 Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 Lep mopek, kaj čem drugega rečt ! Je pa moja rekla, da treh kufrov mi pa že nebo pakirala ! Ha, verjetno ti hotela povedati, da lahko na cesto letiš tudi samo z eno vrečko
ataIBA Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 Ha, verjetno ti hotela povedati, da lahko na cesto letiš tudi samo z eno vrečko .. in samo v trenirki s starimi teniskami .
Mohorko Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 ... se mi zdi, da si že trije isto tolmačimo njeno izjavo ... Kak sn vesel, da nisn bil v zmoti !
STAR Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 Vremenska napoved Petek, 19. november 2010, ob 18. uri Napoved za Slovenijo: Ponoči bodo plohe povsod ponehale, delno se bo zjasnilo. Ponekod po nižinah vzhodne in osrednje Slovenije bo nastala megla ali nizka oblačnost. Jutri bo na zahodu pretežno, drugod spremenljivo oblačno. V hribovitih zahodnih krajih bodo čez dan občasno rahle padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 8, najvišje dnevne od 8 do 14, v alpskih dolinah okoli 6 stopinj C. http://tvslo.si/predvajaj/posnetek-brez-naslova/ava2.last.tv.vreme_danes/ Jutri bi se, v nedeljo pa se ne bom vozil z motorjem. -
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se