Marvin2 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Misliš drsanje ? Pridem k Aliju, ker ima Baracudec rojstni dan, VSE NAJ!!!! Veslači pa sedaj veslajo ledolomilce :notworthy: ! ataIBA in Barracuda 2
Barracuda Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Pridem k Aliju, ker ima Baracudec rojstni dan, VSE NAJ!!!! Veslači pa sedaj veslajo ledolomilce :notworthy: ! I am busy... ataIBA 1
Marvin2 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 I am busy... Te pa nea pridem, sicer pa z busiji ne vem kaj bi počel ataIBA 1
danci1973 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Te pa nea pridem, Kaj zaj - prideš al nea prideš? sicer pa z busiji ne vem kaj bi počel Ne skrbi - vejo oni... D.
ataIBA Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 I am busy... Iiiiiiiiiiiiiiiiii, rojstni dan maš!!!!! Ja, te pa fse najboljše in najlepše, sreče, zdravja, gnara, sexa, fur v dobri družbi :evilgrin: ....... ( :headbang: zjutraj sem šel k vampirom namesto na ...) Barracuda 1
Barracuda Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Iiiiiiiiiiiiiiiiii, rojstni dan maš!!!!! Ja, te pa fse najboljše in najlepše, sreče, zdravja, gnara, sexa, fur v dobri družbi :evilgrin: ....... ( :headbang: zjutraj sem šel k vampirom namesto na ...) Že ko si bil pr vampirih sem te klico...
Marvin2 Objavljeno Marec 5, 2011 Opozori Objavljeno Marec 5, 2011 (popravljeno) Na sredini tedna so za danes napovedovali 10+ stopinj, pa nič ne kaže. Torej bomo doma! Če pa kdo rabi kakšen dober poceni regler pa je tukaj zelo zanimiva zadeva . Popravljeno Marec 5, 2011. Popravil Marvin2
Mutika Objavljeno Marec 5, 2011 Opozori Objavljeno Marec 5, 2011 Na sredini tedna so za danes napovedovali 10+ stopinj, pa nič ne kaže. Torej bomo doma! Če pa kdo rabi kakšen dober poceni regler pa je tukaj zelo zanimiva zadeva . Maaarvin! Kaj ti nea moreš spat, da že tak zgodaj po Motosvetu pišeš?
Mutika Objavljeno Marec 5, 2011 Opozori Objavljeno Marec 5, 2011 MATjuška, VSEEEEEE NAAAAJBOOOOOLJŠEEEEEE!
Marvin2 Objavljeno Marec 5, 2011 Opozori Objavljeno Marec 5, 2011 Maaarvin! Kaj ti nea moreš spat, da že tak zgodaj po Motosvetu pišeš? Kaj bi spal, če pa je končno lepo vreme. Bom malo Husko zakurblal :naughty:
Marvin2 Objavljeno Marec 5, 2011 Opozori Objavljeno Marec 5, 2011 (popravljeno) MATjuška, VSEEEEEE NAAAAJBOOOOOLJŠEEEEEE! Ti se pa maš čas špilat z barvanjem črk ? Tudi od mene čestitke PenzlMama!!!! Popravljeno Marec 5, 2011. Popravil Marvin2
Darko3g Objavljeno Marec 5, 2011 Opozori Objavljeno Marec 5, 2011 Kaj bi spal, če pa je končno lepo vreme. Bom malo Husko zakurblal :naughty: Počasi že postajam nervozen pa sem nevozen komaj 10 dni. Marvin, daj pove,j kdaj vreme ne bo primerno za pot v Anglijo, da lahko z Godyjem kreneva!:evilgrin: Po mojih predvidevanjih bom moral čakati še vsaj dva tedna. Matjuška, čestitke tudi od mene, čeprav ne tako pisane.
Marvin2 Objavljeno Marec 6, 2011 Opozori Objavljeno Marec 6, 2011 Počasi že postajam nervozen pa sem nevozen komaj 10 dni. Marvin, daj pove,j kdaj vreme ne bo primerno za pot v Anglijo, da lahko z Godyjem kreneva!:evilgrin: Po mojih predvidevanjih bom moral čakati še vsaj dva tedna. Matjuška, čestitke tudi od mene, čeprav ne tako pisane. Če gresta s KTM-om že jutri, saj ne bo zime!
Marvin2 Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Danes Ali ali ne? D. Danes pa ja, saj ženske plačajo!
gody01 Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Danes pa ja, saj ženske plačajo! Malo nerodno, ker tudi norci plačajo. Pol bomo pa dvojno pijani
Ice Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 ......... za pot v Anglijo, da lahko z Godyjem kreneva! Po mojih predvidevanjih bom moral čakati še vsaj dva tedna. kaj te nisi reko; sem bil ravno gor. bi si lahko prisparal karto za frcoplana. pa se turica bi pasala. Matjuška, čestitke tudi od mene, čeprav ne tako pisane. se pridragujem.
Marvin2 Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 Očitno ne znamo ceniti Balkana! dokaz Dva citata: "For us, Balkans are one of the better places on Europe for a "trail" travel." "The plan; visit Balkans, all as possible off road and very small roads. Later, we realized that this is very easy." (Seveda je Slovenija tudi zraven, da si ne bo kdo kaj domišljal.) ataIBA in STAR 2
5er_ Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Očitno ne znamo ceniti Balkana! dokaz Dva citata: "For us, Balkans are one of the better places on Europe for a "trail" travel." "The plan; visit Balkans, all as possible off road and very small roads. Later, we realized that this is very easy." (Seveda je Slovenija tudi zraven, da si ne bo kdo kaj domišljal.) hmmmm, nekaj mi diši po čevapih :yes: . s kajmakom? ne, z mopedom
gody01 Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 hmmmm, nekaj mi diši po čevapih :yes: . s kajmakom? ne, z mopedom Kaj zaj, se gre jutri ? ataIBA 1
Darko3g Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Kaj zaj, se gre jutri ? Vsekakor. Peš na Urban
gody01 Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Vsekakor. Peš na Urban He, He, reči pa ti KTMa posodim :evilgrin:
Darko3g Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 He, He, reči pa ti KTMa posodim :evilgrin: Mam podoben stroj. Ni sicer KTM, ima pa ogromno navora - približno toliko tok moj avto - dizel, cca 250Nm.
ataIBA Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Kaj zaj, se gre jutri ? .... :grim Ob 9h začnem malo delat in če nebo gužve,........Boki na in O:-) ......
Marvin2 Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 (popravljeno) .... :grim Ob 9h začnem malo delat in če nebo gužve,........Boki na in O:-) ...... Ti imaš pravo ženo, "prvo si zasluži stari, pol pa se lahko malo pelješ." Popravljeno Marec 12, 2011. Popravil Marvin2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se