danci1973 Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 Jaz moram SV-ja prvo nazaj zložit, pol bi pa šel kako golico pelat. Da vidim razliko pred in po tjuningu... Kaj že 'zlagaš'? D.
Barracuda Objavljeno April 9, 2011 Opozori Objavljeno April 9, 2011 Kaj že 'zlagaš'? D. Zbirno mesto pri meni po 8mi uri, tisti ki pride mimo dobi travarico, kavico ali pa koko (zero al pa navadno) anja37 1
gody01 Objavljeno April 10, 2011 Opozori Objavljeno April 10, 2011 Današnja tura pa je potekala tukaj Obilo ovinkov, nekaj makadama, nekaj še neprevoženih cest ... V glavnem fino in tekoče Še policaj na kontroli v Poljčanah zelo prijazen in prijeten ... ataIBA 1
Mutika Objavljeno April 10, 2011 Opozori Objavljeno April 10, 2011 Današnja tura pa je potekala tukaj Obilo ovinkov, nekaj makadama, nekaj še neprevoženih cest ... V glavnem fino in tekoče Še policaj na kontroli v Poljčanah zelo prijazen in prijeten ... Motorist pač; pa ne po službeni dolžnosti. anja37 1
Darko3g Objavljeno April 10, 2011 Opozori Objavljeno April 10, 2011 Jaz sem se prejšnji vikend vozil od Šentjerneja prek Škocjana proti Sevnici (čez Bučko, Dolenje Radulje iz Zavratec), je tudi dokaj lepa cesta - vsaj za drekpumpo. Sicer pa sem ta vikend preživel ob vodi in na vodi - sonce me je prežgalo, veter me je prepihal - skratka, sem užival na Jarunu. Jutri pa plačat DMV in po papirje. Žal ni šlo v petek, ker ne bi prenočeval v Zagrebu ampak bi se trikrat peljal tja in nazaj. Bo pa v torek sneg do 600 m, da se bom lahko sekiral pri Aliju ali Bokiju ali na flukplaci, ker bom imel cajt.
gody01 Objavljeno April 11, 2011 Opozori Objavljeno April 11, 2011 Jaz sem se prejšnji vikend vozil od Šentjerneja prek Škocjana proti Sevnici (čez Bučko, Dolenje Radulje iz Zavratec), je tudi dokaj lepa cesta - vsaj za drekpumpo. Sicer pa sem ta vikend preživel ob vodi in na vodi - sonce me je prežgalo, veter me je prepihal - skratka, sem užival na Jarunu. Jutri pa plačat DMV in po papirje. Žal ni šlo v petek, ker ne bi prenočeval v Zagrebu ampak bi se trikrat peljal tja in nazaj. Bo pa v torek sneg do 600 m, da se bom lahko sekiral pri Aliju ali Bokiju ali na flukplaci, ker bom imel cajt. Je bil načrt za opisano pot tudi pri naju, ampak sem sfalil v Škocjanu odcep ... Pa sva pač šla naravnost
Darko3g Objavljeno April 11, 2011 Opozori Objavljeno April 11, 2011 Je bil načrt za opisano pot tudi pri naju, ampak sem sfalil v Škocjanu odcep ... Pa sva pač šla naravnost Tak je pri tebi ko vedno sfališ. Zato sem jaz moral kupit motor v Angliji, čeprav sem ga imal namen v Krškem (izdelanega v Sloveniji). Si očitno falil en odcep pa sva prišla do vlke vode in malo čez. Sicer pa sem ga danes registriral (poroka je privilegij različno spolno usmerjenih), in bom lahko potegnil računico tega podviga. Ne bom računal pijače, ki mi jo bote plačali jutri.
gody01 Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Tak je pri tebi ko vedno sfališ. Zato sem jaz moral kupit motor v Angliji, čeprav sem ga imal namen v Krškem (izdelanega v Sloveniji). Si očitno falil en odcep pa sva prišla do vlke vode in malo čez. Sicer pa sem ga danes registriral (poroka je privilegij različno spolno usmerjenih), in bom lahko potegnil računico tega podviga. Ne bom računal pijače, ki mi jo bote plačali jutri. Kaj zaj, bo danes Ali ne bo ?
davidg Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Jaz bom počakal, da bo malo bolj toplo, pol bo 'mali' lahko zraven prišo.. V Alija ga nečem vozit :-). D.
ataIBA Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Jaz bom počakal, da bo malo bolj toplo, pol bo 'mali' lahko zraven prišo.. V Alija ga nečem vozit :-). D. Moj se pa že pripravlja, da se bo sam pelo :
ataIBA Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Jaz bom počakal, da bo malo bolj toplo, pol bo 'mali' lahko zraven prišo.. V Alija ga nečem vozit :-) D. Moj se pa počasi pripravlja, da se bo sam pelo:
Barracuda Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Brane ti je preskočlo? anja37 1
ataIBA Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Brane ti je preskočlo? Se zgodiiii .... Ob 20,30 pri Aliju + Marvini + ....?
Marvin2 Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 (popravljeno) Brane ti je preskočlo? Kupim poškodovan ali slabše ohranjen SUZUKI GSXR 600 od k4 dalje Prodam! Popravljeno April 12, 2011. Popravil Marvin2
Barracuda Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Kupim poškodovan ali slabše ohranjen SUZUKI GSXR 600 od k4 dalje Prodam! kupim... anja37 1
Barracuda Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Prvi motozbor letos... pivo je teklo v potokih, sploh nevek kak sn se domu prpeleu... anja37 1
tonek Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Prvi motozbor letos... pivo je teklo v potokih, sploh nevek kak sn se domu prpeleu... kje?.... pri Gamsu?
ataIBA Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 kje?.... pri Gamsu? Še pir sem si moral sam plačat, ker 100 m se nem pelo z motorom . Sva šla z IBAjuniorom pogledat, če bi našla kako novo babico ... Mutika 1
Mutika Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Heheheee, ... dvomim, da bi se mali strinjal z novo babico. Torej, ataIBA, napačna taktika ... :naughty:
ataIBA Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Jaz tu, zaenkrat sam... Meni je pa res preskočlo . Včeraj je bil za mene ponedeljek, danes torek,.. :unsure: Si bom moral naročit kaki bilobil :beer1: . Računam, da bo vsaki čas na vratih Baracudek in greva na ..
davidg Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Meni je pa res preskočlo . Včeraj je bil za mene ponedeljek, danes torek,.. :unsure: Si bom moral naročit kaki bilobil :beer1: . Računam, da bo vsaki čas na vratih Baracudek in greva na .. Pazi da slučajno danes ne boš sam v Aliju . D.
Darko3g Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Očitno se ne znamo več dobiti. Mene recimo danes ni bilo pri Bokiju. Srečal sem edino Godyja, pa še njega na popolnoma neprimernem prevoznem sredstvu (dve špuri - bljak). Mimo grede: danes so odprli Tosamino trgovino v Jezdarski ulici 4, kjer imajo tudi komplete prve pomoči za motoriste po 10 €. So malce tanjši in dalji od drugih (črnih), ki sem jih gledal po drugih trgovinah. Ker je bila danes otvoritev, sem dobil še darilce, prigrizek, sladico in šampanjec. Sedaj rabim samo še torbico, da nekam spravim to prvo pomoč. Sendvič, sladico in šampanjec sem že spravil. domina 1
ataIBA Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 (popravljeno) Očitno se ne znamo več dobiti. Mene recimo danes ni bilo pri Bokiju. ........ Jaz sem bil tri krat. Zakaj bodo fure nekaj časa trpele, je vzrok: oglas Delta.doc Popravljeno April 21, 2011. Popravil ataIBA hilton 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se