Kmet2 Objavljeno Februar 25, 2013 Deli Objavljeno Februar 25, 2013 eh ... brez papuć kwak, pa ne upaš, ane ane :lol: Pa kwa je stabo....pal bi me pa zebl maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno Februar 25, 2013 Deli Objavljeno Februar 25, 2013 poglej par dni naprej...primorska +15C, ni hudič, da se bo tut pr vam kej ogrelo (vsaj zeblo vas ne bo pri kidanju) Nee! Je že ok, da je vsaj mraz! Ko bo enkrat vroče ga nebom kidal več , pa magari, če ga nameče meter. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2013 Nee! Je že ok, da je vsaj mraz! Ko bo enkrat vroče ga nebom kidal več , pa magari, če ga nameče meter. .) sej pravm, še dobr da ni 30C, kdo bi pa v tej vročini kidal maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 26, 2013 Deli Objavljeno Februar 26, 2013 Meni se pa zima kar dopade... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazius Objavljeno Februar 26, 2013 Deli Objavljeno Februar 26, 2013 Pa luštna je zima , samo malo sem se je že najedel ... že malo preveč , bi mi bolj sedlo če bi bil sneg okoli novega leta in božiča , zdaj mi je pa že malo ... , še sploh ker je v garaži nov motor ki flirta z mano in ki ga niti upeljat nisem uspel ... Kmet2, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 27, 2013 Deli Objavljeno Februar 27, 2013 sami jamrouci letošnja zima je prou luštna.... sej mene tut mal daje motor, ampak sneg mora bit!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Februar 27, 2013 Deli Objavljeno Februar 27, 2013 sami jamrouci letošnja zima je prou luštna.... sej mene tut mal daje motor, ampak sneg mora bit!!!!! Je rekel...kdo že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 27, 2013 Deli Objavljeno Februar 27, 2013 Je rekel...kdo že? kaj kdo? jst, a ne vidiš nicka prebrat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2013 sami jamrouci letošnja zima je prou luštna.... sej mene tut mal daje motor, ampak sneg mora bit!!!!! kr mej ga, tut čez poletje lahko m62n 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 27, 2013 Deli Objavljeno Februar 27, 2013 kr mej ga, tut čez poletje lahko luštn je sej bo kmal pomlad in sonček, pa nam bo spet luštno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2013 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Februar 28, 2013 Deli Objavljeno Februar 28, 2013 Je pa pozimi bol cas za take dobrote. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2013 (popravljeno) Je pa pozimi bol cas za take dobrote. tut spomladi in poleti Popravljeno Februar 28, 2013. Popravil DAMI34 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 28, 2013 Deli Objavljeno Februar 28, 2013 luštn je sej bo kmal pomlad in sonček, pa nam bo spet luštno .... se prav .... je luštn, ker nam bo luštn ... ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 28, 2013 Deli Objavljeno Februar 28, 2013 .... se prav .... je luštn, ker nam bo luštn ... ???? ja filozofirani psiholog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 (popravljeno) Za lastnika tegale mopeda, pa si nisem na jasnem a ima rad zimo ali ne - Piancavallo ta teden. Drugače pa v Furlaniji motorini veselo brnijo - so zimo že čisto pregnali. Še malo pa smo tudi na gorenjskem na vrsti. Popravljeno Marec 2, 2013. Popravil Robson DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2013 sej primorci tut furamo, pa se trudmo preganjat cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 Ja včasih vam je človk kar mal fovš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 Čakte,čakte ,ko bo termostat preklopil in zaštekal na 50 stopinj plusa jo bomo še pa pogrešali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Ma sej je luštn....... http://www.motosvet.com/tabla/topic/37496-z-mesana-sekcija-ms/page-87......sankanje pa mal adrenalina pa kakšna poškodba,kar podoben motoriranju :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Ma sej je luštn....... http://www.motosvet.com/tabla/topic/37496-z-mesana-sekcija-ms/page-87......sankanje pa mal adrenalina pa kakšna poškodba,kar podoben motoriranju :grim tule vam oprostim še men je všeč zima ko fotke gledam Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Ma dej, js cakam, da se mau sneg odtaja, ker sm avto tko strokovno parkiral, da sem nasedel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Da je zadeva postala internacionalna, prilagam dokaz. Naši bratje iz Amerike nas 100% podpirajo!!! BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 ..... nekaj tuki me spominja na pretekla dva meseca ..... sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2013 zgin žima bela, žgin že enkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se