motom Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Pri adventure sport je sedez precej mehak in se tazadna lepo vgrezne not...nobenega drsenja Roman AT, skalar36 in bosa 3
Roman AT Objavljeno Maj 14, 2018 Opozori Objavljeno Maj 14, 2018 (popravljeno) Ob 13. 05. 2018 ob 12:42, skalar36 pravi: Jaz bi prosil, če lahko lastniki vprašate svoje sopotnice, kako je na zadnjem sedežu. Sedež se mi zdi precej nagnjen naprej in bi rekel, da sopotnik\ca, leze naprej, sploh ob zaviranju? Pravi, da nič nikamor ne drsi ... sedi kot pripopana na svojem sedežu ... je še dodala, da je vse povezano tudi s kvaliteto hlač -k Na zadnje sva se vozila po na novo nasutem makadamu po Rogli ... se ji je kar lepo smejalo ... Kar se pa moje vožnje tiče ... ni bilo še nobenega ženskega hrupa slišati iz ozadja ... čelada pa tudi še ni doživela udarca z zadnje strani Če pa že iščemo morebitne napake motorja ... ko se vsedema in peljeva na okoli ... neka rdeča lučka se prižiga na desni strani ... najmanj 2x dnevno Kilometri se vrtijo in vrtijo ... je treba tud tankat. Popravljeno Maj 14, 2018. Popravil Roman AT bosa, skalar36, tezno in 2 others 5
tezno Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 (popravljeno) Popravljeno Maj 15, 2018. Popravil tezno MARE 65 in GO_Tomi 2
tezno Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 Ko Africo dobi v roke pravi voznik RobiRoberto in Roman AT 2
Roman AT Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 pred 1 uro, tezno pravi: Ko Africo dobi v roke pravi voznik Vaja dela mojstra in mojster dela vajo ... ogromno posnetkov obstaja ... tale je eden bolj umirjenih celjan89 1
BigOne Objavljeno Maj 16, 2018 Opozori Objavljeno Maj 16, 2018 Veselica Zdravniški opravljen. Drug teden zvozimo ure. Me je pa danes doktorca razočarala. Namerla sma dobrih 175cm Vsekakor brez testne vožnje, nebo odločitve! LP Roman AT 1
Roman AT Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Spoštovane lastnice in lastniki Africa Twin motorjev 1. Začetek zbiranja ob 10:00 uri v Soboto, 26.05.2018 na parkirišču AS Domžale Motocenter, Blatnica 3a, 1236 TRZIN, parkiranje na za to označenem rezerviranem prostoru. 2. Dobrodošlica, nekaj besed in formalna razdelitev vljudnostnih daril predstavnika AS Domžale Motocenter, razdelitev naročenih majic, nalepk. Trgovina in servis odprta (možnost hitrih, malenkostnih, drobnih popravil, nasveti prodajalcev in serviserjev). 3. Odhod okoli 11:30 ure na panoramsko vožnjo, ki naj bi trajala cca eno uro 4. Prihod na destinacijo, pijača in hrana, ogled okolice, nekaj zahvalnih besed in druženje v čudovitem okolju, ... Hvala in Vljudno vabljeni ! A f r i c a T w i n T r u e A d v e n t u r e motom, bosa in tezno 3
Roman AT Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 (popravljeno) Ob 23. 05. 2018 ob 0:27, Roman AT pravi: Spoštovane lastnice in lastniki Africa Twin motorjev 1. Začetek zbiranja ob 10:00 uri v Soboto, 26.05.2018 na parkirišču AS Domžale Motocenter, Blatnica 3a, 1236 TRZIN, parkiranje na za to označenem rezerviranem prostoru. 2. Dobrodošlica, nekaj besed in formalna razdelitev vljudnostnih daril predstavnika AS Domžale Motocenter, razdelitev naročenih majic, nalepk. Trgovina in servis odprta (možnost hitrih, malenkostnih, drobnih popravil, nasveti prodajalcev in serviserjev). 3. Odhod okoli 11:30 ure na panoramsko vožnjo, ki naj bi trajala cca eno uro 4. Prihod na destinacijo, pijača in hrana, ogled okolice, nekaj zahvalnih besed in druženje v čudovitem okolju, ... Hvala in Vljudno vabljeni ! A f r i c a T w i n T r u e A d v e n t u r e Z a h v a l a v s e m z a t a k o š t e v i l č n o u d e l e ž b o , o r g a n i z a t o r j e m i n A S M o t o c e n t u T r z i n z a d a r i l a . N a n a s l e d n j e m s r e č a n j u b o m o š e š t e v i l č n e j š i . S r e č n o v s e m . ... nekaj slik objavljenih v dogodku 1.srečanje lastnikov Africa Twin ... Popravljeno Maj 30, 2018. Popravil Roman AT sayo 1
BigOne Objavljeno Junij 13, 2018 Opozori Objavljeno Junij 13, 2018 A izpit je opravljen! Imamo kje na Štajerskem koncu možnost testne vožnje?
zoranko Objavljeno Junij 13, 2018 Opozori Objavljeno Junij 13, 2018 pred 36 minutami, BigOne pravi: Imamo kje na Štajerskem koncu možnost testne vožnje? Moto Tim Maribor BigOne 1
BigOne Objavljeno Junij 19, 2018 Opozori Objavljeno Junij 19, 2018 Hvala. DCT uporabniki, ste zadovoljni?
Roman AT Objavljeno Julij 25, 2018 Opozori Objavljeno Julij 25, 2018 (popravljeno) Zdravo, konc dopusta in potepanja po Albaniji. Imamo nekaj DCTjašev. Očitno na dopustih ali pa niso tukaj gor. Jaz osebno vozim klasiko. Stari kozel se boji novitet Pravijo, da je DCT za enkrat vredu in dela brezhibno. Žal o ostalem nebi vedel veliko povedati. nekaj je bilo govora, da je pri zelo počasni vožnji 5 km/h in manj kar neugodna zadeva. Popravljeno Julij 25, 2018. Popravil Roman AT BigOne 1
royal Objavljeno Avgust 12, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2018 Ob 25. 7. 2018 ob 2:05, Roman AT pravi: Zdravo, konc dopusta in potepanja po Albaniji. Imamo nekaj DCTjašev. Očitno na dopustih ali pa niso tukaj gor. Jaz osebno vozim klasiko. Stari kozel se boji novitet Pravijo, da je DCT za enkrat vredu in dela brezhibno. Žal o ostalem nebi vedel veliko povedati. nekaj je bilo govora, da je pri zelo počasni vožnji 5 km/h in manj kar neugodna zadeva. Potepanje po Albaniji solo ali v dvoje kako se je zadeva obnesla? lp
tezno Objavljeno Avgust 25, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2018 http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=16&id=5844 bosa 1
Roman AT Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 (popravljeno) Ob 12. 08. 2018 ob 13:32, royal pravi: Potepanje po Albaniji solo ali v dvoje kako se je zadeva obnesla? lp Potepanje v dvoje ... brez težav ... Veliko užitkov in smeha ... motor deloval brez težav. Popravljeno Avgust 28, 2018. Popravil Roman AT
ArcaneWater Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 Evo tudi sam grem v menjavo Mojo čebelico CBR500 bom zemnjal za novo AT Adventure Sports, upajmo da že ta mesec Roman AT, Gonca, fazerčk in 3 others 6
tezno Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 Pojdi v nakup zdaj ko so cene znižane in si za popust kupi kaj dodatne opreme. Roman AT 1
Roman AT Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 pred 13 urami, ArcaneWater pravi: Evo tudi sam grem v menjavo Mojo čebelico CBR500 bom zemnjal za novo AT Adventure Sports, upajmo da že ta mesec Cool ... upam, da si jo sprobal pred odločitvijo ...
ArcaneWater Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 Sem sprobal DCT navadno, in avtomatski menjalnik mi ni nekaj kar bi potreboval, ob enem pa sem se imel odlično na makedamo in ostalih kmečkih poteh, bom pa še zapeljal Adventure Sports preden ja, da vidim še te razlike tezno in Roman AT 2
BRANE Objavljeno September 19, 2018 Opozori Objavljeno September 19, 2018 Evo, še moja malenkost si lasti to čudo. Črna, nova, navadna. kp-kp, bosa, DAMI34 in 3 others 6
Roman AT Objavljeno September 19, 2018 Opozori Objavljeno September 19, 2018 pred 10 urami, BRANE pravi: Evo, še moja malenkost si lasti to čudo. Črna, nova, navadna. Brane čestitke za novo kobilico. Če si kaj na FB-ju imamo svojo skupino Honda Africa Twin Slovenija ... nas je veliko v tej skupini ... od zagrizenih off roadarjev do cestnih uživačev ... Srečno in veliko zabave. sohen 1
Popularna objava sraka Objavljeno September 27, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27, 2018 Evo še moja,lp kp-kp, imker, J.a.m.e.s in 13 others 16
Roman AT Objavljeno September 27, 2018 Opozori Objavljeno September 27, 2018 pred 7 urami, sraka pravi: Evo še moja,lp Lepa ... čestitke in veliko užitkov ...
tezno Objavljeno Oktober 14, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2018 Tri lepotice Quest, J.a.m.e.s, RobiRoberto in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se