BMWRIDER Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 http://www.alla.si/?p=2869 AFNAČI!!! UŽIVAČI!! ALLA!! Ti bom napisala,k ne morem pokazat: ČIST VSE LAJKAM!! trebor, gsxf750, corser in 2 others 5
corser Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Alo Bmwrajderka, pozitivka, a že treniraš? Greš z nami naslednje leto? Pa še dragega vzemi! BMWRIDER 1
DXR16 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Alla kot sem ti že enkrat reku... :notworthy: ...tudi jaz bi rad provu enkrat tako dogodivščino... Keiko 1
Keiko Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Alla kot sem ti že e.tudi jaz bi rad provu enkrat tako dogodivščino... tudi jaz, tudi jaz!!! Doživet nekaj takega mora bit res nepozabno! In Alla - res fantastične fotke! Če že ne morem/o všečkat, pa vsaj tako napišem. DXR16 in corser 2
Alla Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Potem se pa kar prijavit za naslednjo turo v začetku decembra
DAMI34 Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 tudi jaz, tudi jaz!!! Doživet nekaj takega mora bit res nepozabno! In Alla - res fantastične fotke! Če že ne morem/o všečkat, pa vsaj tako napišem. škoda k že sedaj nisi nobene fotke prlimala................ti jih pa res imaš en kup, med drugim tudi nekaj kar lepih
Kmet2 Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 Če nisi všečen organizatorjem in parim moderatorjem,ti ne pomaga nobena fotka :grrr....tud pravila spremenijo če je treba :grim DAMI34 1
DXR16 Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 tudi jaz, tudi jaz!!! Doživet nekaj takega mora bit res nepozabno! Alora decembra se greva prijavit še mi2... pa ne pozabit sončna očala Keiko in corser 2
Keiko Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 škoda k že sedaj nisi nobene fotke prlimala................ti jih pa res imaš en kup, med drugim tudi nekaj kar lepih Ma - je na forumu tolko dobrih fotografov z veliko boljšimi fotoaparati - tako da ... Alora decembra se greva prijavit še mi2... pa ne pozabit sončna očala Prav Samo še ta prave cifre obkrožim - da cekinčke domov odnesem, pa bo DXR16 1
Alla Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Alora decembra se greva prijavit še mi2... pa ne pozabit sončna očala Ne decembra! Če se prijaviš do konca meseca (za december), je skonto
Keiko Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 al pa kakega spozorja najd V tej krizi bi bla težka najt sponzorja za take reči... Če si mislil pa takšnega na dveh nogah pa tudi ne bo šlo Od prvega dneva si vse svoje moto užitke financiram sama - s tistim, kar ostane od plače po plačanih položnicah in ostalih stroških. Da bi me sponzoriral nekdo drug - ne pride v poštev! Alla, DAMI34, umetnica51 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 V tej krizi bi bla težka najt sponzorja za take reči... Če si mislil pa takšnega na dveh nogah pa tudi ne bo šlo Od prvega dneva si vse svoje moto užitke financiram sama - s tistim, kar ostane od plače po plačanih položnicah in ostalih stroških. Da bi me sponzoriral nekdo drug - ne pride v poštev! Mogoče se pa on javlja........sam ugibam corser 1
Kmet2 Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 A mislš da bi sponzoriran sponzoriral DAMI34 1
corser Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 V tej krizi bi bla težka najt sponzorja za take reči... Če si mislil pa takšnega na dveh nogah pa tudi ne bo šlo Od prvega dneva si vse svoje moto užitke financiram sama - s tistim, kar ostane od plače po plačanih položnicah in ostalih stroških. Da bi me sponzoriral nekdo drug - ne pride v poštev! hehe. to je to! girlpower! če greš, pa častim pirček! a to lahko? sicer pa smo debatirali in cena za avanturo je zelo fer. Ok, vse je relativno in kar je za nekoga poceni, je lahko za drugega predrago. A asistenca s kamioni, terencem je pač nepogrešljiva za doživetje preganjanja po sipinah take vrste. Da o komot varianti z letalom do Tunizije ne govorim. Mi se že malo ogrevamo za naslednjo turo. Alla, Keiko, DXR16 in 2 others 5
DXR16 Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Lepo tako kot vse do zdaj... kaj pijejo na zadnji sloki v tistih kozarčkah? Alla 1
Ni3ous Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Ooo, kako mi lušte delate s to Tunizijo! DXR16 in Alla 2
DXR16 Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Lepo tako kot vse do zdaj... kaj pijejo na zadnji sloki v tistih kozarčkah? tuki sem malo falu.. na zadnji sliki,ne sloki.
Alla Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Čaj. Vedno in povsod čaj. Alkohola tam ni.
DXR16 Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Ja se mi je kar zdelo ja,samo nisem hotu vseeno ustrelit kakšne debele... To vem ja,da nimajo dolej...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se