corser Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 a kak pirček se je našel vedno... DXR16, Keiko in Alla 3
Keiko Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 hehe. to je to! girlpower! če greš, pa častim pirček! a to lahko? sicer pa smo debatirali in cena za avanturo je zelo fer. Ok, vse je relativno in kar je za nekoga poceni, je lahko za drugega predrago. A asistenca s kamioni, terencem je pač nepogrešljiva za doživetje preganjanja po sipinah take vrste. Da o komot varianti z letalom do Tunizije ne govorim. Mi se že malo ogrevamo za naslednjo turo. Ma - zame je to prej »common sense«. Nimam srca da bi za svoje lastne užitke zahtevala / pričakovala financiranje s strani staršev ali partnerja. Saj sem odrasla - dokler sem sposobna za delo in imam tudi možnost delati, sem vesela da se lahko preživljam sama, kar pomeni, da tudi vse svoje užitke financiram sama. Pirček pa - z veseljem Glede cene jaz ne morem sodit ali je drago ali ne, vem samo, da si vsega kar si želim naenkrat pač ne morem prvoščit, zato vsako leto nekaj drugega - eno malo daljše / dražje potepanje na leto (če se vse drugo izide - lani mi recimo niti to ni uspelo ... ) Enkrat si vsekakor želim doživet tudi eno takšno avanturo corser, DXR16, Kmet2 in 2 others 5
Alla Objavljeno Junij 17, 2014 Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 Ewo, še začetek nadaljevanja Tunizijske enduro pustolovščine skozi oči enega izmed motoristov http://www.motori.hr/enduro-pustinjska-avantura-desert-soul/
DXR16 Objavljeno Junij 18, 2014 Opozori Objavljeno Junij 18, 2014 Še nekaj bi rad vprašau,na koliko se spusti temperatura čez noč?
Alla Objavljeno Junij 18, 2014 Opozori Objavljeno Junij 18, 2014 Pod nič načeloma ni šla. Edino eno jutro je bilo nekaj ivja na motorjih
Alla Objavljeno Junij 20, 2014 Opozori Objavljeno Junij 20, 2014 Ewo, sestavljen video Čist in povsem nepozabna dogodivščina
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se