batzajla Objavljeno Avgust 12, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 ne smeš..lahko pa prilimaš fotko Člani Motosvetove redakcije in ožji sodelavci v nagradni igri ne morejo sodelovati. vem,mau se hecam ne lajkat!
Popularna objava Andro82 Objavljeno Avgust 12, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 Sveža iz letošnjega dopusta :naughty: rumenicestak, strajnarR, Lubikaa Rozzica in 8 others 11
Popularna objava Desert Soul Objavljeno Avgust 12, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12, 2013 (popravljeno) Če pa batzajla lahko popa gor, bom pa še jaz eno z batzajlo (pa ni nujno, da bo tudi nagrajenec/ka tega deležen/a). Popravljeno Avgust 12, 2013. Popravil Desert Soul pik1, Bostjan L, BinaBana in 25 others 28
regi Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 Dobro, da smo bili vsi lepo sproščeni in, da se tudi meni ni tresla roka, ko sem vaju škljocnil. Lepo limajte slike, da bo tudi nagrajenec kaj podobnega izkusil. Lp Regi
Popularna objava cb1300 Objavljeno Avgust 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 dovozna pot naftnega šejka v sahari :-)))) Drugače pa letošnja toskana matija1234, DAMI34, rumenicestak in 7 others 10
Popularna objava NoGe Objavljeno Avgust 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 Mokre sanje japonskega motorja? Enostavno. Šlepat Italjanskega! Ampak ne zaradi okvare. Premalo bencina v rezervoarju za prevozit Verdonski kanijon v Franciji. 4km pred črpalko je ugasnil. rumenicestak, shark90, SLVR in 12 others 15
batzajla Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 Če pa batzajla lahko popa gor, bom pa še jaz eno z batzajlo (pa ni nujno, da bo tudi nagrajenec/ka tega deležen/a). še dobro, da so vidne vse roke... Bostjan L, Alla in MihaGS 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 En vic gre nekak takole..........Mujo Hasotu,ti pokažem en trik,Haso ok,pripogni se,spet Haso ok,Mujo Hasotu,a čutiš,Haso z muko jaaaaa,evo vidi ruke in mu pomaha pred očmi Da ne bo pa čist off topic,pa še ena neizvirna Bodoči motoristi ! Zivnorc, motozajebant, maus in 3 others 6
Bostjan L Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 Poletje v garaži.... DAMI34 in rumenicestak 2
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 (popravljeno) Švercer na motorju. Avantura male pikapolonice. Ko zmanjka moči, gre tudi tako. Scarabeo Popravljeno Avgust 14, 2013. Popravil Scarabeo 500 Scarlett, rumenicestak, Kmet2 in 11 others 14
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 ko daš čelado dol in ostane podloga na glau :glare: gsxf750, ataIBA, Kmet2 in 11 others 14
Popularna objava kvoV Objavljeno Avgust 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 A mopedistične tud veljajo?! Če ja potem je tu tole: ”izgubljen/najden sredi Istre” in tole ”valda gremo čez Mašun v Ilirsko Bistrco” Oboje z letošnjega luštnega moped izleta k našim sosedom. TAMICKN, Fantocci, bladzo in 18 others 21
grega 30 Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 SE OPRAVIČUJEM ZA POZEN ODGOVOR,RAČUNALNIK SEM DOBIL DANES, KER SEM TRENUTNO V BOLNIŠNICI, SE JE NEKAJ ZAKOMPLICIRALO Z MOJIM UMETNIM KOLKOM TAKO ,DA BOM ŠE NEKAJ ČASA TUKAJ, KER SO MI GA MORALI ODSTRANITI.KAR SE PA SLIK TIČE, JE PA TAKO ,NA MOJEM COMPU SE LAHKO EXIF VIDI ČISTO NORMALNO,KAJ SEM GA UTUPIL DA SE NA SLIKAH TEGA NEVIDI PA RES NE VEM, BOM POSLAL ŠE KAKŠNO, PA MI BOSTE POTEM POVEDALI.RES JE TUDI DA NISEM NEKI RAČUNALNIŠKI GURU AMPAK FOTK, KI NISO MOJE PA RES NE BI POŠILJAL NAOKROG,TOLIKO PA TUDI DAM NASE-SAJ SEM VENDAR MOTORIST.NEKAJ OD TEH SLIK JE BILO TUDI OBJAVLJENIH NA SLO.FOTO.NETO,ALI PA E-FOTOGRAFIJA POD GREGA30.NA VAŠEM PORTALU PA SO POD IMENOM STANE30 .ČE PA TO LAHKO DOKAŽEM NA ŠE KAKŠEN DRUGI NAČIN, MI PA SPOROČITE EMAIL ALI PA PRIDITE POGLEDAT SLIKE KAR OSEBNO NA ORTOPEDSKO KLINIKO,BOM VESEL VSAKEGA MOTORISTA STANE GORTNAR ORTOPEDSKA KLINIKA 2.NADSTROPJE SOBA 208. Grega 30 edino iz tvojih slik ni mogoče prebrat EXIF podatkov. Oziroma so izredno pomanjkljivi. To so podatki, ki jih zapiše fotoaparat v sliko pri shranjevanju. Večinoma ti podatki zajemajo znamko in model fotoaparata, datum in uro ter še nekaj ostalih podrobnosti. V nobeni od tvojih slik ni teh podatkov. Ne da zdaj jaz preverjam te podatke ker itak so popolnoma nezanimivi, ampak večina slik iz interneta ima te podatke pobirsane. Tvoje se mi osebo zdijo klasične slike ki se dobijo na internetu. Ne vem, lahko da so res tvoje in ti te podatke načrtno brišeš. Ne vem ne poznam te, ampak je sumljivo. Se mi zdi brez veze, da bi se limalo neke slike iz iznterneta, na neko nagradno tekmovanje, ki naj bi zajemalo neke osebne dogodke. Online bralnik EXIF meta podatkov: http://regex.info/exif.cgi Kmet2, spaceback, ataIBA in 2 others 5
Popularna objava rumenicestak Objavljeno Avgust 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 "krtarjenje" Sajoo, matija1234, batzajla in 14 others 17
grega 30 Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 oprema za vroče dni pik1, Keiko, Kmet2 in 2 others 5
Popularna objava Leteči Objavljeno Avgust 16, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 Failed Tunizija 2012/2013 borut2001, Kmet2, BinaBana in 19 others 22
DAMI34 Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 slavospev Zivnorc, Keiko, maus in 6 others 9
Alla Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 Brez zamere, ampak trenutno si še žlice puščavskega peska niste zaslužili. :glare: Malce več truda in domišljije bo treba vložit. :closedeyes:
Popularna objava Buha72 Objavljeno Avgust 17, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 Boštjan Zoran v novem moto športu po kampu ; bike diving, - harpune nisva imela za ribice na dveh nogah. škoda SLVR, pik1, sayo in 11 others 14
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Avgust 17, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 Ko pri morju sonce rit zapeka,ti na Biokovem zlo prav pride deka.. pik1, hondazok, ataIBA in 10 others 13
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 Brez zamere, ampak trenutno si še žlice puščavskega peska niste zaslužili. :glare: Malce več truda in domišljije bo treba vložit. :closedeyes: Še dobr, da si nas opozorila, grem prec po vrečo peska BinaBana 1
grega 30 Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 Najnovejši model čelade Keiko 1
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 @grega 30.. kaj če bi nalimal eno..ali tri slike pa tiste take prave..ne pa popat slike gor kr tko.. mimgrede..1000x že videne in neizvirne..
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Avgust 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 (popravljeno) Prve dve slike so nastale lansko leto v Tuniziji, posneto nekje globoko v puščavi med Ksar Ghilan-om in Tembain-om. Tri dni matranja brez znakov civilizacije, brez telefonskega signala in odrezani od sveta. Naslednjič ne grem brez satelitskega telefona. Drugi dve pa v okolici Douza. Če glasujete zame, obljubim, da se potrudim in napišem kvaliteten ride report, da boste imeli tudi forumaši nekaj od tega! Lp Popravljeno Avgust 19, 2013. Popravil Ni3ous Lubikaa Rozzica, motozajebant, ataIBA in 32 others 35
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se