Popularna objava Ni3ous Objavljeno Avgust 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Tale je še zadnja iz naše lanske Tunizijske avanture, ravno tako nekje med Ksar Ghilan-om in Tembain-om. motozajebant, Sajoo, spaceback in 35 others 38
Popularna objava tad3y Objavljeno Avgust 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) Nekje na slovenski obali Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil tad3y kurjac, mamkabozja, Lubikaa Rozzica in 12 others 15
NoGe Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 Utrinek iz motocross dirke v Vrtojbi leta 2006. Pozor na glaveeeeeee!!!! DAMI34, Lubikaa Rozzica, gsxf750 in 6 others 9
Alla Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 Vsaj datume zbrišite iz fotk, če že mislite, da je vsaka fotka s telefona vredna glavne nagrade :glare:
sayo Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 (popravljeno) Ala zdej pa že mal . . . misliš da je to forum FOTOsvet kjer popajo slike fotografi profesjonalci Popravljeno Avgust 21, 2013. Popravil sayo pik1, Zivnorc, Kmet2 in 2 others 5
Alla Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 Ne, to ravno ne, ampak mislim, da se za glavno nagrado splača malo potrudit. In vem in verjamem, da je na motosvetu precej ljudi, ki so sposobnih bistveno boljših fotografij. Danes pa res ni potrebno bit profi fotograf, saj se da s trotlcami delat fantastične fotke. Ni važen fotoaparat, ampak tisti, ki stoji za fotoaparatom. Predvsem pa njegova domišljija, kako dogodek prikazat na inovativen in zanimiv način.
hajoktejn Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 snežniški gozd mamkabozja, Kmet2, DAMI34 in 3 others 6
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 22, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Ne, to ravno ne, ampak mislim, da se za glavno nagrado splača malo potrudit. In vem in verjamem, da je na motosvetu precej ljudi, ki so sposobnih bistveno boljših fotografij. Danes pa res ni potrebno bit profi fotograf, saj se da s trotlcami delat fantastične fotke. Ni važen fotoaparat, ampak tisti, ki stoji za fotoaparatom. Predvsem pa njegova domišljija, kako dogodek prikazat na inovativen in zanimiv način. No sej ni treba tlačit ljudi z raznimi pritiski!!! Objavili ste nagradno igro,zdej pa vsak tretji post,pa dejte se potrudit,pa to ni nič,kot je rekel sayo,zamenjaj naslov in pogoje,lahko sodelujejo samo tisti ki so tako top shit in tako izvirni kot Alla in Cufa,da se mi navadni smrtniki ne mešamo :grrr Ja niso vsi sposobni oz. nimajo ne vem kakšne umetniške žilice,je pa vsak izmed nas motorist,ki bi šel takoj na takšno avanturo in se po svoje potrudi.In če vam to ni všeč,se vseeno lahko malo zadržite z komentarji,na koncu koncev boste itak vi izbiral ožje kandidate za zmago pa takrat komentirajte tiste ki jih boste dali v ožji izbor. P.S. upam da boste vsako fotko ki bo po vaši presoji v ožjem izboru tudi utemeljili,profesionalno kot kritik ,ki deluje v tej sferi!!! Osebno mislim,da z vašimi posti bolj odbijate ljudi kot pa pridobivate,da sodelujejo v namreč meni lepi igri,ki nudi fantastičen odih gandi, NoGe, DAMI34 in 15 others 18
rumenicestak Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Ne, to ravno ne, ampak mislim, da se za glavno nagrado splača malo potrudit. In vem in verjamem, da je na motosvetu precej ljudi, ki so sposobnih bistveno boljših fotografij. Danes pa res ni potrebno bit profi fotograf, saj se da s trotlcami delat fantastične fotke. Ni važen fotoaparat, ampak tisti, ki stoji za fotoaparatom. Predvsem pa njegova domišljija, kako dogodek prikazat na inovativen in zanimiv način. A samosprožilc velja gandi, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 22, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 (popravljeno) Kvaliteta je v stilu "slikano med vožnjo" utrinek pa NOOOR Naslov: JIhaaaaaa p.s. v plastenki je voda Popravljeno Avgust 22, 2013. Popravil DAMI34 rumenicestak, Kmet2, Keiko in 7 others 10
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Ne vem če si alla ne želi bolj golih slik a če snamem plastike zmagam ? Scarlett, hajoktejn, Zivnorc in 4 others 7
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Avgust 22, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 K bom zrastu ga bom tud jst pulu Keiko, DAMI34, hondazok in 8 others 11
Popularna objava corser Objavljeno Avgust 22, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Moja prva moto avantura. Leto 1998, Vespa PX 200e, en kup prtljage, punca, jaz in za šest tednov v GRČIJO! Nobenih GPS, GSM, Google Earth, BMW GS über alles itd... Prevoženih 3600km, spanje na plažah, pod oljkami... Tako nepozabno, da sva se naslednje leto odpeljala do Maroka (a ne z Vespo). Najboljše počitnice ever! Fotka je iz Krete (počivanje ob cesti, z grozdjem iz vinograda zadaj). Ko obnovim Vespo grem še enkrat. Ok, z drugo punco in manj prtljage. Mogoče bodo pa spet Drahme ^_^ Fotka je narejena z enim trotelziher, poceni Canonon na film in skenirana- zato pač take kvalitete. pik1, Kmetica2, Keiko in 36 others 39
grega 30 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 @grega 30.. kaj če bi nalimal eno..ali tri slike pa tiste take prave..ne pa popat slike gor kr tko.. mimgrede..1000x že videne in neizvirne.. @grega 30.. kaj če bi nalimal eno..ali tri slike pa tiste take prave..ne pa popat slike gor kr tko.. mimgrede..1000x že videne in neizvirne..Ta je iz domače garaže,če je za vas izvirna ne vem,vem pa da je zadnja ki sem jo dal sem gorlp-stane rumenicestak in Kmet2 2
NoGe Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 (popravljeno) Alla ta je samo zate. Odstranil sem uro (datum) in jo predelal, tako da ni samo fotka iz telefona ampak je v stilu "sodobnih fotografou" tudi malo predelana. Ker danes, če slika ni še dodatno obdelana s programi ni vredna nič. Drugače pa se podpišem pod kometar od Kmet2 Malo za hec malo za res. Bi dodal slogan, ki je zadnje cajte zelo prisoten po reklamah ampak potem bi delal reklamo za znano energijsko pojačo. Angelski motocross: Popravljeno Avgust 22, 2013. Popravil NoGe Kmet2, Kmetica2, Zivnorc in 6 others 9
Popularna objava Pervy Objavljeno Avgust 22, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 (popravljeno) Tehnično gledano slaba slika ker je slikano s starim telefonom ampak meni je neizmerno všeč. Moj sin prvič na minimoto z sestro kot sopotnico Popravljeno Avgust 22, 2013. Popravil PERVY Lubikaa Rozzica, DAMI34, motozajebant in 14 others 17
madrider Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Albanija trip.. Kmet2, rumenicestak, umetnica51 in 2 others 5
Popularna objava madrider Objavljeno Avgust 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Oldtimerji... Keiko, umetnica51, igorkr in 9 others 12
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Avgust 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 (popravljeno) Še par slik pripopam Motokros Ajdovščina Bosanski offroad tereni In postanek na poti proti prelepi planini Šator Zdej pa neham kandidirat in grem dol spakirat,ker NI3OUSU ne morem konkurirat.. :) LP Popravljeno Avgust 23, 2013. Popravil BMWRIDER Keiko, rumenicestak, umetnica51 in 7 others 10
FreeBird Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 (popravljeno) Raziskovanje južnega Velebita..... Popravljeno Avgust 24, 2013. Popravil boro legenda Kmet2, rumenicestak, pik1 in 2 others 5
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 Nema frke, slušamo vas 100%. Scarabeo rumenicestak in umetnica51 2
Cufa Objavljeno Avgust 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 Ne se kregat. In kmet, dolžan si mi opravičilo. :jezen Limajte fotke, naredite the best you can. Nikjer ne piše da mora bit fotka profi foto. Na koncu itak ne bo izbirala strokovna komisija ampak forumaši
Pervy Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 Ne se kregat. In kmet, dolžan si mi opravičilo. :jezen Limajte fotke, naredite the best you can. Nikjer ne piše da mora bit fotka profi foto. Na koncu itak ne bo izbirala strokovna komisija ampak forumaši aaaaaajaaaa no pol pa grem v moje arhive napol nagih žensk na motorjih. glasovi zagotovljeni DAMI34 in pik1 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 (popravljeno) Najlepš bajker. Popravljeno Avgust 25, 2013. Popravil JustinBieber umetnica51, Kmet2, rumenicestak in 1 other 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 (popravljeno) Dnevnik nekega GS-a ... Avtor: the one and only ... youknowwho. Popravljeno Avgust 25, 2013. Popravil JustinBieber maus, ImenitnaPriložnost in rumenicestak 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se