Skoči na vsebino

4. Ducati Fest - Desmo Owers Club Ducati Gorizia (7. in 8. September -


GODOC

Priporočene objave

1170663_587590217951132_1155327576_n.jpg

Vse je že pripravljeno za 4. DUCATI FEST – DESMO OWNERS CLUB GORIZIA. Dogodek se bo odvijal 7. – 8. septembra na karting stezi “Gas Vrtejba” v Vrtojbi (Slovenija), čisto blizu meje z Italijo. Dva dni čiste strasti je do sedaj pripeljalo ljudi iz Slovenije, Italije, Avstrije, Srbije, Hrvaške, Nemčije in Švice. Letošnji program je še bolj poseben in bogat, saj je na dogodku uradno prisoten sam Ducat
i Motor Holding. Že to vam lahko jasno pove, da bo dogodek zagotovo preplavljen z rdečo strastjo. Tako ne bo manjkal niti znani tovornjak Ducati, ki bo pripeljal na ogled nove modele Ducati iz sezone 2013. “Rdeče” iz Borgo Panigale pa ne bodo samo na ogled. Imeli boste možnost uživati v moči “rdečih” v testnih vožnjah in to oba dneva. Osem motorjev vam bo na razpolago, med njimi: Hypermotard, Hypermotard SP, Hyperstrada, Monster 796, Diavel in Streetfighter 848. Toda mi se nismo ustavili tu. Ducati in Doc Gorizia je namenila poseben prostor tudi za otroke, bodoče ducatiste. Samo za njih bo na razpolago posebna steza, na kateri bodo lahko uživali v vožnji majhnih baterijskih motorjev Ducati Monster. Mame in očetje pozor! Ne zamudite priložnosti, da vašim otrokom prenesete ljubezen do vozil na dveh kolesih pod nadzorom osebja. Čelade gor in hitro na stezo preveriti zmogljivost teh baterijskih vozil. 

V središču pozornosti vseh oboževalcev dirkalnega sveta, pa bo zagotovo Ducati Desmosedici GP13 MotoGP # 04 od Andrea Dovizioso. Na ta način boste imeli možnost motor občudovati v vsej svoji lepoti in grinti. 

Ducati Fest bo odprl vrata v soboto zgodaj zjutraj in vas bo takoj spravil v gibanje s panoramsko vožnjo “Strast brez meja”. Staff DOC Gorizia bo vodil rdečo kačo po cestah slovenskega in italijanskega Krasa. Vožnja se bo odvila v dveh urah, z vmesnim postankom na sedežu DOC Gorizia, kjer vas bo pričakala okusna osvežitev. Medtem, ko bo panoramska vožnja v polnem teku, pa se bodo na prizorišču na go-kart stezi odvijali že prvi izzivi med fanti na supermotardih s spetakularnimi vožnjami ter med klubom No Merci AMG, ki bo začinila stezo z driftanjem številnih avtomobilov. Driftanje pa ne boste rabili samo opazovati. Klub No Mercy vam v soboto daje možnost, da doživite ta adrenalin kot sopotnik v Taxi driftih. V nedeljo pa bo na go-kart stezi organizirana že znana atraktivna dirka v izzivu “DOC Karting Race”. Ta je namenjena vsem tistim, ki bi radi celo nedeljo namenili dirkam z go-karti. Tekmovanje bo organizirano v dveh kategorijah: moška ter ženska kategorija. Dirkalna steza bo bo doživela svoje vrhunce z najbolj znanim Ducati stunt-manom, ki nam bo nudil čisto zabavo in adrenalinsko doživetje. Ta oseba je nihče drug kot sam Emilio Zamora, ki bo s svojo ekipo prišel naravnost iz Španije. Neverjetne akrobatske nastope bo izvedel na Ducatijih in sicer; Monster, Diavel in celo 1199 Panigale. Ostali boste odprtih ust! 

Kot vedno, pa se zabava ne bo dogajala samo na stezi. Kot vsako leto, je tudi letos ekipa DOC Gorizia pripravila dogodek za vse okuse, saj vas nočemo niti za trenutek pustiti pri miru. Lahko se na primer preizkusite v kateri od moto iger, kot na primer v vedno zabavni igri s “karjolami” ali v zahtevni počasni vožnji z motorjem. Lahko pa tudi preprosto uživate v gledanju drugih in se ob tem dodobra nasmejete. V nedeljo pa se bo možnost preizkusiti v spretnostni vožnji in hkrati dobiti tudi kakšen dober nasvet od pravega mojstra spretnostnih voženj. 

Najbolj vroč del 4. Ducati fest-a, pa bo brez dvoma Sexi Bike Wash, kjer se bodo štiri dekleta v Ducati bikinkah predajale pranju “Rdečih”. Tako ni problema, če vaš motor ni tako sijoč. V vrsto za pranje in ta mala težava bo rešena. Na ta način boste imeli lep svetleč Ducati in se boste lahko potegovali za najlepšo Ducati. Nagrado pa boste prejeli iz rok legendarnega dirkača Giancarlo Falappa, ki bo tudi letos naš posebni gost. In to je le ena od nagrad, za katero se boste lahko potegovali. Nagradili bomo tudi največjo skupino, motorista, ki je prišel od najbolj daleč itd. Od vseh, ki boste prišli na motorju (tudi kot sopotniki), pa bomo oba dneva izžrebali nekoga, ki bo prejel dve vstopnici za ogled dirke MotoGP World Championship Misano; v nedeljo 15. septembra. 

Seveda pa zabava ne more biti uspešna, če je ne spremllja dobra glasba poleg zvoka vaših Ducatijev. Oba dneva bo za vse glasbene okuse skrbel Luca DjLyke Di Tacchio, Ducatista DOC, ki bo uradni DJ na 4. Ducati Festu. Popoldne in vse v pozno noč, vas bodo zabavali rock skupine Thunders AC / DC Tribute Band, Klame, Last Warning in Red Rocket; seveda oba dneva. 

Poleg vsega tega, pa boste imeli možnost kupiti uradna oblačila in dodatke od 
Ducati Team MotoGP in Ducati Team Alstare. Ponujamo vam tudi brezplačen prostor za kampiranje (tuši na prostem, možnost zajtrka). Ne bo manjkalo niti dobre kuhinje z žarom, ocvrtimi kalamari, pašto itd., ki bo vodena s strani DOC Gorizia Cooking Team. Kot vedno pa vam na prizorišče nudimo prost vstop za vse in ne pozabite, da je Ducati Fest namenjen za vse motoriste, torej vse znamke motorjev, za vse podpornike in navdušence motorističnega sveta. 

4. Ducati Fest je letos bolj kot kdajkoli poskrbel, da bo to res desmodromičen dogodek. Mi smo pripravljeni in čakamo vas … vaše motorje in vašo strast, ki je resnična duša tega dogodka. Desmo pozdrav vsem in se vidimo 7. In 8. septembra. 

Za več informacij nas lahko kontaktirate na naši spletni strani ali na naši Facebook strani
http://ducatifest.docgorizia.eu/ 
https://www.facebook.com/doc.gorizia

PROGRAM 4° DUCATI FEST

SOBOTA, 7. SEPTEMBER 2013

ob 09:00 PRIČETEK DOGODKA
ob 10:00 PROSTI TRENINGI SUPERMOTARD
ob 10:30 ŠTART PANORAMSKE VOŽNJE "STRAST BREZ MEJA " Z OSVEŽILNIM POSTANKOM NA SEDEŽU DOC GORIZIA
ob 11:00 PROSTI TRENINGI DRIFTING
ob 11:30 SUPERMOTARD SHOW 1
ob 11:45 DRIFTING 
ob 12:15 SUPERMOTARD SHOW 2
ob 13:30 SUPERMOTARD SHOW 3
oB 13:45 DRIFTING
ob 14:15 SUPERMOTARD SHOW 4
ob 14:30 EMILIO ZAMORA STUNT SHOW
ob 15:30 MOTO IGRA "CARRIOLE IN PIEGA"
ob 16:30 NAGRAJEVANJE SUPERMOTARD IN GADGET DUCATI
ob 17:00 SEXY BIKE WASH Z GLASBO V ŽIVO - THUNDERS (AC/DC TRIBUTE BAND)
ob 18:00 MOTO IGRA "CHALLENGE SUPERSLOW"
ob 19:00 NAGRAJEVANJE IN ŽREB VSTOPNIC ZA MOTOGP MISANO
ob 20:00 EMILIO ZAMORA STUNT SHOW
ob 21:00 KONCERT DO 3.00 S SKUPINAMI THUNDERS (AC/DC TRIBUTE BAND), THE KLAME, RED ROCKET;

V URAH 14:00 - 18:00 TESTNE VOŽNJE Z MODELI DUCATI
V URAH 10:30 - 12:30, 13:30 - 15:30, 16:30 - 18:00 PROGA ZA OTROKE Z MONSTRI NA BATERIJE;
V URAH 15:45 - 16:15, 18:15 - 18:45 DRIFTING
SKOZI CEL DAN (KADAR JE PROGA PROSTA) MOŽNOST NAJEMA GO-KARTOV;

NEDELJA, 8. SEPTEMBER

ob 09:00 PRIČETEK DOGODKA
ob 09:30 SPRETNOSTNA VOŽNJA Z MOTORJEM
ob 10:30 KVALIFIKACIJE KARTING DOC RACE
ob 12:30 EMILIO ZAMORA STUNT SHOW
ob 14:00 KARTING DOC RACE PO SKUPINAH
ob 14:00 KONCERT LAST WARNING
ob 16:30 FINALI KARTING DOC RACE
ob 17:00 NAGRAJEVANJE IN ŽREB VSTOPNIC ZA MOTOGP MISANO
ob 17:30 EMILIO ZAMORA STUNT SHOW
ob 18:00 KONEC DOGODKA

V URAH 09:00 - 12:00, 13:00 - 16:00 TESTNE VOŽNJE Z MODELI DUCATI
V URAH 11:00 - 13:00, 14:00 - 16:00 PROGA ZA OTROKE Z MONSTRI NA BATERIJE




 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!