smasher Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 (popravljeno) a kakšni "štumfi" kot so uni za na avto gume ne obstajajo za motor? Ki tle na obali se da vozit celo zimo, samo vem da se cestne gume ne obnesejo na snegu. (vse bolj me mika to maumotvanje samo si ga poskušam zbit z glave ) Mogoče bi pa tako tehniko uporabu Popravljeno November 29, 2013. Popravil smasher
ELO Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 .. a je to "odprtga tipa" miting ??? težav z zaprtostjo ni. oni gospod ki je l. 2012 po nerodnem rokovanju z jajčki salmonelo fasal ti lahko to potrdi. bil je še posebej odprt!!! trebor, thumper in pik1 3
Popularna objava ELO Objavljeno November 29, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 29, 2013 (popravljeno) aja, sicer pa... jaz sem že pripravljen... Popravljeno November 29, 2013. Popravil ELO DXR16, Lubikaa Rozzica, sayo in 10 others 13
pik1 Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 težav z zaprtostjo ni. oni gospod ki je l. 2012 po nerodnem rokovanju z jajčki salmonelo fasal ti lahko to potrdi. bil je še posebej odprt!!! ... tud jest mal tuhtam, da bi prišel ... . ps. ... sam prej moram še Dr. Jakoba mal povprašat, če se da tko zment, da bi za tisto "prijavnino" namest enih "solz pa slame, dobil rajš dvojne "solze" pa brez slame ... v izogib salmoneli ... thumper, ELO in TakeALookAround 3
smasher Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 (popravljeno) aja, sicer pa... jaz sem že pripravljen... se opravičujem za OT ampak prvi tak motorček da ga vidim v uporabi, prau taki za hudi se mi zdijo, kot taprau motor sam mal manjši Pa dobre zimske gume, pa pazi da si ne boš unga noža z nogo dol ruknu. Kaj se voziš celo zimo? Popravljeno November 29, 2013. Popravil smasher
ELO Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 honda msx 125 je pravi cartkani "pit-bike". res da je majhen, toda na njemu se sedi presenetljivo udobno. skorajda kot na "tavelikemu". z mojo sva se celo že skupaj peljala na izlet in razen malce manjših zmogljivosti od sicer vajenih ni bilo nobene pomanjkljivosti... gume so m+s, tako da sem skorajda legalen za na cesto... nič bat', nož je pripet k stopalki za sopotnika tako da ni bojazni da bi ga po nesreči dol sklatil. ja, vozim se pa res praktično preko celega leta...
trebor Objavljeno November 29, 2013 Opozori Objavljeno November 29, 2013 a kakšni "štumfi" kot so uni za na avto gume ne obstajajo za motor? Ki tle na obali se da vozit celo zimo, samo vem da se cestne gume ne obnesejo na snegu. (vse bolj me mika to maumotvanje samo si ga poskušam zbit z glave ) Mogoče bi pa tako tehniko uporabu Ne vem, če bi bile vezice dobre, saj postanejo v teh ekstremnih razmerah na snegu in ledu krhke, posledično potem tudi počijo. Štrik okoli kolesa je boljša rešitev. LP Robert ELO 1
thumper Objavljeno November 30, 2013 Opozori Objavljeno November 30, 2013 Ne vem, če bi bile vezice dobre, saj postanejo v teh ekstremnih razmerah na snegu in ledu krhke, posledično potem tudi počijo. Štrik okoli kolesa je boljša rešitev. LP Robert preizkušeno z enimi vezicami iz enega materiala ne vem kerga...takoj popokale .. baje bi morale bit iz nečesa drugega pa dražje.. štrik je preizkušena stvar - a le če imaš prostor me vilicami in gumo... drugač pa - krampa je zakon .....za vsak slučaj pa secret weapon s sabo...
pik1 Objavljeno November 30, 2013 Opozori Objavljeno November 30, 2013 preizkušeno z enimi vezicami iz enega materiala ne vem kerga...takoj popokale .. baje bi morale bit iz nečesa drugega pa dražje.. štrik je preizkušena stvar - a le če imaš prostor me vilicami in gumo... drugač pa - krampa je zakon .....za vsak slučaj pa secret weapon s sabo... :eek: ELO, Janez123, trebor in 1 other 4
thumper Objavljeno November 30, 2013 Opozori Objavljeno November 30, 2013 dobr poskus ...ampak - jep se naum izdal...
Ni3ous Objavljeno December 1, 2013 Opozori Objavljeno December 1, 2013 Elo, ti motorje vsako leto nabavljaš namensko za mamute! S tole malo grinto in lamelnim gumam, boš kar letel tja gor. Predlagam ti, da za zadnji snežni odsek spustiš tlak na 1,5 bar, za boljše naleganje. To sezono se bo moral pa Thumper kar potrudit, da bo spet prvi gor! ELO, Dr_Jakob in thumper 3
Ni3ous Objavljeno December 1, 2013 Opozori Objavljeno December 1, 2013 Elo, kot kaže se js še ne bom kmal spakiral za Mamute, kot ti. Ampak gume pa že imam taprave DXR16, thumper, trebor in 1 other 4
Dr_Jakob Objavljeno December 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2013 Hehe, boš uspel vse skup sestavit do februarja??
SF Objavljeno December 2, 2013 Opozori Objavljeno December 2, 2013 Moj je pa včeraj dobil nove, bolj gumjaste zadnje utripalke... Dr_Jakob, Ni3ous in thumper 3
thumper Objavljeno December 2, 2013 Opozori Objavljeno December 2, 2013 Hehe, boš uspel vse skup sestavit do februarja?? Če bom jaz sestavil kaj ne bo on ... Dr_Jakob 1
nxyz Objavljeno December 3, 2013 Opozori Objavljeno December 3, 2013 Pismo, vsi že taka priprave, zdj me pa že panika, motor za mamute je 200km stran v nedelujočem stanju, bo treba pohitet zgleda, da se ga usposobi pravi čas :grim Dr_Jakob, thumper in umetnica51 3
Dr_Jakob Objavljeno December 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2013 Pismo, vsi že taka priprave, zdj me pa že panika, motor za mamute je 200km stran v nedelujočem stanju, bo treba pohitet zgleda, da se ga usposobi pravi čas :grim Ja, čas neusmiljeno tiktaka... neverjetno kako hitro se obrne par mesecev... jst še vedno nimam poštimanega šotora, me je strah, da bom moral kje zunaj spat... da bi se pa h komu stiskal, pa ME JE RES STRAH! umetnica51 in thumper 2
thumper Objavljeno December 3, 2013 Opozori Objavljeno December 3, 2013 Iglu, iglu ata mamut temu tud igla ne prime tolk de bi zravn druzga mamuta lohk brez strahu zaspal... umetnica51, SF in Dr_Jakob 3
marcc Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Vezice odpadajo, vprašajte Jakata. Imel je najdebelejše kar se jih da dobiti. Kolo je obrnalo in vezice popokale. Problem je temperatura, oslabi material vezice zato takoj popokajo ko pride do obremenitve. Glede vrvi ali štrika po domače. Vedno vidim da vežejo vru za fižol ali za hmelj, logika v k...u. Vru mora biti vsaj 0.5cm debela. Če se da si kupite križno vezeno vru. Po kakšnik 100m jo ponovno napnite, da ne bo kater v kakšen jarek šel. Če imate vsaj enmalo občutka v roki in nekaj v glavi pa ne rabite nič od tega. So že dokazali, da se da gor pridit z cestno gumo kamot in to z SS motorjem kjer je še imel sopotnika gor. Sam sem šel z letno cestno gumo gor in ni bilo nobenega problema (celo dosegel okol 70km/h), drugo leto je Elo podru rekord nekaj čez 80km/h V končni fazi se ne gre na Triglav LPM ELO in pik1 2
thumper Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Če imate vsaj enmalo občutka v roki in nekaj v glavi pa ne rabite nič od tega. So že dokazali, da se da gor pridit z cestno gumo kamot in to z SS motorjem kjer je še imel sopotnika gor. Sam sem šel z letno cestno gumo gor in ni bilo nobenega problema (celo dosegel okol 70km/h), drugo leto je Elo podru rekord nekaj čez 80km/h V končni fazi se ne gre na Triglav LPM ST motor... kva bluziš s triglavom? ke gor lohk vsak pride k nima težav s koleni pa da ma tri dni časa ...mi mormo bit pa gor 2 uri pred mrakom ... in to isti dan ko gremo od doma... trebor 1
nxyz Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Včeraj dostavljen na dom, mamuti bajk ELO, bladzo, Dr_Jakob in 1 other 4
SF Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Na Puchu se za zimske radosti več kot odlično obnese sprednji zobnik 12 ki ga lahko snameš s Tomosa dvo al trobrzinca, več se pa ne spomnem... Bo pa končna enih 3o km/h... hehehe
semamiz Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Očitno se bo spet dogajal ...
thumper Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Včeraj dostavljen na dom, mamuti bajk DSC_0041.JPG evo..vsaj moj SUWATH ne bo edin scramler gor..
Priporočene objave