SF Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Saj res! Danes sem izvedel, da nas je nekdo prijavil...
Cartman Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Saj res! Danes sem izvedel, da nas je nekdo prijavil... Komu?
nxyz Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Saj res! Danes sem izvedel, da nas je nekdo prijavil... Zdaj ne vem, če gre za isto zadevo ampak tudi udeleženci off road organiziranih dirk so dobili vabila na sodišče :mellow:
Snečer Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Saj res! Danes sem izvedel, da nas je nekdo prijavil... Neverjetno.
Bambi61 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Neverjetno. Mogoče sem vas jaz...??? Hi,Hi,Hi
Bambi61 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Zdaj ne vem, če gre za isto zadevo ampak tudi udeleženci off road organiziranih dirk so dobili vabila na sodišče :mellow: Vse obsodit na smrt! Ker šele ko bomo imeli prazno Bananijo bo mir.
Dr_Jakob Objavljeno Februar 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 No, da vas malo pomirim, da malo umirim tiste, ki so začeli ob tej novički masturbirat itd. Haha, Mamuti so spet uradno prijavljeni! thumper, avtomoto, ataIBA in 2 others 5
Bambi61 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 No, da vas malo pomirim, da malo umirim tiste, ki so začeli ob tej novički masturbirat itd. Haha, Mamuti so spet uradno prijavljeni! No, da vas malo pomirim, da malo umirim tiste, ki so začeli ob tej novički masturbirat itd. Haha, Mamuti so spet uradno prijavljeni! SUPER !!!! Dr_Jakob 1
Ni3ous Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Malo za osvežitev: pikolo, nejcgs in Dr_Jakob 3
marcc Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 (popravljeno) Pomembno obvestilo !!!! Za vse novince velja da morajo prinesti zraven zlavfan olje z upilki ali kakšen šudr. Uporabo le tega bodo pa preizkusili :grim Če se najde kakšen devičnik pa priporočam labelo. Popravljeno Februar 5, 2014. Popravil marcc
Popularna objava ELO Objavljeno Februar 5, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 evo, kavo si kuham po Larisovem receptu... ataIBA, ZdenkoK, MihaGS in 7 others 10
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) Takole: Če boste na poti na Mamutovanje 2014 zaglibili na snežni poti, potem lahko pokličete Marcca ali Guno. Številke bodo objavljene na FB in tu, prevoz pa je mogoč od drugega dela snežne poti naprej. Do tam morate priti sami. Marcc in Guna bosta sama določala ceno slončkovega shuttle prevoza, pripravite pa cel kup naturalij, blagovnih menjav itd. Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil Dr_Jakob
thumper Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 a pol se nobena bejba ne bo do vrha pripeljala?
pajkica Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 jaz sem se dans prpelala čist do vrha... tko da mam dost mamutovanja, ker jaz sem že 6 dni na mamutih še slame mam precej:D trebor 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 jaz sem se dans prpelala čist do vrha... tko da mam dost mamutovanja, ker jaz sem že 6 dni na mamutih še slame mam precej:D Sam iz glave si jo potegneš, pa je, ane? MihaGS, thumper, pikolo in 5 others 8
pajkica Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Ja itak.skoz je z mano thumper, trebor in Dr_Jakob 3
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Elo mi je ravnokar poslal nekaj takega, da me je kar srh spreletel: Poglejte si sami. KilleRBee, pik1, avtomoto in 2 others 5
gusar Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Elo mi je ravnokar poslal nekaj takega, da me je kar srh spreletel: Poglejte si sami. DSC_0389.jpg Kroniki Dr_Jakob 1
smasher Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 mal sm vam fouš.. po drugi strani prau nič ko boste tja u un sneg pa led rinli... fajn se mejte!
marcc Objavljeno Februar 8, 2014 Opozori Objavljeno Februar 8, 2014 In še nekaj za vse, ki boste prišli na Mamute vam priporočam da vzamete seboj kakšne škornje. Po domače baterji, batefutrji, tiste ki so za v štalo, ...... Ker vidite kako se vse tali se zna zgoditi da bo blatno. To pišem zaradi preventive. Kolikor so nam znani podatki o vremenu naj bi bil minus. LP
imaging Objavljeno Februar 8, 2014 Opozori Objavljeno Februar 8, 2014 Ker mi od lanskega mamutovanja ni ostalo nič mamutovih solz sem zbolel in me letos žal ne bo Uživajte še za tiste, ki zaradi neupravičenih razlogov ne bomo prišli in lp iz Prekmurja!
Ni3ous Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Js nimam mamutovih solz, prnesem pa "Mamutov švic" za probat! Mal sem začel robo na kup vlečt... Bemtiš kolk prtljage za pozimi... če bi blo tole poleti, bi samo z enim ruzakom na hrbtu pršel.
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Js nimam mamutovih solz, prnesem pa "Mamutov švic" za probat! Mal sem začel robo na kup vlečt... Bemtiš kolk prtljage za pozimi... če bi blo tole poleti, bi samo z enim ruzakom na hrbtu pršel. Zato pa je pozimi, da morš malo vnaprej pripravit, da se mal namatraš na poti gor in dol in da zaradi tega še bolj ceniš svojo prisotnost.
Priporočene objave