noer Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Pozdravljeni forumaši Prosil bi za nasvet, namreč imam v lasti Piaggio x7 evo 300 i.e Zadnja dva dneva se mi dogaja nekaj neobičajnega. Med vožnjo se mi kar od sebe skuter ugasne za sekundo ali dve in se mi na plošči pojavi znak oranžen z mašino, potem pa spet dela normalno. Kaj bi bilo to, je že imel kdo takšen primer in kaj je bil vzrok Hvala vam vsem za prispevke Lep pozdrav
Bremzer Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Pozdravljeni forumaši Prosil bi za nasvet, namreč imam v lasti Piaggio x7 evo 300 i.e Zadnja dva dneva se mi dogaja nekaj neobičajnega. Med vožnjo se mi kar od sebe skuter ugasne za sekundo ali dve in se mi na plošči pojavi znak oranžen z mašino, potem pa spet dela normalno. Kaj bi bilo to, je že imel kdo takšen primer in kaj je bil vzrok Hvala vam vsem za prispevke Lep pozdrav Obvezno moraš na servis in motor dat na delavniški računalnik in naj bi pokazalo napako.Lahko je vse mogoče od slabega kontakta v katerem od konektorjev,lambda sonde kako tipalo temperature itd.itd.
goggy99 Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 Strokovni nasvet....prodaj in kupi motor
x raider Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 Pri teh Piaggotovih 300ccm motorjih se je rada pojavljala napaka na loputi v sesalni cevi da je blokirala !!!
noer Objavljeno Oktober 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 (popravljeno) Ja, hvala za odgovore, bom ga kar peljal mehaniku A, ja Poggy , imam dva motorja in en skuter, tako da hvala vseeno za nasvet Popravljeno Oktober 28, 2013. Popravil noer
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se