Cartman Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 ej, tole je pa ze mal sumljivo. prvi trening ajd, recimo da fabriski stirje niso tvegali in so se privajali qatarski pisti. vsi ostali so tam vozili prejsnji teden. majo nastelane motorje in so pac ze navajeni vseh specifik te dirke. noci, oprijema...Al kaj pa zdej? lin jarvis je verjetno na pomirjevalih, Nakamlto se bo pa verjetno rAzstrelil.... sax46, gsxf750 in suzuki 3
RVT Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 ej, tole je pa ze mal sumljivo. prvi trening ajd, recimo da fabriski stirje niso tvegali in so se privajali qatarski pisti. vsi ostali so tam vozili prejsnji teden. majo nastelane motorje in so pac ze navajeni vseh specifik te dirke. noci, oprijema...Al kaj pa zdej? lin jarvis je verjetno na pomirjevalih, Nakamlto se bo pa verjetno rAzstrelil.... Ezpeleta pa v temi nohte grize k vid kako pizdarijo je naredu sax46 in suzuki 2
Robertjur Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Če bo šlo tko naprej bo pa prou fletn he he Da se gizdalini mal skulirajo!! KLOVN 1
IBA Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 mater nikjer ne najdem s kakšnimi gumami so postavljali te čase??? So vsi open bili na mehki ali ne ???
TakeALookAround Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Ja baje so mel extra mehko.....
BREITNER Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Espargaro je pa car, me zanima, koliko bo lahko konstanten na dirki, Res je raztural, ampak me prav zanima, kaj bo na jutrišnjih kvalifikacijah. Ob tem njegovem dobrem času se bojim, da bo isti, kot je bil svoje čase Ben Spies ..... , ki je vozil dobre kvalifikacije, med samo dirko pa ni pokazal nič, velikokrat pa je sploh ni dokončal. Bomo videli ... KLOVN 1
KLOVN Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Res je raztural, ampak me prav zanima, kaj bo na jutrišnjih kvalifikacijah. Ob tem njegovem dobrem času se bojim, da bo isti, kot je bil svoje čase Ben Spies ..... , ki je vozil dobre kvalifikacije, med samo dirko pa ni pokazal nič, velikokrat pa je sploh ni dokončal. Bomo videli ... lani je s CRT bil suveren, zdaj ma pa lanski motor Yamahe in open elektroniko, mislim, da bo zelo dober, to vsaj kažejo testiranja, in ja, bomo vidli jutri, koliko gredo lahko s časi dol, predvsem Lorenzo, ki je največje negativno presenečenje BREITNER 1
BREITNER Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 (popravljeno) lani je s CRT bil suveren, zdaj ma pa lanski motor Yamahe in open elektroniko, mislim, da bo zelo dober, to vsaj kažejo testiranja, in ja, bomo vidli jutri, koliko gredo lahko s časi dol, predvsem Lorenzo, ki je največje negativno presenečenje Se strinjam, prav tako sem presenečen nad vožnjo Lorenza (navijam za Movistar Yamaha MotoGP) ... res pa je, da je to bilo zgolj prosti treningi. Zraven lanske Yamahe in open elektroniki, ki jo ima Espargaro, lahko po moje njegove dobre čase pripišem tudi "rivalstvu" z bratom. Sigurno dokazovanje eden drugemu, prinese dodatne dobre rezultate. Lani sta navijala en za drugega, letos sta si tekmeca. Popravljeno Marec 21, 2014. Popravil BREITNER KLOVN 1
KLOVN Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 upam samo, da ne bo kuhne , kako so začeli, bi pa znala bit sezona dobra, prva dirka bo neko merilo, na koncu vojne se pa mrtvi štejejo :grim , ja, uživancija
urkoman Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 prva dirka merilo upam da bo bolj pestro,vsaj kaze tako. prva dirka merilo upam da bo bolj pestro,vsaj kaze tako.
Cartman Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Se strinjam, prav tako sem presenečen nad vožnjo Lorenza (navijam za Movistar Yamaha MotoGP) ... res pa je, da je to bilo zgolj prosti treningi. Zraven lanske Yamahe in open elektroniki, ki jo ima Espargaro, lahko po moje njegove dobre čase pripišem tudi "rivalstvu" z bratom. Sigurno dokazovanje eden drugemu, prinese dodatne dobre rezultate. Lani sta navijala en za drugega, letos sta si tekmeca. za hude case ima precej zaslug mehkejsa guma, ki jo imajo open na voljo. Zato mene zelo preseneca Bautista. in ja, so bli samo prosti treningi, pa vseeno. noben nj zanalasc vozil na 5 mesto. ocitno bodo ta konec tedna fabriske yamahe trpele. prva dirka merilo upam da bo bolj pestro,vsaj kaze tako. katarska dirka morda ni ravno merilo. Lani je Rossi zarencal, in potolkel vse razen Lorenza. na zalost je bla sezona cist drugacna. tole z open gumo in 24l benza mi daje mislit, what if. kako bi blo, ce bi gume delali po meri, in meli dovolj benza. . . . urkoman in suzuki 2
KennyJR Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Leteli bi 370 po ravnem, pa vsi bi se pobili... Gume bi verjetno omogočile nor corner speed xP.
DXR16 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 (popravljeno) Rossi da ga bo lažje videti ima pa led lučke v čeladi http://photos.motogp.com/2014/03/21/motogp,qatar,round01_01friday1_slideshow.jpg Popravljeno Marec 22, 2014. Popravil DXR16
frankie Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Ja za gume sm cis zmeden, torej majo enake gume kot fabriski + mehko, ki je prakticno kvalifikacijska...jorge in Rossi pravita da sta tut na trdi Esp in Ianonne hitra. Pa kaj se sekirajo, na trdi bojo vodili prvo polovico dirke in meli prednost, pol bojo pa gume skuhal ker bojo meli 10 konjov vec in agresivne izhode, jih bojo profici dohiteli in bo vse po starem. in kako Esp lahko fura yamahin okvir, ko pa je ekipa FTR?
BREITNER Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Zato mene zelo preseneca Bautista. Mene Bautista sploh ne preseneča, saj je lani bil zelo aktiven in se ga je dalo opazit tudi v ospredju, kadar ni drsal po tleh in posledično njegovim manevrom "odrsal" tudi tekmece. Mene od vseh je presenetil rojak Bradl. Sem pričakoval, da bo pokazal malo več, ampak ne smemo pozabljat, da so to vseeno bili zgolj prosti treningi. Moja vožnja, kadar se peljem v tandemu z ženo je tudi drugačna, kot pa takrat, ko grem sam na "en krog", tako da danes se bo dejansko pokazalo, če je Espargaro res tako vozil, da mu drugi ne morejo parirat, kar pa dvomim. KLOVN 1
KLOVN Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 upajmo za dobrobit dirke, da je BREITNER in '.' 2
BREITNER Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 upajmo za dobrobit dirke, da je Se strinjam in zanimivo bo, da bodo mešali štrene tudi takšni dirkači, kot je Espargaro. Kot je videt, so zelo dobro zadeli Setup (pri Espargaro-ju) na tej progi, upam, da jim uspe tudi pri naslednji, bo zadeva bolj interesantna. KLOVN 1
nekdo Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Ja za gume sm cis zmeden, torej majo enake gume kot fabriski + mehko, ki je prakticno kvalifikacijska... "Factory" razred ima trdo + srednjo, "open" razred pa srednjo + mehko (nimajo trde) in kot razumem vse skupaj, naj bi tako bilo celo sezono, da bo open razred vedno imel tršo gumo eno stopnjo manj trdo od factory in mehkejšo gumo eno stopnjo bolj mehko od factory (sepravi tam, kjer bo imel factory na razpolago medium + soft, bo open imel soft + supersoft).
DXR16 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Tudi na italia.1 in italia.2 ne prenašajo več prove in niti kvalifikacije. Prenašajo pa na CIELO zdaj kvalifikacije v živo,tisti ki lovite ta kanal...
Spasky Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 uf kira pizdarija na koncu QP v moto2. sport1 prenaša.
DXR16 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 ja fan je prbiu v tisti motor,ki je biu na tleh...upam da je vse OK
KennyJR Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 (popravljeno) A. Espargaro spušil pod pritiskom... Kaj bo šele jutri, če je že danes taka kriza? Me pa vseeno preseneča, da je imel tako možnosti za pole... Gladko bi mu uspelo... No ja... Bomo očitno videvali pa večino te production racerje v prvi vrsti, dokler jim mehke gume ne ukinejo :-P. Bautista je pa noro hiter... Škoda, da ga je MM na koncu dobil. Upam, da Dani ni preveč zadaj... In ja bravo doktor... Popravljeno Marec 22, 2014. Popravil KennyJR KLOVN 1
DXR16 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Tega pa ni nobeden pričakoval v Q2 za prvo vrsto... MM Škoda za A.Espargaro,da je imel smolo... maxxim 1
suzuki Objavljeno Marec 22, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 (popravljeno) Hola, tkole je blo... 1 MARQUEZ M. Honda 1:54.507 2 BAUTISTA A. Honda +0.057 3 SMITH B. Yamaha +0.094 4 DOVIZIOSO A. Ducati +0.137 5 LORENZO J. Yamaha +0.154 6 PEDROSA D. Honda +0.196 7 BRADL S. Honda +0.364 8 CRUTCHLOW C. Ducati +0.381 9 ESPARGARO A. Forward Yamaha +0.479 10 ROSSI V. Yamaha +0.589 11 IANNONE A. Ducati +0.620 12 ESPARGARO P. Yamaha +0.645 Popravljeno Marec 22, 2014. Popravil suzuki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se