Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Bemti.. Dva naenkrat.. :/

Tako kot lani Cal Crutchlow v Silverstonu..

So pa razlike majhne, tako da mislim, da zna biti letos še zelo zanimivo..

Vsaj to, če je že F1 v ku**u.. :)

Objavljeno

Prvo tekmo bo dobil Rossi.

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Hvala za polepšanje večera :grim .

Objavljeno

Hja, kot sem rekel za Espargaro-ja ... eno je prosti trening, kjer je pritiskal ko pr'norcih, drugi pa so vozli bolj lagano in čisto drugačna slika so kvalifikacije, kjer so tisti, ki so na treningih vozili lagano, izstisnili iz svojih agregatov zadnje atome moči, ne glede na trdoto zadnje gume.

Espargaro je bil pod pritiskom in pač tega ni zdržal ... identičen voznik, kot Ben Spies. Skozi leta se bo utrdil. Škoda ....

Bojim se, da bo Bautista v prvem ovinku "pospravil" svoje tekmece, kot on to zna, drugače pa bo jutri interesantno, kot že dolgo ne. Juhej .... Go Lorenzo!!

Objavljeno

Forza Ducati :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja kva je pa Rossi delu? :grrr

Objavljeno

Ja kva je pa Rossi delu? :grrr

Šel vmes na en mrzu pir :naughty:.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Prvo tekmo bo dobil Rossi.

in drugo bo dobil pa Valentino.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Rossi taktizira

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Glede na male razlike lahko pričakujemo zanimivo dirko....komaj čakam 

Objavljeno

Ja, upejmo na vlakec prehitevanj. :grim

Objavljeno (popravljeno)

Po moje je Špargljev Aleš čist hud pilot .. sam vozi se na eni revščini. Če vzamemo v obzir da ga tovarniški proektili po ravninah nabijajo za 35km/h je še zmeri vreden spoštovanja. U bistvu je tamal Špargelj na boljšem stroju.

MM-a bi pa lah dal na kak slabši moped da nebi tolk dominiral ... tole že vidim da bo karneki!!

Popravljeno . Popravil Robertjur
Objavljeno

Dela se pa začne ogrevanje ... že spuščam rolete!!  :OK:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

nujno mora biti v angleškem jeziku? :) 

Objavljeno

Kva pa honde delajo v moto3 :O zanimiv preobrat v razmerju moči v primerjavi s holzerji :)

Objavljeno

Zanimiv Warm up... MMja je blo povsod polno, vozil je, kot bi bil na rodeu, čas pa dokaj slab... Iannone deluje suveren... vprašanje kolk časa lahko drži tak tempo :) kdo bi si to lani mislil... A. Espargaro tudi ni zgledal slabo, samo vprašanje kolkrat bo med dirko padel :P

CC meče ducatija po pesku več kot vsi ostali... Zanima me, kako je lahko Iannone toliko hitrejši od "tovarniških" ducatijev....

Objavljeno

Zanimiv Warm up... MMja je blo povsod polno, vozil je, kot bi bil na rodeu, čas pa dokaj slab... Iannone deluje suveren... vprašanje kolk časa lahko drži tak tempo :) kdo bi si to lani mislil... A. Espargaro tudi ni zgledal slabo, samo vprašanje kolkrat bo med dirko padel :P

CC meče ducatija po pesku več kot vsi ostali... Zanima me, kako je lahko Iannone toliko hitrejši od "tovarniških" ducatijev....

zato ker je Iannone mlad talentiran voznik za razliko od odslužena Dovija in bog pomagi Cala, kateri je najslabši, Yamaha je že vedela :grim , za oba to velja :smoke:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!