goggy99 Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 (popravljeno) Bom jst sudja :fredy:...že dolg prosm da bi kšno staknu :krneki: Popravljeno Februar 23, 2014. Popravil goggy99 BMWRIDER, Kmet2 in TakeALookAround 3
Popularna objava jozexj6 Objavljeno Februar 23, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 Prva furca z ta novo lubico in prva furca od zajčkovga ovinka konc septembra. MATR JE PASAL trebor, BREITNER, Whitee in 14 others 17
jozexj6 Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 Prva furca z ta novo lubico in prva furca od zajčkovga ovinka konc septembra. MATR JE PASAL igorkr in DAMI34 2
Borutt Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 Začetek delanja zastojev. Pa nekje na sredini delanja zastojev. SLVR, thumper, jakATV in 6 others 9
maus Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 sam je pa res glupo, da na Kalcah niso obveščali, da prehod do postojne ni možen :angry: thumper, spaceback, DXR16 in 3 others 6
Popularna objava Toncek Objavljeno Februar 23, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 Lepo vreme sem izkoristil za vożnjo po beneciji do Vittoria Veneta. Z italijanskimi prijatelji smo si ogledali jame Caglieron v bližini Vittoria Veneta. Bolj kot na kraske jame naravna znamenitost spominja na Blejski Vintgar. Če se že potepate po teh krajih, priporočam ogled. Po dolgem času spet spodoben izlet s 370 km. pik1, Fazer03, Mia in 14 others 17
Borutt Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 sam je pa res glupo, da na Kalcah niso obveščali, da prehod do postojne ni možen :angry: Če je bila cesta zaprta v Planini, potem je zbirokratizirani javni upravi povsem jasno, zakaj je bilo tako. Kalce spadajo pod PU Ljubljana, Planina pa pod PU Koper. Krajevna pristojnost in take neumnosti podkrepljene s sposobnostjo ter samovšečnostjo na podlagi gledanja s pomočjo plašnic. Ne smemo pa pozabiti zbirko takih talentov na tak lep dan in veliko "obiskovalcev" planinskega jezera. thumper in Cartman 2
Bear Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 Haha pol sm te pa vidu danes Borut, ja te policijske mašince, mater sm ko sm bil mlajši uživou ko sm sedeu na njih u garaži ko je bla Kp prometna še u Kopru. 1x bi te rad osebno spoznal. Drugače pa danes bolj majhna turca a še vedno uživancija. V štirih (cbf, varadero, r125 in aprilia rs4) smo se zapeljali do Umaga na kafe, kjer se italjani ene 15min niso premaknli od naših motorjev (upam da ne zaradi tega kr je bla apirilia umes. Slikca pa danes žal ni. ;( Gasperr 1
osa rider Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 A bos Predina izvedel? Samo mirno pubeci.... Kako si vedu!?? :grim
Popularna objava Damy Objavljeno Februar 23, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 Ker je bila napoved sončna, optimistično vstanem že ob 7:00... zunaj pa megla :glare:, peljem še pse, da ne bo po tem kake slabe vesti na motorju... še vedno megla.... :glare: ... se odločim malo počakati. Poglej poglej... ob 11h... še vedno MEGLA v tej kotlini :angry: ... razmišljam a bi šla na motor ali ne.... in kam sploh. Povprašam malo kakšno je kaj vreme po Sloveniji in se odločim za Primorski konec. Itak sem imela še "neporavane račune", ker je bilo vreme pri mojem zadnjem obisku tega konca smotano. Pa se le spravim na furo. In ni mi bilo žal. Od Vrhnike naprej -> sonček. Domžale Ac do Divače - od tam naprej pa po stari cesti Kozina - Črni Kal - Sv. Anton - Marezige - Babiči - Pomjan - Koštabona - Šmarje - Bertoki - po stari cesti do Kozine - AV Domžale Kraški rob in Viki z malo druge strani Pomjan, pogled na Koper in hribe v ozadju Pa češnje že cvetijo ^_^ In končno Koštabona Po moje je v Koštaboni vsega skupaj ene 30 hiš. Majhna zadeva, ampak meni se je uspelo izgubiti. Med vožnjo sem narobe videla tablo za Koper, ker sem imela v mislih kje se naj ustavim za fotko. Namesto da bi zapeljala nazaj, sem šla naprej in ko se je asvaltna pot spremenila v kolovoz, sem dojela, da to pa mogoče le ne gre proti obali. Je bil rahel izziv obrnit motor na klancu, a je uspelo brez horizontalnega parkiranja Šmarje Ker je bila v Bertokih in tam čez kolesarska tekma, so nekaj cest zaprli. Za ta čas, sem skočila pogledati naravni rezervat Škocjanski zatok. Skoraj bi pozabila fotkati še mojega kvakca... če ne bi še mislili, da sem bila z avtom . Super izkoriščena nedelja. Pojma nimam koliko km, je bilo pa luštno ^_^ nejcgs, Mia, spaceback in 30 others 33
motolover Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 Lepo. Štartava, kot vidim, z istega konca. Meni je škoda od Postojne naprej po AC, tam se začne najlepše. Madona koliko psov pa imaš?
thumper Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 IMG_8668.JPG Suhi trening za vikend v novi opremi...... a sta hemeroide skenirala? dobra ideja bova šla za pusta Mausa prstrašt :grim če vaju maus zamenja za minđe vaju bo tist k sta skenirala peklo... Otroc nehite se kregat BEMVASVECA! :glare: Ne sil Ata Oso da začne delat red med otroci . . . . . maš prav...tazadn cajt da narediš red med svojimi... sam je pa res glupo, da na Kalcah niso obveščali, da prehod do postojne ni možen :angry: jst sm šel čist nenormalno skozi... DAMI34 1
cb1300 Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 v petek lepih 100km....žal z nič kaj lepim pogledom na planinsko polje DAMI34 1
VS800 Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 ka to se vozte pomagat unim k majo hiše pod vodo? al sam slikat? menda so že fuuuul veseli firbcev.... Zihr pomagat ja....vodo mert kdaj jim bo vse potonil...
pajkica Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 ne vem, vpraši jih... jaz se ne vozm tam mim
Mavti Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Včeraj , na nedeljo sem popoldne sedel na skuter in gasa ,prvi plan proti vikiburgerju in obali pa me je tam pri Planini ustavila zapora ceste :jezen (tudi jaz že spet med tisoči firbcev ) ja obrnem in nazaj pa se še mi ni šlo proti domu in jo mahnem proti Godoviču naprej na Črni vrh in v Vipavsko dolino. Tam na Črnem vrhu je ravno posvetil sonček :notworthy: in razgledi so bili enkratni, pogled v Vipavsko dolino pa........ tam doli imajo pomlad :grim že vse je zeleno noro lep pogled tako se v trenutku odločim pa tudi lep čas že nisem bil v tistih koncih, da se odpeljem do Gorice in na vrh Svete gore :hooray: (to so kraji v katerih se je na strani avstroogrske monarhije v prvi svetovni vojni boril, bil ranjen in preživel veliko hudega moj stari oče).Čas, kadar se kaj dobrega dogaja, seveda noro hitro leti zato sem že kar pozen proti domu ubral avtocesto in gasa. Srečal veliko motoristov za februar super dan in super vožnja. jami65, pik1, trebor in 6 others 9
Bubu25 Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Današnji vtis...en sam nasmeh... prevozu prve kilometre letos povrh pa še z novim mopedom......slikice ni bilo časa neredit.....
BREITNER Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Po nameščenih novih gumah, je padlo 52 km, bolj počasnih. Ptuj, Grajena, Vurberg, Dvorjane, Maribor in nazaj proti Ptuju. Srečal nekaj motoristov. MarkoR in DAMI34 2
logarr Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 DAMI34, Kmet2, igorkr in 1 other 4
Cartman Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Vtis je lep, in dolg 200km. DAMI34 1
RYDER Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Moj vtis po 140km... začel sem kašlat Popoldanski krog po ljubljanskem barju do poplavljenega planinskega polja in cerkniškega jezera. Lep sončen dan ampak kakšna stopinja premalo DAMI34 1
MarkoR Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Po nameščenih novih gumah, je padlo 52 km, bolj počasnih. Ptuj, Grajena, Vurberg, Dvorjane, Maribor in nazaj proti Ptuju. Srečal nekaj motoristov. Mogoče smo se kje srečali, s kolegom sva šla Duplek, Vurberk, Ptuj pa čez Starše domov v Mb..15.45 sva štartala iz MB. DAMI34 in BREITNER 2
pik1 Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 . ... no, po 240 prevoženih kilometrih, se dons najbolj spomnm samo urgence na UKC-ju zdele .... ... filing .... zelooooooo bad in zelooooooooooooo boleč ...
nejcgs Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 (popravljeno) . ... no, po 240 prevoženih kilometrih, se dons najbolj spomnm samo urgence na UKC-ju zdele .... ... filing .... zelooooooo bad in zelooooooooooooo boleč ... ??? kva pa zahajaš na UKC?? a bi šel rad v naš klub ? (kmet2, pajkica, nejcgs, .. ) te ne vzamemo kr tako na lepe oči ;-)) pik1 ne ser ga po cest ! (če že moraš pejt na wc) Popravljeno Februar 26, 2014. Popravil nejcgs thumper, ataIBA, DAMI34 in 2 others 5
osa rider Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 . ... no, po 240 prevoženih kilometrih, se dons najbolj spomnm samo urgence na UKC-ju zdele .... ... filing .... zelooooooo bad in zelooooooooooooo boleč ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se