Popularna objava gregorjanc Objavljeno Marec 31, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2014 In Monster se je z Monsterjem vozu. Pa ka si ja nor, ne pomnim kdaj sem se vozu dva dni zapored. Po enkratni soboti je pala še enkratna nedelja. Seveda je bla včerajšna furca v spremstvu moje ženkice na zadnjem zicu, k mi je že lep čas solila pamet da je letos pa že cajt da se še ona kej nafura. Po obilnem kosilu iz domačega žara se kmalu zavihtiva na najinega kljuseta. Destinacija-smer v samo da se voziva. Pa sva krenila na Zaplaz (Čatež). Po prvem pitstopu sva nadaljevala v smeri Čez Litijo v rondo pri Senožetih na kufe in nazaj proti Zidanem mostu, Sevnici... (pot je potekala bolj kot ne ob reki Savi-kar se je poznalo na ledru, čeladi sploh pa samem motorju, mrčesa za karolo). Proti domu sva se ustavila na gričku s pogledom na Triglav, kjer sva skupaj z Darčkom opazovali sončni zahod . Še mapca furce. V glavnem vikend paket 500+ km. igorkr, DXR16, vandrovec in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Živjo. Ne skrbi. Očitno ni bilo nobene panike ker se ne morem spomnit nikakršnega oviranja A to je bilo ko smo leteli proti obali ali med vračanjem. No drugič upam da se pa srečamo pri vikiju pa za opravičilo častiš kfe Ko sta "letela" proti morju. Kavo lahko častim tudi v Novi Gorici ali Ajdovščini. Javi. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Python Objavljeno Marec 31, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Včeraj prva tura letos z mojo drago, Ljubljana- Idrija- Idrijska Bela (in Divje Jezero)-Ljubljana. Vtisi? Super trebor, DAMI34, Ninč. in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno Marec 31, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Spet zamujam :closedeyes: . Tole je včerajšnji nedeljski izlet in vtis . Ilirska Bistrica - Rijeka - Krk - Punat - Vrbnik - Rijeka - Ilirska B. - Domžale Nedeljski štart in umirjena vožnja do otoka Krk. Tam lepo turistično najprej do mesta Krk, kjer smo se odločali med 1) ali gremo do Baške, kjer fotkam dober razgled ali pa 2) mesto Vrbnik in najožja ulica na svetu. Odločili smo se za Vrbnik ^_^ (super izbira), le tisto ulico smo mali iskali Sicer je ulica ozka, ampak sva se z Bino vseeno lahko obe stlačili notri Še bova jedli Malo mesto, veliko za videti ^_^ Med ogledom Vrbnika smo postali lačni in odkrili čisto po naključju odlično restavracijo s super razgledom . Moja izbira: domači njoki z jagnjetino in parmezanom Siti in zadovoljni smo se odpravili naprej. Do letališča. Ker sva bili z Bino tako pridni sva dobili še čokolado ^_^ Zadnji hit mode med motoristi Najbolj sladki smo dobili pa še mafine in sadno kupo Ta vikend mi ni odgovarjalo sama vozit se, ker mi je že v petek vse z rok letelo in nisem želela odleteli še jaz iz kakšnega ovinka. Bilo je super, dobra družba in dobra hrana, kaj češ lepšega SLVR, trebor, motozajebant in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Danes do Kopra in nazaj. Ogromno motoristov. Pri vikiju pa itak skoz gužva. Zutrej ob 08:30 je ni bilo ko sem bil jaz tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BinaBana Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Nc ne priznam.. Mene ni blo zraven.. btw Damy- ta cokoladna pecena zadeva s cokoladnimi okroglimi zadevami so muffloni! ha ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Danes naredil nekaj metrof .... Ena slika današnjega vtisa .... šmrk. akATV, DAMI34, Mia in 5 drugim je to všeč ... aaa? Ne moreš verjeti koliko ljudem je všeč to, da je nekdo bolan... BMWRIDER, gusar, c3c in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Fotka nam je všeč, lepa ostra. Pa Breitner točno ve, kaj smo še poleg tega mislili. DAMI34 in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 akATV, DAMI34, Mia in 5 drugim je to všeč ... aaa? Ne moreš verjeti koliko ljudem je všeč to, da je nekdo bolan... Sej lahko tut ti svoje tablete poslikaš, al te je sram? Kmet2, BMWRIDER, TakeALookAround in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Marec 31, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2014 No v soboto 7:15 štart za Tolmin, vmes tekom dneva med opravki v Tolminu sem skočil še do Bovca in v nedeljo pa nazaj na obalo čez kras. čudovitih 350km pa vijak v zadnji gumi gratis Sicer opazil v Tolminu ma sem ga pustil notri in prišel brez problema domov, jutri pa grem ga dat ven pa videt če bo potreba po inekciji (črvičku) KilleRBee, Schultz, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 prešnji teden Nina na dopustu, vreme odlično, a brez motorja (garaža). v soboto naša mami zrihta (familiarni) izlet do Keszthelya. motorjev ni da ni, vidla še kaj konkretnejšega od Simsonov in MZ-jev mojega dopusta še ni konec, danes zgodaj zjutraj nazaj z busom. kave v Lendavi ni blo, eno hitro stisnem in ajde garaža. po AC do Vrhnike, posebnosti ni, razen malo jaćega vetra ride mi nekak niso šle... najprej na vsakem ovinku penzionisti- naprej rint se mi ni dal, ali fantje, ki pucajo posledice ujme. OMW sploh nisem pogledala, ker ni bilo kaj za videt. gas naprej do Vikija. obrnem, se peljem... kak km pred razcepom za AC Razdrto, skoči srna. sama sreča, da je bila ona dovolj hitra in oddaljena, jaz po omejitvah, in ni bilo nobenega golaža poleg tega mi je še ena teta speljala iz križišča za unec na vrh rid. najbrž me ni vidla, čeprav spet nisem neki divjala... od Vrhnike do Brezovice po AC, se mi reeees ne da cijazit pa čakat po semaforjih. pihal za znort... zdej pa počitek, ker sem danes prevozila slovenijo pošrek aja, v soboto so me v tem (BMW) trpinčili... igorkr, DXR16, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 dons sm prepotoval pot LJ - Zbilje - LJ ... pa še kawo spiw :krneki: Kmet2, DAMI34, trebor in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivan3a Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 V soboto prevozil lepo turo Hrvaška - Slovenija - Avstrija ruta 69 - Slovenija http://motozapisi.si/2014/03/hrvaska-slovenija-avstrija-2014/ DAMI34, igorkr in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Lepa, zanimiva tura.. Bi se naslednic kar priporočal, za pridružitev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 31, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Bil 4 dni v hotelu Riviera (žal z avtom) in gledal eno rdeče belo hondo na pločniku. Je to bila tvoja? Za WC ne vem, v kopalnici pa so krasne rjavo zlate ploščice. Noup, moja je bila belo rdeča R1, parkirana pred Hondo v času od 14:15 pa do cca 16:30, ko sva se z ženo pobrala domov. Ko sva pa odhajala, sem umaknil motor paru na drugi Hondi, ki je ravno takrat prišel in iskal parking. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno April 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2014 Z vtisi zamujam ,ker se je čez vikend dogajal,da časa nisem mela..Evo,po dolgem spanju,se tudi jaz prebujam..Bom dva dni naflikala kar na to stran. Pa ne me kritizirat,ker bom dve temi združla v eno..(drgač nebi blo zanimivo) Par dni nazaj me na rit vrže nenapovedan obisk iz ... Mater,imajo pa tako lep denar,da bi ga človek res samo gledal in samo šlatal..Ima pa eno napako..Ne smeš ga pri - 40 iz denarnice ven cukat,ker na prozornem delu poči in gre na pol.. Za crknit.. Deklca,ki obožuje hribe,motor in ves adrenalin kar ga svet premore,trenutno živi v najbolj ravninskem delu Kanade in ,me prosi,da jo čimprej mahneva v hribe.. Na hitro sva ubrali Šmarno (pa se vprašam,če ljublančan pozna samo to goro..Gužva za ponort) V nedeljo pa ji uslišim še eno željo,ko mi reče ; '' Ti, a mi posodiš bivšega in greva en krog ?!'' :) Pa sva šli..Na začetku trema,ker ga ni videla in vozila dobri dve leti in ovinkov v Kanadi ne poznajo (baje zelo malo)..Že po prvih KM-jih pa sem jo komaj dohajala..Tanja,kapo dol..Pa sva šli najprej Miloša obiskat Nato po Vremški dolini do Košane še na en zelo prijeten obisk Nato mimo Volč in po prazni medgozdni cesti tik pod Vremščico do Divače pa na obvezen postanek na OMV v Postojno,kjer se je gužvalo motoristov. Srečam veliko nepoznanih in poznanih Dr.Jaka ,Krucymucyja,Suzuki...Jaka mi po tihem prizna ,da zbira prostovoljne prispevke za nakup enduro potovalca,ker se s futko pozimi in kramparcmi na njej res ni udobno in prijetno vozit. Pa še čudno zgleda in je popolnoma neestetsko in nefunkcionalno..Od vsega jamranja se mi je poba mal zasmilu,pa sem mu dala 10 centov....Upam,da nabaviš supertenerejko,ker vem,da ti GSi ne dišijo lih.. S Tanjo sva si zaželeli še sladoled v Ajdovščini..MNJAMII..In lej ga zlomka..kmalu se nas je nabrala lepa druščina.. Komentarji pa niso potrebni.. In dan sva zaključili pri izviru Hublja Lep in aktiven vikend je bil.....Sonce in prijetne temperature so ta vikend naredile gužvo na cestah..Vsem motoristom,starim in frišnim pa želim : SREČNO IN LEPO SEZONO.. DXR16, jami65, Nikii in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno April 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2014 Danes okoli 240 km v dokaj lepem vremenu in idealnih temperaturah Odločil sem se da grem tja gor Po gozdni cesti "polomija" Med potjo še ena čudna smreka Skoraj na cilju To je cilj najvišja točka Nazaj se ustavim še na ridah okoli 16h nikjer nobenega, ovinki pa politi z nafto c3c, skalaprava, gregorjanc in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Jaka mi po tihem prizna ,da zbira prostovoljne prispevke za nakup enduro potovalca,ker se s futko pozimi in kramparcmi na njej res ni udobno in prijetno vozit. Pa še čudno zgleda in je popolnoma neestetsko in nefunkcionalno..Od vsega jamranja se mi je poba mal zasmilu,pa sem mu dala 10 centov....Upam,da nabaviš supertenerejko,ker vem,da ti GSi ne dišijo lih.. Ti, lagauc babji. Pfej in pfuj! Kdo je komu dal 10 centov in zakaj? Ma, ti si hujša od naših politikov "vse transparentno in tako naprej"... "Na, bejbi, kupi si malo okusa." Ti je kaj znano? Lp j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Velenje- SG- Drvograd - Radlje ob Dravi- MB- po stari cesti do Konjic- Stranice- Dolič- Velenje- Mazirje - Spodna Rečica- Letuš- Velenje, 218km fulj fensy, nove gume in ponovno mobilen igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazf88 Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Lepa turca Če si boš kdaj zaželel družbe pa sporoči, sem iz okolice Mozirja in se z veseljem pridružim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 na Bled... hja, zadnji dan dopusta je bilo treba izkoristit dopoldne že obletala fitnes in rožnik in štacuno, je blo treba dan še zaokrožit z motorjem ker so ride menda polite, se mi tja ni šlo... kolegica v Laškem je delala- piši propalo. no Ninč, ostane ti še (ena izmed mnogih) destinacija Bled... ene dve leti nazaj sem se odpravljala, pristala v železni kapli... fajn, ane? mogoče čudno, ampak čisto zares mi takoj ne asocira na kremšnito... in sem šla... v Kranju sem se malo lovila, ker js in table sta občasno dva različna pojma... vmes me je fajn treslo od zjahanih cest, zeblo od vetra, hlače pod kombinezonom so se mi na rit nalimale, ker nisem oblekla dolgih gat (prou mi je ). pride Nina na Bled, nardi en krog okoli jezera, parkinga nikjer. še enkrat v mesto, na prvem pločniku parknem in grem na kavo. sve u svemu... vesela, da sem končno najdla Bled edin veter bi se lahko že umiril, ti sunki so adijo pamet MarkoR, skalaprava, igorkr in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2014 (popravljeno) Dami je kawo peljal na redni zdravniški pregled. Bila je deležna menjave oljčka, pa filterčka, pa zavornega oljčka. dobila je malce kontrole luftov in ostalih drobnarij. Vsa vesela, da je zdrava, je oddrvela domov. Prijetnih 50km in 110€. Slik ni, računa naum slikal. Sem pa tole danes v prelepi dolenjski uplenil: Popravljeno April 2, 2014. Popravil DAMI34 BIZIXXX, krucymucy, BREITNER in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Dami je kawo peljal na redni zdravniški pregled. Bila je deležna menjave oljčka, pa filterčka, pa zavornega oljčka. dobila je malce kontrole luftov in ostalih drobnarij. Vsa vesela, da je zdrava, je oddrvela domov. Prijetnih 50km in 110€. Slik ni, računa naum slikal. Sem pa tole danes v prelepi dolenjski uplenil: Soteska. DAMI34 in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Sem glih mislil napisat Soteska, pa me je že Krucy prehitel. Kdaj si pa šel preko? Jaz sem se z mopijem vračal preko Soteske okoli 16.30 ure. Ker se glih dnevno vozim na tej relaciji....eeeeemmmm....a si mogoče kje kak kardan ob cesti videl? Zihr si ga v Krko zabrisal... DAMI34, trebor in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Sem glih mislil napisat Soteska, pa me je že Krucy prehitel. Kdaj si pa šel preko? Jaz sem se z mopijem vračal preko Soteske okoli 16.30 ure. Ker se glih dnevno vozim na tej relaciji....eeeeemmmm....a si mogoče kje kak kardan ob cesti videl? Zihr si ga v Krko zabrisal... Jaz sem ga na Dinos sprot odpeljal, za kafe je blo Drgač pa testiranje mopeda je mimo, slabih 600km za tri dni preganjanja =) Cesta čez Rakitno na relaciji proti Cerknici je polna finega peska, z Ljubljanske strani je veliko boljša, zato bodite previdni! Srečno! DAMI34, SLVR, skalaprava in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se