RobiRoberto Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Zakaj je kufe drugje vedno boljše kakor doma ? .) Ob kufetu je bila tudi sladica , vendar sem jo pozabil slikati ... BMWRIDER in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Števec je danes z dvema akumulatorjema pokazal skoraj 63 km , pri čemer sem moral dobra 2 km v Logatcu uporabljati tudi pedala, tako da je moja "končna računica" realnih zmogljivosti 3eMa, "po ravnini" 60 km +, in ker nikjer ni samo "ravnina" je "njegov dejanski doseg" od 50 d0 55 km ... Mia, DXR16, ataIBA in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Zakaj je kufe drugje vedno boljše kakor doma ? .) Ob kufetu je bila tudi sladica , vendar sem jo pozabil slikati ... Pozabu ja! Prehitro si jo snidu! le priznaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Števec je danes z dvema akumulatorjema pokazal skoraj 63 km , pri čemer sem moral dobra 2 km v Logatcu uporabljati tudi pedala, tako da je moja "končna računica" realnih zmogljivosti 3eMa, "po ravnini" 60 km +, in ker nikjer ni samo "ravnina" je "njegov dejanski doseg" od 50 d0 55 km ... Ej, Robi, ala ti vera! Pips, RobiRoberto, trebor in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) "Radarska slika današnjih nepadavin" po kosilu by Roberto ... Jaz sem pred približno 5 leti vzal s sabo samo čelado, glavo pustil pa doma ... S pomočjo Google maps sem izračunal, da bi vsaj do Straže / Želina moral obračati pedala, vendar se je moje desno koleno že po sedmih km uprlo ... Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil RobiRoberto Keiko, GETRIEBE, Schultz in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Vožnjo sem nadaljeval tako, da sem zmeraj, "ko je bila cesta vsaj malo navzdol", vozil brez gasu ... igorkr, SuNa, Schultz in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) Ker cesto med Stražo / Želinom in Mostom na Soči obnavljajo & širijo , je na tej relaciji (?) vsaj 5 semaforjev ... Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil RobiRoberto igorkr in Schultz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 "Čuvaj glavu" ... .) DXR16, igorkr in Schultz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 HipHipHura ... GETRIEBE, BMWRIDER, Schultz in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 BMWRIDER, igorkr, Port Folio in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Kras in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Nazaj grede se je s pomočjo moje današnje "energijske računice" menjava LiPo akumulatorja "kar precej zavlekla" ... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 In tudi "domet" 3eMa se je z dvema akumulatorjema kar prcej povečal ... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) Moja "naslednja fura" bo že v ponedeljek v Kolesarski center Bonča v Idriji in če mi on ne bo utegnil ugotoviti vzroka vse močnejšega "ropotanja nekje zadaj", se bo njegova vožnja nadaljevala še v Tolmin, v prtlažniku avta hčerkimega fanta , v pooblaščeni servis ... Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil RobiRoberto igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) Najvažnejše sem skoraj pozabil ... Po štirih letih, devetih mesecih in enemu dnevu sem se "s tremi kolesi" vrnil na kraj začetka mojega ... Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil RobiRoberto Kmet2, stromar-aly, BMWRIDER in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Danes pa čez Predil do Žej in desno v Rezijo... prvič. Je blo fajn vozit po še neodkriti cesti. In gužve nobene. Edini težaki so se našli na prvi ravnini pod Klužami. Kera fora merit izven naselja. Zgleda, da je to v tem koncu moderno, zadnjič so bli pa pri Tolminu. Kakorkoli, pravi užitek vozit po Italiji, kjer znajo asfalt speglat. Kmet2, Schultz, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Najvažnejše sem skoraj pozabil ... Po štirih letih, devetih mesecih in enemu dnevu sem se "s tremi kolesi" vrnil na kraj začetka mojega ... Robi samo korajžno. Upam, da se kje srečeva in ob kaki kavi vrževa kako debato okrog rdečih Fejzrc . Stisnjen lajk je pa za vso korajži in voljo, ki jo izkazuješ :hooray: reno99, ZdenkoK, Wakasaki in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Danes 350km po beli krajini in Dolenjski. DAMI34, Schultz, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Junij 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) No danes sem jo mahnil v hribe, ker po dolinah je bila napovedana vročina. Glede tega, da so dolomiti samo enodnevni jih bom kar tukaj prlepu. Skratka štart je bil za čas malice, cca. ob 09.00. Takoj sem jo mahnil na AC pri Proseku in gasa do Sacile-ovest. Tu sem zavil na regionalko do naselja Caneva, kjer sem si prvošču eno kofe. in naredu fotko, Po kratki pavzi sem jo mahnil po lokalni cesti čez "sella di Fadalto" in malo poslikal, Nato sem se pustil do Belluna, kjer sem si privoščil kosilo....eno pizzo tirolese in na koncu še eno dobro kofe. Zatem pa nadaljeval za Alleghe, kjer sem slikal jezero... ....in brez postanka nadaljeval za prelaz Falzarego, kjer so nastali tile utrinki. Po spustu sem imel namen it do Cortine in čez prelaz Tre Croci proti domu, a sem se premislil in se povzpel preko Giaua. Je blo en malo frišno. Nato pa v dolino in preko prelaza Stoluanza v Forno di Zoldo, kjer sem napojil konja in obenem naredu eno kratko pavzo. Zatem pa nadaljeval preko prelaza Cibiana v verigo naselj ...."Cadore" Lorenzago di Cadore Nato sem zavil za prelaz Mauria in ga z užitkom prevozil. Naredu se en malo utrinkov... in nadaljeval svojo turco. V Gemoni del Friuli sem skočil na AC in v hitrem tempu proti domu. Skratka bilo je super, po hribih je bila idealna temperatura, v dolinah malo toplo, v furlaniji po AC je bilo konstantno 31 stopinj celizja in čutila se je sopara. Nabralo se je čudovitih 584 km. Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil Schultz Kras, motom, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Super dopoldne iz Domzal mimo Kamnika in Crnivca do Crne na Koroskem na kavico. Potem proti Dravogradu ampak prej zapustil skupino na odcepu za Slovenj Gradec. Nadaljeval sam do Velenja, Zalca in po stari cesti do Domzal mimo Trojan. Vse skupaj postank za kufe in cik naTrojanah. Lepih 230 km:) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SuNa Objavljeno Junij 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2014 (popravljeno) Takole pa sva midva danes vrtela številke na števcih: Celje - Motnik - Kranj - Planica - Trbiž - preko Nevejskega sedla do Chiusaforte - Tarcento - preko Učje do Žage - Plav - Dobrova - Podsabotin - Nova Gorica - Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič - Logatec - Ljubljana - Litija - Zagorje - Trbovlje - Hrastnik -Rimske Toplice - Celje Skupaj se je nabralo 540 km. Dela v Planici potekajo: Kratka pavza ob Rabeljskem jezeru: Hotel Nevea Ovinkasti tuneli Precej osušena struga Tudi delček Soče sem uspela poslikat In nakup Briških XXL češenj, kot nama je zagotovila gospa Iz Gorice do doma pa ni bilo časa za slikat, saj sva uživala v vožnji in jo odpeljala v enem kosu. Popravljeno Junij 7, 2014. Popravil SuNa DAMI34, Kmet2, Kras in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 Še nikdar nisem srečal toliko motorjev čez Hrušico na Predmejo... smo se vsi prišli shladit gor. dondule, Schultz, Kras in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 medvedom gre mal za nohte pa morjo hodit ribe lovit.... blo je vroče v glavnem..... thumper, Schultz in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Včeraj: Izlake-Zagorje-Zidani most-Krško-Brežice-Bizeljsko (na pir k je ravno bil motozbor)-Podsreda - Kozje - Šentjur - Poljčane - Slovenska bistrica - Maribor - potem šok, ker se je vmes na poti do Dravograda ulilo kot iz škafa - Ravne na Koroškem - Slovenj Gradec - MIslinja - Velenje - Šmartno ob paki - Polzela - potem na Vransko - Trojane in domov. Vmes sva s prijateljem še malo zamenjala stroje in sem njegovo galejo furu (ZZR 1400). Nekih +300km super vožnje. Še danes se mi smeji. igorkr, reno99 in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reno99 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Izlake in 80-ta--mokri spomini,škoda k sem biu broke mulc takrat. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se