spidybaw Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Nekaj takega: Zagorje -Trojane - Domžale - Logatec- Col - Ajdovščina - Nova Gorica - Tolmin - Kobarid - Log pod Mangartom - Trbiž - Podkoren - Jesenice - Zagorje Lepi kraji, lepe ceste... Policaje sem opazil samo na neki ravnini, niti ne vem več kje..Izven naselja v glavnem . Sem se itak peljal v kontra smeri od merjanja, pa še mahali so mi vsi.... hvala igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Rehabilitacija:priporočeno plavanje in kolesarjenje in rehidracija veliko rehidracije Če pravjo dohtorji pol že bo nekaj na tem! In smo šli žena z motorjem jaz s kanto in malim krvoločnim Bostončkom :grim V petek se nam pridružita še Dami34 in njegova lepša polovička. Zjutraj v soboto pogledamo šajba na nebu Dami se takoj zmeni z mojo da grejo na jadranko občudovat obalo še prej pa zajterk za šampione,jajčka od kure No baje je bilo naprej tako,no vsaj povedali so mi tako in že so prečili Krčki most. Dami je romantik in rad občuduje in občuje vmes se je dogajalo kot vedno srat,scat kavica in ponovi vajo,potem kača čez cesto v ostrem ovinku in potem itak spet srat No potem so zamenjali motorje in dami je lahko samo goltal prah,baje je bil še nekaj časa v ogledalu potem pa tudi tam več ne :lol: No tok je bil pa pol važen ko petelinček na vaškem dvorišču Prideva do Dinkota tam pa stric Pik1 na izletu penzionistov :lol: Tam se potem zmenimo za nadaljni plan,Pik1 in njegov sestrojebec se nama priključita a vožnjo nadaljujejo v panoramskem slogu,tako je bmflarka slikala strica Pika Schultz, jami65, hajoktejn in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Nadaljevali so v objestnem slogu po Jadranki Dami34 Pik1 In pikov sestrojebec No tako se vozi okrog trojček samadva Zatem je padla pot proti Zavratnici........... Ja Pik in njegov svak sta se takoj uprla da ne gresta pešačit dol ,Pik pravi da je motorist in ne pešec dami pa je šel po svoje :lol: Ko pridejo nazaj mi naredijo takoj štalo...............kaj je men tega treba Vse so mi pojedl............ In vse so mi popil,no tukaj sm čist mal tud pomagal saj je bilo izrecno naročeno iz medicine da moram bit vedno primerno rehidriran :xx: naprej ne bi več komentiral in predložil fotomateriala saj vsebina ni primerna za maldoletne spremljevalce foruma lp spaceback, L3v, stromar-aly in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 (popravljeno) Pa sva šla, dns mal po drugi poti prot Grobniku mal navijat....Domžale LJ-Črna vas, RAkitna (mal tace namočit v malaka wannabe jezero) , Cerknica, Bločice, Babno Polje, Gerovo, Crni Lug....ovinkov kokr čš, ampak luštn z bemfico, k gre kr sma po ovinkcih jeeeeej , Delnice (mal sva odcep falila, drugač je bil plan mal nižje vn prit),Grobnik (mal navijat, počvekat, srečat koga k ga že doooooolg nismo, a ne Gregs....vroče je blo pa k pes), Lokvarsko jezero (fotosešn) , Delnice, Brod na Kupi, Kočevska Reka, Gotenica (prazna ovinkasta cesta, senčka, kaj čš lepšga :grim ), Ribnica, LAšče, Škofljica, LJ, Domžale.....fajn 300 km kljub budalam na cesti. Popravljeno Junij 8, 2014. Popravil SharpNinja spaceback, hajoktejn, gasperX in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 No tok je bil pa pol važen ko petelinček na vaškem dvorišču klevetanje, to nism jest trebor, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 (popravljeno) Včeraj; Dom - Hermagor - Gailbergsattel - Lienz - Felber Taueren tunel (še prej ene 3 km umlaitung) - Thurn pass - Kitzbuhel - Bad Reinchenhall - Berchteshaden - Koenigsee. V Kitzbuhlu vzpon na Kitzbuhel horn (1670) z motorjem. 10€ cesta pa strma....ampak..lepo, res lepo. Danes: Orlovo gnezdo - Salzburg (Red bullov hangar št. 7) - Bischofhofen - Obertaueren - Katschberg - (pa spet umlaitung) - Leoben (pa spet umlatung) - Spittal - Beljak in domov. 710km. Pivo okoli Koenigsee-ja 4,20 - 4,60€. Večerje in kosila za dobrih 10. Spanje težko pod 70€ za dva. Na Orlovo gnezdo sva se ( z busom seveda) peljala že zgodaj (začnejo ob 08:55 prva fura). To je bila dobra odločitev...ker potem...potem je tja navalilo pol Nemčije, 10% Madžarske in še vsi upokojenci iz širšega okoliša Prage. Spet so me Bavarske cetse navdušile. Še taka vukojebina, zadnji konec neke vasi...cesta pa u nulo. Popravljeno Junij 8, 2014. Popravil Tedybear Fantocci, dromomaniac, TakeALookAround in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cikadina Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Danes sva peljala bombnik na prvi malo daljši izlet in sicer v Belo krajino. https://goo.gl/maps/iZxxD Prvi postanek je bi v Kočevju na kofetku. Od tu pa proti Črnomlju. Cesta nama je bila nadvse ušeč in sva prav uživala. Kot ste motosvetovci priporočili sva se v Črnomlju ustavila na kosilu. Iz Črnomlja sva odšla še do letala, kjer je nujno se pofotkat Potem pa sva jo počasi mahnila proti domu. Ustavila sva se še na ridah, malo poklepetala in počasi privjugala domov. Mia, spaceback, domina in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 plan je biu čez Trojane- izlake- celje- proti velenju.. prosto po prešernu... pridem v celje, pogledam telefon- mami. pokličem nazaj... in me napizdi če js mislim danes kaj na kosilo pridt... a par dni nazaj sem ji slovensko rekla da ne bom pršla. ok, grem na dva deci, da pridem k sebi... ok pridem (sej ne da mi je blo treba dvakrat rečt ) vtisi... že kr mal vroči in nedeljski vozniki igorkr in reno99 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ...zgodaj zjutraj do Črnega kala...najboljše je zjutraj ko še žandarjev ...edino pred Kozino...so obravnavali nesrečo, ko je ena "teta" spravla avto preko odbojne ograje v grmovje...na srečo ji ni bilo nič, kako pa ji je to ratalo nimam pojma...potem pa nazaj do Planine...v izogib maratonu Franja pa Cerknica, Sodražica, Škofljica in Grosuplje...kratko ampak sladko... igorkr in Lubikaa Rozzica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Še jest na hitrco.. Ker sm bil v petek fraj sm se odloču da izkoristim dan... Pa smo šli nabrali 595km po števcu, po guglu mal manj Kranj-Jesenice-Trbiž-Villach-Kutschberg-bad kleinkirchheim-feldkirchen-Velden-Klagenfurth-bad eisenkappel-Kranj-Postojna-Kranj Slik ni kaj dost pa še ta je u ku... ampak je pa sedlo DAMI34, Lubikaa Rozzica, Tedybear in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Jodlarji so voščili HERZLICH WILLKOMMEN.....5X Po gužvi v Trenti se je prav prilegla pot do Weissensee-ja, kjer ni blo nobene gužve... policaji pa kar 3x na poti in merili kot se spodobi le v naselju. Lubikaa Rozzica, DXR16, Ninč. in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Rokic Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Plani za vikend - obisk pri severnih sosedih - dvodnevno potepanje - Odpadlo Kljub temu, da ni šlo po planih, sem se odločil za vsaj nedeljski potep. Start ob 6h Kanal - Bovec - Predel - Villach - Spital - Malta hochmalstraße. Jutro je bilo kar hladno (predvsem kotline), potem pa... kar je nad 25°C je preveč Vstopnina €9,5. Cesta kot cesta nič posebnega, je pa zato okolica paša za oči objekt na vrhu pa itak Ker bil bil doma še prezgodaj, sem se odločal še med dvema cestama; Großglockner ali Nockalm straße. Padla je odločitev za slednjo (Groß naj bo za naslednjič skupaj z Gerlos-om). Cestnina tudi tukaj znaša €9,5. Za tiste, ki nameravate it, priporočam vstop s severne strani - dost boljš cesta v smeri S-J kot kontra (moje mnenje). Fotk je bilo tukaj bolj malo, ker sem raje užival v razgledih in čudoviti asfaltni podlagi. Skupaj padlo dobrih 500 km Kmet2, dlicen, Keiko in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Danes pa je bilo odkrivanje novih in enkratnih poti naše lepe dežele. No za tak podvig, je fajn it v družbi ljudi, ki ne komplicirajo, čeprav mislim, da je kaka pikra čez moj izbor poti vseeno odmeval pod katero od čelad Poti so bile najprej malo zgubljene, potem lepe, potem so šle na ozke, katerim so sledile še bolj ozke. V drugem delu pa po večini poezija ovinkov in grobega asfalta Biser Bogu zad za hrbtom (slika iz Google mapa, ker če bi se tm vstavil, bi sigurno v ta tolmun letel ) Lubikaa Rozzica, Kmet2, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 sladko, rdeče, sočno .... njami.... res fajn vtisi ni slikce, je zmankal prej..... Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Prekrasen dan je bil. Dom - Sežana - Gorica - Most na Soči - Bovec - Vršič - Kranj - Ride - pa do črnega kala porabit kak mm gume. Ocena: 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Včeraj sem se peljal na Versys srečanje oziroma so prišli na izlet v Slovenijo. ta je prišel iz UK PURPLE, gsxf750, Keiko in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sneci, to si jih ti vodil po SLO, ali si se samo priključil "od zadaj"? Super fotke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sneci, to si jih ti vodil po SLO, ali si se samo priključil "od zadaj"? Super fotke! Priključili so se mu odzadaj in so se šli vlakca.......čuhapuhačuhapuha :grim pikolo, BREITNER, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sneci, to si jih ti vodil po SLO, ali si se samo priključil "od zadaj"? Super fotke! Na Predelu smo se ujeli=dogovorili, se skupaj zapeljali po Sloveniji in si v Planici dali roko Peljal sem jih do Mangarta, nato so vozli gor vsak po svoje, itak nimaš kam za stisnit. Nato sem jih vodil do Kobarida, nakar sem predlagal, da do Vršiča vodi šef, da jih posnamem. Po zdrsu enega od udeležencev pa je zadeva razpadla na dve grupi in potem smo se dobili na Vršiču. Ker so bili utrujeni od vročine, vmes so bile tudi ženske, sem pol to grupo vodil počasi na Vršič, kjer so se takoj spustili v "lokal", druga grupa pa do Planice, kjer sem sledil počasi po katastrofalni cesti Vršič-Kranjska gora... katastrofalna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Na Predelu smo se ujeli=dogovorili, se skupaj zapeljali po Sloveniji in si v Planici dali roko Peljal sem jih do Mangarta, nato so vozli gor vsak po svoje, itak nimaš kam za stisnit. Nato sem jih vodil do Kobarida, nakar sem predlagal, da do Vršiča vodi šef, da jih posnamem. Po zdrsu enega od udeležencev pa je zadeva razpadla na dve grupi in potem smo se dobili na Vršiču. Ker so bili utrujeni od vročine, vmes so bile tudi ženske, sem pol to grupo vodil počasi na Vršič, kjer so se takoj spustili v "lokal", druga grupa pa do Planice, kjer sem sledil počasi po katastrofalni cesti Vršič-Kranjska gora... katastrofalna Super! Hja, cesta Vršič - Kranjska, pa je že lani bila polom, tako da verjamem, da je letos, ko je skopnel sneg se pokazala še v slabši luči! Ob pogledu na določene naše ceste si včasih zaželim, da bi naši vrli umotvori bili motoristi, morda bi se več denarja dalo za ceste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Še manj ga bo, pravijo.... Namesto tega kur... referenduma bi raje kak km te ceste zrihtali. KLOVN, Kmet2 in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Junij 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sobota dne 07.06.2014 vse se začne, ko nama zakonca Shibby predlagata greha vredno sprememba plana...kej dost sploh nisva razmišlala, sledil je sms, da sva takoj za akcijo. Akcija napada na Jadranko! =), tokrat za vikend paket, ki se je izkazal za eno najboljših kombinacij . V soboto se za spremembo dobimo kar pri ribiču, kar pozabim, da kočevarji premoremo dejansko lep ambient, kafiček nad jezerom, dobra kava, še boljša družba, res ni lepšega, kot začet jutra na tak način eni še mal zaspani, drugi če bolj razigrani :grim sonček že visoko na nebu, temperature že nakazujejo na peklensko vroč dan Iz Kočevja, do Fare in Petrine, kjer mi tečna carinica pregleda vso vsebino kufrov,...da ne naštevam kaj vse je našla pa kr mal rdeča je ratala se mi zdi ...na koncu ni našla tablet, niti cigaretov, me je še za vsak slučaj vprašala, če sem bil že kdaj na testiranjih na droge....ajmemeni, še dobro da sem mel že kavo za seboj, drgač bi ji še kakšno napel... :grrr Pol pa sam gas do Bakarja :grim Tle so že začeli hladit z fenom, ni blo druge, kot da se odpnemo in šibnemo dalje...Crikvenica-senj, vuuuf smo že v Karlobagu, gremo spet v našo oštarijo OK, senca...čist ob morju, solidne in dobre porcije...ni boljšega! Jadranka je že pošteno vklopila talno gretje: Pol pa k je prišla hrana, so eni pozabili dihat....ane Shibby Po poležavanju v senčki, ni blo junaka, ki skakal bi v vodo, je bla vseeno premrzla, al pa nam dejansko ni blo spet tako vroče ... pozabil omenit, da imamo plan do Zadra Prišli v Zadar, sprva zgledali malo izgubljeni, pa smo se na koncu kr hitro našli, pa apartma smo našli na brzino, ker dost se mi ni dalo barantat, sam da mam posteljo pa vodo , na koncu smo našli prav lep apartma Segrejemo pešhondo na delovno temperaturo in šibnemo v mesto pogledat kaj se kej dogaja :grim mmmm pršut =)...velik pršuta.... Pa še mal znamenitosti.. Mal me je Shibby gledal, pa mi govoril, da nism resn, da slikam lampe....poklicna deformacija I ja bi tak gledal, da najdem takšno lupino... :grim ...pa seveda, kot se spodobi za nas, še mal reklamce :grim Sonce dol, mi pa na mrzlo pivo in potem spat :grrr . Kmet2, stromar-aly, črna strela in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Junij 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Vtis vožnje iz dne 08.06.2014 Vjutro opazim, da sosed debatira z nezemljani v eni drugi galaksiji.. ...opazim, da Shibby prepeva na ves glas in polira opremo sebi in ženi....ajmemeni, se vidi, da sva mi2 z Luko pravi copati :grim Po kafetku pa nazaj na razgreto Jadranko vročina.... še več vročine.... razbeljen asfalt... je kar šlo, dokler nismo dohiteli skupine iz štajerske prestolnice, pol je blo pa konc luštnega, tak stil vožnje je mela skupina, da sem reku, škoda mene in moje skupinice, da prehitevamo....ahh bom raj tih... Iz Senja proti Gospiu, pojemo kosilo in nato do Jezeran in Ogulina do Vrbovskega, kjer se zakonca Shibby odpravita po svoje...mi2 z mojo lepšo polovico, pa po "bližnjici" do Petrine in nato v Kočevje napolnit želočke...spraznem moped in čez urco nazaj napot proti Beli Krajini :grim , sma z ženko skočila še malo v pašnik kar na smučišče, kjer sva malo posedela in užiwala v spokojni tišini in hladu Vikend res super mega lomastičen, skurjenega kar nekaj bencina, porabljenih kar nekaj gum, na koncu pa hvala boku in vsem ostalim, da smo ostali živi in zdravi, ter polni novih doživetji seštevek: 904km - nepozabno Kmet2, črna strela, pikolo in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Junij 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2014 moji včerajšnji ftisi ...... predvsem mrčesasti (Trebnje-Šoštanj) ...... :grrr Drugače pa v soboto popol,dan štartu za Koper kjer sem tud prespal, v soboto zjutraj pa čez Dragonjo po Istri do Pule, mimo Labina, in nato skozi po obali mimo Rijeke, Senja, Karlobaga, na trajekt za Pag, in čez celi pag (cesta fulj de best ) do Privlake pri Zadru. Včeraj zjutraj pa štart za Senj, kjer smo se pražili in namakali do popoldneva, in nato čez Gospić (spet ena fulj de best cesta čez brda ), Otočac, Josipdol, Ogulin, Vrbovsko, Vinica, Črnomelj, Metlika, NM, Trebnje, Mirna, Radeče, Laško, Cjele in Šoštanj .... vsega skupaj se je nabralo 1.246km. polna bojna tud pupat pa papat je blo treba :grim tale hudič kurji oz. petelinji, mi pa čist ferderbu nedeljsko jutro, ko mi par metrov stran od okna začel rikikikat dokler nisem fstou HyperJack, Kmet2, DXR16 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2014 fočkat sm šu Schultz, Keiko, TOMCAT in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se