Popularna objava ludiluka Objavljeno Februar 2, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 2, 2014 Da vam malo predstavim moj projekt. Tako je izgledal ko se je prvič zapeljal v garažo seveda je bilo treba hitro pokukat kaj se skriva pod oklepi Potem je sledil servis, menjava jermenov, zavornih tekočin, čaka me pa še menjava olja v motorju ter vilicah. Trenutno stanje. Ta vikend je bilo ene 16 ur aktivnega brušenja spodnje desne polovice oklepa da pripravim podlago na novo barvo In ko je zmanjkalo brus papirja sem se lotil ukvarjat s sladkarijami Zaenkrat je to vse naslednji vikend pa novim zmagam naproti trebor, DRVOWP, goggy99 in 16 others 19
Whitee Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Sanje Upam, da tudi pri meni doma nekoč. Fajn rihtaj
RVT Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Lep motorček Daljnega leta 1999 sem imel taksnega 996 (kokr vidm je tvoj 2000 letnik ker 99 je imel trikraka platišča ) Mal prever rezervoar ker izredno radi rjavijo in boš mel v tem primeru same težave. Preveri tut gumizglobe v zadnjem zobniku, ker če crknejo se začnejo pomikat proti nihajki in jo začne dobesedno stružit. Sicer nimam lepih spominov na ta motor ( hud padec in še veliko okvar) sam še zmeraj je lep in bo ostal eden najlepših motociklov kadarkoli narejenih. Ja jermena je kr treba na 20k menjat ali prej če nisi sigurn v km ker pri kolegu je na 23k usekal in je velik skode nardil tko da tle ni računice. Crknu mi je tut oljno stikalo in k ta krba crkne začne iz njega olje tečt in če ne opaziš pravočasno je hitr na zadnji gumi (to se je men zgodil sam na srečo nism padu) Stikalo je isto kot ga ima Fiat Uno ali Ritmo No k sm padu mi je tut sklopko utrga in k sm jo pogledu je bla letnik 1988 !!! In sm pol zvedu, da so jih imel še na zalogi od Ducatija 888 so jo ugrajeval dokler jim niso zaloge pošle tut 11 let kasneje No kokrkol fajn zrihti in srečno vožnjo dromomaniac 1
ludiluka Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Rezervar se sveti nima niti pikice rje gume na zobniku so ok jermene se menja na 16 000 preventivno anti-hopping sklopka, Ko bodo pa tej oklepi uštimani pridejo pa še karbonski oklepi da se bomo malo teže znebili. Nekje morem dobiti spredno luč kjer je dolga luč razbita tako da jo lahko stran odrežem in mi ostane sam kratka agregata nimam namena predelovat ker se ne splača oziroma če dobim kje motor od 1198 bom kar motor zamenjal. Pa kak ohlins bo kasneje ko bodo finance
RVT Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Rezervar se sveti nima niti pikice rje gume na zobniku so ok jermene se menja na 16 000 preventivno anti-hopping sklopka, Ko bodo pa tej oklepi uštimani pridejo pa še karbonski oklepi da se bomo malo teže znebili. Nekje morem dobiti spredno luč kjer je dolga luč razbita tako da jo lahko stran odrežem in mi ostane sam kratka agregata nimam namena predelovat ker se ne splača oziroma če dobim kje motor od 1198 bom kar motor zamenjal. Pa kak ohlins bo kasneje ko bodo finance To sm že jest par let nazaj sanjal in ta bi bla huda 1198 agregat v 916 Še bolš bi izpadl pa na 888 k je res škatlast , dat 1198 agregat not k nobenmu nebi blo nč jasn
RVT Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Kokr vidm tut diski niso original..
ludiluka Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 sej 888 pride tudi enkrat k hiši sicer je pa za to predelavo najboljši sps okvir tako da se zna zgodit da bom tudi kaj zamenjal vmes alpa da kje kak okvir staknem ker pri tem okvirju moreš obrnit throttle bodies ne vem kako se temu po slo reče pa to mi ni najbolj ušeč mah bomo vidli Prvo tega uštimat pol pa naprej
ludiluka Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 (popravljeno) Ne diski so plavajoči ne vem pa kake znamke so nisem niti pogledal zaenkrat bodo dobri potem jih bom pa lahko tudi zamenjal. ni mi všeč kako so sestavljeni Popravljeno Februar 3, 2014. Popravil ludiluka
ludiluka Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Vem kake diske ima v originalu tej so bili zamenjani pred tremi leti skupaj z jermeni pri prejšnem lastniku in po tistem je motor naredil 1000km to pa zato ker je bivši lastnik dobil dojenčka nato še enega in mu je žena ukazala da se ne sme vozit in da more prodat
RVT Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Vem kake diske ima v originalu tej so bili zamenjani pred tremi leti skupaj z jermeni pri prejšnem lastniku in po tistem je motor naredil 1000km to pa zato ker je bivši lastnik dobil dojenčka nato še enega in mu je žena ukazala da se ne sme vozit in da more prodat To doleti vse dukatiste k dobijo ženo pa otroka ! Stoner je lep primer matgo, ELO, Gasperr in 2 others 5
RVT Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Drugač pa men osebno iz "družine" 916 mi je najlepši 998 R
ludiluka Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Drugač pa men osebno iz "družine" 916 mi je najlepši 998 R Se strinjam sam je zmanjkalo financ uglavnem tudi to bo enkrat v garaži
RVT Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 No k bo pa še kej viška denarja pa kej tazga za v dnevno sobo zravn kamina http://raresportbikesforsale.com/foggy-superbike-1999-ducati-996/
ludiluka Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 pa raymond roche 851 na drugi strani
RVT Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 pa raymond roche 851 na drugi strani Usred pa od Fallappe 888
ludiluka Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 no ja sej wish list ducatijev je še dolg
ludiluka Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Prej Potem Na motorju Pa je še en del ki je pobrušen na motorju zadnji del se bo bruslo na koncu tako da sedaj sledi brušenje bokov Miha1985 in DXR16 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 LUKA: Tale tvoj winter project me precej spominja na en projekt, na katerega lahko vsak ducatist drka dan in noč. Evo, samo zate. p.s. Preberi od strani 1 do vsaj 125... NUORO!http://www.ducati.ms/forums/56-superbikes/54639-996-red-bull.html
ludiluka Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Sm predrku to temo že večkrat pa še ene par podobnih je na tem forumu Dr_Jakob 1
ludiluka Objavljeno Februar 7, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Danes je bla nočna tako da sem pobrusil že zgornjo polovico desnega boka odkril staro poškodbo čeprav mi ni jasno kaj tam počne uglavnem vse je ravno nobenih izboklin tako da desen bok je končan prav tako blatnik in tisti del pod hladilnikom S karbonom tudi ne bom več dosti packal saj ni več kaj zamenjat lahko zamenjam samo še nosilčke za lončke za zavorno tekočino in to je tudi vse naslednja stvar karbonske cevi za zrak ter del pod sedežem nato pa pridejo na vrsto oklepi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se