avtomoto Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Vidim, da bo predstavitev Boštjanove knjige en fejst velik, težko pričakovan dogodek (bo tudi srečanje ostalih "Azijcev"). Se ga že veselim in knjige tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostjany Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Ja...kar zanimivo je blo vse skupaj...strom je ril pesek, reke, skale...nič ni blo kompromisov Štartala sva dva, po enmu mescu se nama je skupni plan končal...bilo je lepo, tud z Ivanom smo bli na vezi Sem bil pa resno prepričan, da me bo vsaj za en čas nasitila tale tura.... Sem se pošteno zakalkuliral Ja AK84 in sohen 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Ja...kar zanimivo je blo vse skupaj...strom je ril pesek, reke, skale...nič ni blo kompromisov Štartala sva dva, po enmu mescu se nama je skupni plan končal...bilo je lepo, tud z Ivanom smo bli na vezi Sem bil pa resno prepričan, da me bo vsaj za en čas nasitila tale tura.... Sem se pošteno zakalkuliral Ja Tudi sam bi se enega lepega dne rad takole zakalkuliral.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 9, 2015 Deli Objavljeno Marec 9, 2015 @Bostjany, dej poglej med zasebna sporočila. Jutr in v sredo bo cajt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se