ANTOLIN Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 no ja.. lansko leto sem kupil nov skuter ( sym jet 4r 50ccm 2t) in še nisem naredil servisa imam pa 1544km zdaj me pa zanima kaj moram vse zamenjat. hvala za odgovore!
ANTOLIN Objavljeno Marec 27, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Kako nič? Hočem narediti servis in me zanima kaj moram vse menjat olje,filter..itd...
macak333 Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Če maš olje ga imaš zadi kjer variomat pride na kolo. Filter pa imaš sam kjer pride mešanica in mogoče na cevki od benza, poglej v navodila za uporabo tam ti vse piše. Poglej svečko kakšna je, menjat jo načeloma ne rabiš še. Tko da ja, posplošeno nič.
ANTOLIN Objavljeno Marec 27, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Hvala ti in zdaj če sem te prav razumo mam dva filtra eden je zračni eden pa je?
macak333 Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 No ja tega sem pozabil . Ja zračni, za benz (nekateri ga nimajo al pa mejo fino mrežico v fergazerju) in za mešanico (se pravi 3je v tem primeru). Slednji je običajno takoj na začetku (pri posodici).
gusar Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 no ja.. lansko leto sem kupil nov skuter ( sym jet 4r 50ccm 2t) in še nisem naredil servisa imam pa 1544km zdaj me pa zanima kaj moram vse zamenjat. hvala za odgovore! Kot vidim si popolni začetnik in kot tak je najbolš,da ga pelješ k mehaniku in ti naredi servis kot je treba. Če ga zafuraš bo precej dražje kot sam servis.
ANTOLIN Objavljeno Marec 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2014 Saj pa nebom sam delo ampak me je samo zanimalo kake dele morem nabavit ker mi pride en riktat:)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se