Danilo D Objavljeno April 26, 2014 Opozori Objavljeno April 26, 2014 Morda bo komu prišlo prav, kot kak plan za kakšno turo .... . Imam pa še knjižico z seznami nastanitev, storitvami, okvirnimi ceniki ..... pa lahko drug teden dodam . Tisto bo pa v barvni tehniki . SD140426_000006.pdf Fantocci, Dadi, Schultz in 1 other 4
ForU2 Objavljeno April 26, 2014 Opozori Objavljeno April 26, 2014 (popravljeno) Super! Nekaj že prevozil, kar nekaj pa vidim še neprevoženega. Sicer sem z nemščino a važno da so kraji napisani! Za kakšen par-dnevni izlet,združiš dva, tri skupaj.... super...hvala! Tud nastanitve ne bodo odveč.... Popravljeno April 26, 2014. Popravil ForU2
Schultz Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 Morda bo komu prišlo prav, kot kak plan za kakšno turo .... . Imam pa še knjižico z seznami nastanitev, storitvami, okvirnimi ceniki ..... pa lahko drug teden dodam . Tisto bo pa v barvni tehniki . SD140426_000006.pdf Nekaj sem že prevozu, vendar uporabno. Hvala za namig.
Danilo D Objavljeno April 28, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2014 No jaz pa še nič od tega prevozu, verjetn zato, ker sem šele lan naredu izpit . Pa niti sam ni tkole ravn zabavn it, pa tudi nemščino si nisva na ti . No za eur ko so številke se kamot zmenm, pa eins nacht pa eins grosse bier :grim. Pa še obljubljeno ...... Fantocci 1
Andrej.d Objavljeno April 28, 2014 Opozori Objavljeno April 28, 2014 Ko smo ravno pri Avstriji, kako pa je z avstrijsko Štajersko in povezavo na Madžarsko ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se