ankh Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Problem Fazerce ni težišče. Problem so prenizke stopalke in ceneno vzmetenje. Vse drugo je čist super kar se mene tiče Potem v bistvu nimam takšnega komercialnega "šrota", kot pravijo nekateri tukaj na forumu in se lahko motor tudi (do neke mere)j normalno pelje - zanimivo. TOMCAT in vuk76 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Ne jim vse vrjet :grrr Frips in Cufa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Potem v bistvu nimam takšnega komercialnega "šrota", kot pravijo nekateri tukaj na forumu in se lahko motor tudi (do neke mere)j normalno pelje - zanimivo. Šrot majo oni v glavi! Vsak motor je na oceni voznika samega. In če mu paše, koji qrac to druge briga, zanj je v redu, dokler se ne spomni nabavit drugega. No ja, Bmfe pač ne spadajo v to zgodbo! To zadnje samo zato, da se ne bosta Kmet pa Papež kej prevzela! Matori Hanzo, trebor in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 20, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Če ti ne znaš wheeliya naredit to še ne pomeni da ga tvoj motor v rokah sposobnega voznika ni zmožen mah kaj sposobnega (povprečnega) Če pa motor zapluži imaš lahko narobe nastavljeno vzmetenje ali pa si trd na motorju in se ne presedaš Se oproscam, mislil sem stoppie in ne wheelie. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 (popravljeno) Se oproscam, mislil sem stoppie in ne wheelie. vzroki zakaj ne moreš narest stoppi-ja: 1. si pussy in ne upaš 2. se voziš po tako drsečem asfaltu da ne gre 3. maš tko švoh prstke da ne moreš stisnt bremze (al pa si sam pussy) 4. si odšraufal en disk in čeljust dol 5. al pa skos 150 kilsko sopotnico voziš s sabo (sam bi najbrž vseen šlo ) Popravljeno Maj 20, 2014. Popravil biker77 siks, Frips, Jure in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 6. imaš gor drek gume Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 vzroki zakaj ne moreš narest stoppi-ja: 1. si pussy in ne upaš 2. se voziš po tako drsečem asfaltu da ne gre 3. maš tko švoh prstke da ne moreš stisnt bremze (al pa si sam pussy) 4. si odšraufal en disk in čeljust dol 5. al pa skos 150 kilsko sopotnico voziš s sabo (sam bi najbrž vseen šlo ) Komaj čakam tvoj prispevek, ko nam boš pokazal, kako se temu streže Pa s kakšnim "resnim" motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 7.imaš ABS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 7.imaš ABS a to je opravičilo, zato da ne bo kdo reku da si pussy ker ti ne tako na ridah ustaviš :D :P mal heca, itak je pa ta tema zelo zabavna v vseh pogledih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 a to je opravičilo, zato da ne bo kdo reku da si pussy ker ti ne tako na ridah ustaviš :D :P mal heca, itak je pa ta tema zelo zabavna v vseh pogledih. pa mi pokaži ti kak z ABS nardiš stoppie? p.s. priznam, jst sm pussi, še po zadni se nočm vozit gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 (popravljeno) pa mi pokaži ti kak z ABS nardiš stoppie? p.s. priznam, jst sm pussi, še po zadni se nočm vozit hec je, menda še zastopiš kak štos Popravljeno Maj 20, 2014. Popravil cikadina DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 hec je, menda še zastopiš kak štos itak zastopm, pa zlagal se tut nism Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 pa mi pokaži ti kak z ABS nardiš stoppie? p.s. priznam, jst sm pussi, še po zadni se nočm vozit Z navadnim komot ker pri stopiju kolo ne blokira in ni razloga, da bi se ABS vklopil. Če imaš pa zraven še senzor nagiba potem pa težje siks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Z navadnim komot ker pri stopiju kolo ne blokira in ni razloga, da bi se ABS vklopil. Če imaš pa zraven še senzor nagiba potem pa težje boš enkrat pokazal.........mene do sedaj še ni dvignilo, pa sem že zaviral na mrtvo, očitno abs začne dokaj hitro odpuščati.(jajca od kawe ) Je pa res, da nism hotu na rezervarju sedet, oziroma se nism nabil na balanco, da bi pomagal mopedu se dvignt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Matr jez sm biu res en pussy, nimam kej povedat o žajfanju. Tle pa debatirate že pet strani. To neviđeno leti, da se tolk cajta žlajfa. thumper, ciciban, Scarlett in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 boš enkrat pokazal.........mene do sedaj še ni dvignilo, pa sem že zaviral na mrtvo, očitno abs začne dokaj hitro odpuščati.(jajca od kawe ) Je pa res, da nism hotu na rezervarju sedet, oziroma se nism nabil na balanco, da bi pomagal mopedu se dvignt Pomoje ima večino sodobnih ABSov na motociklih tudi omenjeni senzor, ki preprečuje kiper.. Zato najbrž ne gre. Tako kot ima večina TCS sistemov ponavadi opcijo, ki preprečuje wheelie. maus, DAMI34 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 tehnika zaviranja ... js probam ustaut, da se ne zaletim, ne izletim, ne padem ... skratka .. da preživim ... ajnfok 5 strani ... groza :krneki: trebor in MteByKer82 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Pomoje ima večino sodobnih ABSov na motociklih tudi omenjeni senzor, ki preprečuje kiper.. Zato najbrž ne gre. Tako kot ima večina TCS sistemov ponavadi opcijo, ki preprečuje wheelie. aha, pol nism lagauc tehnika zaviranja ... js probam ustaut, da se ne zaletim, ne izletim, ne padem ... skratka .. da preživim ... ajnfok 5 strani ... groza :krneki: jah, sam una tehnika ustaulanja po grabnu ali po grmoulu mi všeč in je neb rad več probal maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Pomoje ima večino sodobnih ABSov na motociklih tudi omenjeni senzor, ki preprečuje kiper.. Zato najbrž ne gre. Tako kot ima večina TCS sistemov ponavadi opcijo, ki preprečuje wheelie. boš enkrat pokazal.........mene do sedaj še ni dvignilo, pa sem že zaviral na mrtvo, očitno abs začne dokaj hitro odpuščati.(jajca od kawe ) Je pa res, da nism hotu na rezervarju sedet, oziroma se nism nabil na balanco, da bi pomagal mopedu se dvignt Se vidi zakaj Maus pa Dami34 ZX10R furata, ker brez varnostne bremz opreme bi mela polno škrinjo malin gsxf750 in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 kakorkoli že, ampak jaz tega da je treba skos met prste na bremzi in sklopki ne bom nikoli razumel..probal in se ne počutim dobro..nekako zategnjeno.. Kazalec in sredinec leve roke na ročici sklopke, kazalec in sredinec desne roke na ročici sprednje zavore. Pa to nima kake posebne veze z zaviranjem ....... sploh. Tak je pravilen način vožnje. Moped NI ................ ŠAJTGA, da je treba ročaj držat v dlani, kot pri lopati.............................. No, nam so to pokazal že davno nekoč, in od takrat .................. tako furam. Je pa še druga zgodba tega prijema, namreč veliko lažje stabiliziraš in umiriš krmilo. Res pa je, da je reakcijski čas v primeru, da prsti niso na ročicah - precej daljši. Še posebej po dolgotrajni vožnji, ko ti roke mal "otrpnejo" ali pa ko je mokro in hladno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Če lahko Vale drži ročaj kot da bi vozil šajtrgo lahko tut jst Kmet2, Cartman, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Če lahko Vale drži ročaj kot da bi vozil šajtrgo lahko tut jst rossi.png zarad tega je biu pa drugi js tut ne vem od kje mi navada, ampak prstke kr na ročkah držim ... predvsem na sklopki ... tko k Vale Kmet2 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 Kazalec in sredinec leve roke na ročici sklopke, kazalec in sredinec desne roke na ročici sprednje zavore. Pa to nima kake posebne veze z zaviranjem ....... sploh. ...kazalca imam na ročkah.... sredinca pa kažem nasprotivozečim v pozdrav.... DAMI34, SLVR in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 (popravljeno) boš enkrat pokazal.........mene do sedaj še ni dvignilo, pa sem že zaviral na mrtvo, očitno abs začne dokaj hitro odpuščati.(jajca od kawe ) Je pa res, da nism hotu na rezervarju sedet, oziroma se nism nabil na balanco, da bi pomagal mopedu se dvignt bolj si se bal da bi zdrsnil po tanku in se odkotalil pred motor k s tok okrogu pa mastn ... jst mam itak sportno bremz ročko k gresta sam dva prsta gor ... pa še pr teh dveh mi je sam ene parkrat ABS ukloplo pa zacvililo ... ABS - AntiBumbarSistem / uporablja se ko ti nekdo porine s sosednjega pasu vate pa tko... in ja , če bi imel res ABS bi šel zagarantirano dvakrat po tleh - enkrat mi je sfalilo 20cm enkrat pa pol metra - kar bi bilo brez blokiranja kolesa enkrat prednja drugič pa zadnja vrata od avta ... no to je pač moj osebni občutek zaviranja "v trenutku" ko je verjetno v desetinki ali treh po stisku ročice zablokirala prednja guma ( no cvilila je, vilice pa so bile posedene do konca )- torej je bila maksimalna teža na prednje kolo in s tem tudi največji učinek samega zaviranja... bil je pa obakrat kvosko k sem se peljal čisto naravnost ... Popravljeno Maj 20, 2014. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se