pikolo Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 ... sm pa skoz prpraulen na dve nižje ... . kua pa če maš u prvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 kua pa če maš u prvi ponavad vozm defenzivno ... v tretji ... čeprav bi se s prvo lahko vozu skoz, ker gre veliko čez največjo dovoljeno hitrost v RS .... ponavad defenzivno .... "kao" .. sj me ne zanima .. pol pa po formuli, ki sem jo navedel zgoraj ... aja .. prask od grmoula nisem štel DAMI34 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 se pravi, ko daš gas maš še vedno prste na ročkah..to me pa zanima kako narediš K si glih bliz mene - zi z veseljem pokažem. Je pa vse v zapestju, res pa tut je, da ne rabim gas ročke za 180 stopinj navijat. Majo to Bawarci pošlihtan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 (popravljeno) kua pa če maš u prvi nikol nimam v prvi, s tovornjakom se štarta z drugo, razn, če nism orngi naložen in v hribi Popravljeno Maj 21, 2014. Popravil duce749 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Tisto je zaradi dolžine rokic, ne zato da si nastaviš ročaje za prežo kaj ima pa dolžina rok z zaviralno ročico in gasom? tok da je prehitr itak vsak doseže... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 ...še ena tema, ki je šla po dveh, treh straneh u q.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 kaj ima pa dolžina rok z zaviralno ročico in gasom? tok da je prehitr itak vsak doseže... Saj poznamo anatomijo roke in kaj obsega a ne? če so prsti prekratki, si je treba ročice nastavit, zato je tisto kolesce. Zgleda, da nimajo vsi enako... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Saj poznamo anatomijo roke in kaj obsega a ne? če so prsti prekratki, si je treba ročice nastavit, zato je tisto kolesce. Zgleda, da nimajo vsi enako... ne se zdej ven vlečt ....sama anatomija roke nima veze ... dolžina roke in dolžina prstov sta dve stvari ki nista v nekem sorazmerju ... poznam ljudi s krajšimi rokami , ki imajo kar konkretno daljše prste od mene .... tko k baba ..če ma dolg gobc še ni rečen da je visoka ... I30 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Saj si razumel, zdaj se lahko dalje norega delaš I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Kaj je to zaviranje...? Ko misliš, da ma Z slabe zavore..., naredim 3kkm z Versisom presedlam danes na Z.ja, pa se hmal po sprednem kolesu odpeljem, tak grabijo , sam stisnt je treba., stisneš in ima da prime! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Kaj je to zaviranje...? Ko misliš, da ma Z slabe zavore..., naredim 3kkm z Versisom presedlam danes na Z.ja, pa se hmal po sprednem kolesu odpeljem, tak grabijo , sam stisnt je treba., stisneš in ima da prime! men pa na bolše it ne predstavla problema. se hitro prekalibriram. Pol ko razjašem kardanarja in se poknem na meni ljubo VTR mam glede žlajfou filing k Pepelka ob polnoči.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Pa sej ni panike. Mejte prstke na ročkah. Sam k pa začnete o tem kako stabilizirate motor s tem..to pa prodajajte komu drugmu.. gsxf750 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Saj si razumel, zdaj se lahko dalje norega delaš ne morm se delat tko kot ti ...pač oje stanje je takšno kot je in se ne mislim sprenevedat... men pa na bolše it ne predstavla problema. se hitro prekalibriram. Pol ko razjašem kardanarja in se poknem na meni ljubo VTR mam glede žlajfou filing k Pepelka ob polnoči.... kaj a šantaš al se ti mudi na skret ? :lol: I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Pa sej ni panike. Mejte prstke na ročkah. Sam k pa začnete o tem kako stabilizirate motor s tem..to pa prodajajte komu drugmu.. se ne spomnim cist tocno, se mi pa zdi da je Gustincic pisal o stabiliziranju cloveka na motorju. Obe teoriju so mi popolnoma enako nesmiselni. Btw, Lorenzo je reku da je sachsenting 012? Zgubil, ker mu je ratala leva roka mravlincasta. Razlog za to je, da ma en prst zmer na kuplungi. Navada iz 125, ko je bil strah pred zaribanjem in blokado zadnega kolesa. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Večkrat se omenja Vransko.... pa me zanima je kdo, ki bi lahko iz lastnih izkušenj opisal kaj so ga naučili na Vranskem? Če ne bo kej vmes prišlo, ti bom lahko jst povedala v ponedeljek. ciciban in motom 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Če ne bo kej vmes prišlo, ti bom lahko jst povedala v ponedeljek. Končno eden, ki ima vsaj dober namen kej povedat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Končno eden, ki ima vsaj dober namen kej povedat. Edin spomni me. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Komaj čakam tvoj prispevek, ko nam boš pokazal, kako se temu streže Pa s kakšnim "resnim" motorjem. kak resen motor si mel v mislih? Z visokim al nizkim težiščem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Če ne bo kej vmes prišlo, ti bom lahko jst povedala v ponedeljek. je pa težko iz tega stavka razbrati kaj si bolj želiš... al so ti zavore popustile ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 je pa težko iz tega stavka razbrati kaj si bolj želiš... al so ti zavore popustile ? ne ne, mam dva prsta skoz na bremzi thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 kak resen motor si mel v mislih? Z visokim al nizkim težiščem? To pa čisto tebi prepuščam in tvoji presoji Pač zapomnil sem si tvoj komenta pri novi Hondi 750x, da nekako to ni motor, da ne bi menjal za motor. Lep članek res. Poanta tega motorja, je da se pelješ... hehe Tako da sam veš, kaj je "resno". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 ne ne, mam dva prsta skoz na bremzi ja saj če bi imela bremzo med dvema prstoma bi spadala nekje med lorenza in drekpumpaša... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 To pa čisto tebi prepuščam in tvoji presoji Pač zapomnil sem si tvoj komenta pri novi Hondi 750x, da nekako to ni motor, da ne bi menjal za motor. Lep članek res. Poanta tega motorja, je da se pelješ... hehe Tako da sam veš, kaj je "resno". Se pravi nad 100 konjev cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 ja saj če bi imela bremzo med dvema prstoma bi spadala nekje med lorenza in drekpumpaša... No dobr, prste držim na ročkah.. pa še to se šele navajam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 jaz pa raj gas držim k bremzo gsxf750 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se