INFINITI Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 (popravljeno) BIker to imaš ti? Povej kje, kako, zakaj, za koliko... Popravljeno Oktober 29, 2008. Popravil INFINITI
Port Folio Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 za razbremenit vzmetenje.. tudi mene zanima, kje si jo staknil? thx :evilgrin:
biker77 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 kje in za koliko ti to dobiti? :whistle: no..cena je dobrih 100 evrov..hein gericke BIker to imaš ti?Povej kje, kako, zakaj, za koliko... kje in koliko že veš, zakaj? ker sta obe pnevmatiki v zraku, ker je stabilna zadeva, pa še marsikatera pozitivna stran. je pa treba malo predelave..odvisno za kater model motocikla gre..in mal se moraš zverzirat da ga sam postaviš..rabiš pomoč ali zadnje stojalo.. tudi mene zanima, kje si jo staknil? thx :evilgrin: ima le 220 kg nosilnosti, tako da za aprilio ne pride v poštev :evilgrin: hec :D amm..ne vem kako bi z aprilio tole funkcioniralo..mogoče bi celo šlo..
theone5 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 za čez zimo je tole kr majka:D
biker77 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 za čez zimo je tole kr majka:D tudi za kdaj ko ni zima..če kej pošraufaš, menjaš gume, karkoli..
INFINITI Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 (popravljeno) Bemti a veš da ne najdem, pa sem napisal "stander" pod suche - a se ti da dat direktni link do te zadeve? -Kaj si pa moral predelati za suzo? Popravljeno Oktober 29, 2008. Popravil INFINITI
biker77 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 (popravljeno) Bemti a veš da ne najdem, pa sem napisal "stander" pod suche - a se ti da dat direktni link do te zadeve?-Kaj si pa moral predelati za suzo? dobr si to "poiskal" ja :D tukaj pa ga poišči med vsemi "stander"-ji :D predelat je treba le nosilce..tiste ki grejo v os ki drži mašino na geštelu..odvisno od tega, koliko je fi luknje.. jest sm jih predelal dvakrat-najprej za gixerja 04/05 nato za 06/07..v originalu paše za gixerja 1000 04 je razlike nekje 2 mm, zato rabiš nekoga ki ti bo nosilec (ki je v bistvu en debel vijak) postružil na pravo debelino..cca 5 min dela.. Popravljeno Oktober 29, 2008. Popravil biker77
INFINITI Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 no napisal sem staender ("ae" za umlaut). OK hvala to je ta "Becker-Montageheber"
Port Folio Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ima le 220 kg nosilnosti, tako da za aprilio ne pride v poštev :evilgrin: hec :D amm..ne vem kako bi z aprilio tole funkcioniralo..mogoče bi celo šlo. Ejjjjjj . . . . . . . . . . . . . . . . . thx :beer2: moj grom pa ni tolk težk, ima celih 210 kg z vsemi tekočinam, če ima prazn tank pa še manj :evilgrin: .
theone5 Objavljeno Oktober 30, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2008 Sem novi lastnik 750ke pa zaradi slabega vremena nimam možnosti motorja preizkusit kako rad se kej na zadnjega povzpe... :naughty: 600cmm cbr f brez pomoči sklopke zelooooo težko. kakšne so kej vaše izkušnje? :evilgrin:
SEOI-NAGE Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 prva druga ko nič. S tem da v prvi cukneš pri 7 tisoč, v drugi pa pri 12 tisoč na obratomerju
theone5 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 S tem iskalnikom je res problem... :headbang: Nikakor mi ne uspe servisne knjige za gsx-r 750 K4 najdit. Lepo prosim, če mi kdo lahko kdo da kako povezavo, ker bi jo nujno potreboval. Moram motor mal ponastavit. LP
danci1973 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 S tem iskalnikom je res problem... :headbang: Nikakor mi ne uspe servisne knjige za gsx-r 750 K4 najdit. Lepo prosim, če mi kdo lahko kdo da kako povezavo, ker bi jo nujno potreboval. Moram motor mal ponastavit. LP Tukaj se da kaj najt... D.
theone5 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 preprosta stran za zapomnit :whistle: tnx
theone5 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 sem se tu registriral pa ne dela oz. mi ne uspe dol potegnit...??? http://www.downloadmanuals.com.au/
val7 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 S tem iskalnikom je res problem... :headbang: Nikakor mi ne uspe servisne knjige za gsx-r 750 K4 najdit. Lepo prosim, če mi kdo lahko kdo da kako povezavo, ker bi jo nujno potreboval. Moram motor mal ponastavit. LP na emuli sm jo jst sneu dol. sicer je skenirana verzija sam zveš vse kar te zanima lp
GT4turb0 Objavljeno November 15, 2008 Opozori Objavljeno November 15, 2008 Vem da je bilo že enkrat nekaj napisano a ne nikakor najdem :unsure: Koliko barov imate v pnevmatikah (cesta, dirkališče, poleti, pozimi, sopotnik)? Najbolj me zanima za quaifier rr na k2.
m@dness Objavljeno November 15, 2008 Opozori Objavljeno November 15, 2008 prva druga ko nič. S tem da v prvi cukneš pri 7 tisoč, v drugi pa pri 12 tisoč na obratomerju cukneš?
biker77 Objavljeno November 15, 2008 Opozori Objavljeno November 15, 2008 cukneš? na hitr stisneš sklopko pa spustiš s tem da je gas odprt..se obrati povečajo in "cukne" na zadnje kolo.. v teoriji.. v praksi je pa marsikdo že zjebal sklopko al pa kr cel moped :whistle:
simonsi Objavljeno November 15, 2008 Opozori Objavljeno November 15, 2008 jep, stisneš samo malo z dvema prstoma, toliko da podrsi. Ne kot vol s celo roko stisnit do belance pa hitro spustit, ker se boš razsul.
m@dness Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 sej probal sem ga dvignit to ne rečem z gasom kao power wheelie samo da sem pri cca 7k obratih v prvi zaprl gas in na hitro odprl.. torej brez sklopke pa se kr divje dvigne.. malo mi ga je škoda experimentirat ker motor vseeno najbolj trpi takrat ko ne znaš.. ko enkrat obvladaš je v bistvu tak rutina .. sem pa gledal nek posnetek na youtube (ta z ninjo newem kak ga dvigne samo z dodanim gasom ker meni to nikakor ne uspe.. kljub 30 konjev ki jih moj premore več..) no.. na tistem posnetku ga ded dviguje za sklopko v drugi pri cca 30 km/h.. to je od oke kakih 2 do 3k obratov.. sicer ni tud ne najbolj primeren čas za take poste ker je dan ko bo termometer pokazal kakih 18/20 stopinj oddaljen še kako večnost pa pol.. tak da bomo od besed k dejanjem prešli komaj... :unsure: no pa še pri prenosih.. ste meli pri wheelijih drugačne zobnike al serijsko? sem mislo menjat zadnji zobnik pa sem se odločil da naj še zaenkrat tak ostane dokler nebom do konca al pa vsaj približno izkoristil te moči ki jo ima na razpolago.. pol pa začel v te stvari vrtat.
simonsi Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 vse je v tehniki. Je pa res da je z določenimi motorji dosti laže. Najbolj važno je, da imaš balanco naravnost ko pristaneš in pa če gre kaj narobe, stisneš zadnjo bremzo.
SEOI-NAGE Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 ja probat moraš, jaz sem se naučil na tisti ravnini proti podgorju če iz črnega kala zaviješ desno. Je cirka 5 km brez nobenega ovinka in se lahko igraš, vsak teden pa gre en auto mimo
GT4turb0 Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Koliko barov imate v pnevmatikah (cesta, dirkališče, poleti, pozimi, sopotnik)? Najbolj me zanima za quaifier rr na k2. :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se