Gregs Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Al pa sendvič sabo vzameš .... ki mi ga nato vsi ostali somotoristi-zajebanti potem pogrizejo?! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 A bo potrebno malo pomesti v tej temi?! Spet vam silijo na plan frustracije nasilnosti in nestrpnosti.... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 A bo potrebno malo pomesti v tej temi?! Spet vam silijo na plan frustracije nasilnosti in nestrpnosti.... :twisted: :D Najbolje bo, da kar celo temo pometes, ker je ze naslov cist mem. Se je pac enemu precej utrgal, da daje take bedarije na motosvet. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Dragi primorci, da ne boste mislil kaj imate. Imate pivo Union ali Lasko 0.5l po 680 SIT, v celem Piranu imate en (1) tus na plazi, ograjo na stopnicah do morja je pregrizla rja in to ze leta 1998, med 22. in 06. uro je voznja z motorjem skozi Porotroz prepovedana, parkirnina je astronomska, osrednja Portoroska plaza je napol prazna. Kdo pa bo placal, da se bo lahko kopal v morju in to usranem? Mislim da si lahko vaso obalo in vse skupaj nekam utaknete. In sredi julija je Portoroz na pol prazen, hotelirji in gostilnicarji pa jokajo. Tisti Italijani, ki pa v avgustu pridejo k vam so pa itak klosarji, ki si ne morejo privoscit postenih pocitnic v svoji domovini. Najpogostejsi avti v avgustu na obali so: FIAT TEMPRA, FIAT ARGENTA, FIAT 500, FIAT UNO 45, FIAT MIRAFIORI, ALFA 33, ALFA 75, ALFA GULIETA,.. Tadej Liga za boj proti turizmu že deluje.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 :P :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 A ti je prišlo al kaj? :shock: :shock: :shock: Bog ti požegnaj :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kaj je dekleti? Se bomo tu šli borbo proti turistom, ali bosta vedve uprizorili wrestling v blatu? :roll: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kaj je dekleti? Se bomo tu šli borbo proti turistom, ali bosta vedve uprizorili wrestling v blatu? :roll: 8) :lol: ....in potem mislis,da bo manj turistov v istri?! :shock: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Ne eno ne drugo. Se mi ne da, ne maram blata :roll: Sem pa vesela, da sem enim tolko sedla na srce/jetra ... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Excuse me, kakšna borba proti kakšnemu turizmu, kje je ta turizem :? ? A mi slučajno zivimo v različnih dimenzijah? če lahko parkiram brez problema sredi Portoroza v Špici sezone, pa še parkiranje nimajo urejeno, da sploh ne omenjam parkirnino :roll: Vidim pa kar nekaj guzve na cesti - Transit turistov na Hrvaško! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Še en dokaz, da liga deluje!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Dragi delegati lige za boj proti turizmu v Istri, Obstoj vaše lige je irelevanten, predvsem nepotreben, ker nimate sovraznikov/turistov s katerimi bi upravičili vaše viteštvo. Si bo verjetno treba izmisliti novega sovraznika!? Lp, Primorska dne: 11.02.03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Tadej! Da se nismo nekomu Primorci malo zamerli iz neke prejšnje teme? Če si pa tak svetovljan in strokovnjak na področju turizma si dobrodošel na obali. Turistična zveza Portoroža te bo vesela. :lol: 8) :P LP, Sax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Manuela! Očitno ne poznaš Vale, ker res nima potrebe sfustrirat narod naokoli, še najmanj na forumih. Bolj nas frustrira s tem, da obljublja biškote in potem jih čakamo 2 tedna. :) :P :wink: LP, Sax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Manuela! Očitno ne poznaš Vale, ker res nima potrebe sfustrirat narod naokoli, še najmanj na forumih. Bolj nas frustrira s tem, da obljublja biškote in potem jih čakamo 2 tedna. :) :P :wink: LP, Sax Biškoti te čakajo že od nedelje, pa ne prideš ponje :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Tadej! Da se nismo nekomu Primorci malo zamerli iz neke prejšnje teme? LP, Sax Ne ni to. Itak se pa midva poznava. Meni si cist QL. Saj sem ze povedal, meni se zdi ze ta tema, ki jo je objavil Brane totalno fuknjena. Sploh pa ker spodbuja kreganje. PS. Ze vec let poslusamo o usipu turizma v slovenski istri. Turizem je potrebno spodbujat. Razsiriti in obogatiti turisticno ponudbo, da bodo prisli drugacni turisti. In potem iz njih na fin nacin izcuzati $$$$$$$$$$. On se gre pa ligo za boj proti turizmu. A Brane tiste razpadajoce fiate in Italijane z dna druzbene lestvice imenuje turizem? A dej nehi no. Verjamem pa, da se takih turistov hoce znebiti. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Pa ne Braneta tako resno jemat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Pa ne Braneta tako resno jemat :P Ma ja, sej nobenmu n'č neče. Sam mal borovce žaga! :wink: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Jest to temo tukaj zaključujem - zame. 8) p.s. Vale, naj ti ne bo preveč fajn - tako zelo mi pa nisi sedla, ne na jetra ,ne v srce. :oops: (čeprav je komu tvoj način sporočanja misli morda celo všeč...) No ja, verjetno si prav fajn dekle, če znaš peči tako dobre piškote :P :lol: Se komot odpovem nadaljnim razpravam in ugibanjem o tem, kdo ni, kdo je, kje je, zakaj, kje je meja, kdo je Joško Joras, kolk je morje slano, kje je črta, kolikšen je dovoljen ulov cipljev, zakaj v Piranu smrdi za kozlat, kako hudiča v Portorožu moji otroc ne morjo dobit deci gostega s kepico sladoleda , ker tega kelnar nima pod šifro v blagajni :shock: :lol: , zakaj v Simonov zaliv hodjo samo penzionisti, kako dolga kolona je spodaj pri semaforju pri Mercatorju pred vzponom na Šmarje....aaahhh... kok sm utrujena....pomisli... pa se morska sezona še začela ni... :? Se bom čez mejo na hrvaško obalo peljala z zaprtimi očmi in usti. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Pa ne me zdaj skur..., da ne znam citirat, ker kot vidiš sem se zmočla :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2003 u boj, u boj junaci, brigade turističke turiste čemo zjebati, da ne bi oni nas u boj, u boj junaci, ...... turiste čemo zjebati, od šoldi osvoboditi..... franci blaškovič alias gori uši vinetuu in kud idioti iz STARI KRETENI I MLADE PIZDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Pa ne Braneta tako resno jemat :P Ma ja, sej nobenmu n'č neče. Sam mal borovce žaga! :wink: :lol: :lol: Horjo, že res da že motorko brusim, ampak tebe pa bi povabu na 2 deci v kantino.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Pa ne Braneta tako resno jemat :P Ma ja, sej nobenmu n'č neče. Sam mal borovce žaga! :wink: :lol: :lol: Horjo, že res da že motorko brusim, ampak tebe pa bi povabu na 2 deci v kantino.. Kolkor te poznam, ne vem če bi blo 2 deci, oz. vsaj ne bi ostalo pri tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Horjo, že res da že motorko brusim, ampak tebe pa bi povabu na 2 deci v kantino.. Zmejenu, čeprov bi raj vidu flaškon! :wink: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se