Pravokotar Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 BTW, na PERLAjanskem koledarju piše: UŽIVANCIJA Samo z večjimi & bolj vpadljivimi črkami. Probajmo se tega držat, ane? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 hehe, Pepe, dragi ... na mojem koledarju to pise v e d n o - cez vse leto - sluzba, ms, dom & moji najdrazji etc. so included! ;) B) B) :D ja, dejmo se tega drzat - povem vam: zakon! B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 No, sey to sm hotu povedat. Pa sm biw spet štorast, kot ponavadi. Se bom pobolšow, upam. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 ahhh, ni potrebe po pretiravanju ... sej te mam rada tazga kot si :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Perla, z zadovoljstvom ti to povem: SVINJAŠ! To mi deli! :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Dragi Pepe! Namesto, da tukaj SVINJAŠ, :lol: :P ;) povej raje prijatelj kako si se imel v Španiji. :rolleyes: Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Dragi Pepe! Namesto, da tukaj SVINJAŠ, :lol: :P ;) povej raje prijatelj kako si se imel v Španiji. :rolleyes: Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) V Španiji sem se imel fenomenalno. Zato sem se tudi podvizal nazaj. Svinjam pa zato, ker je to moje poslanstvo, ane?! :P Pozdrav pod vinograde, Svinjač PEPE :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 In lepo te je pravkar brati na mobilcu preko SMS, kjer pa žal ne moraš svinjat, ker baje nisi za javno uporabo. Pa še dama bi zamerila! :lol: :lol: :P ;) Sprašujem se samo kako ti to vse rata? :o :D Potrudim se, ane. Dama to ceni, upam vsaj... :D Pa spet ne bilokatera, da si bomo na jasnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 Končno zaklučo dopust.Ma se je vleklo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 ICE- get well soon. ;) GREENNINJA vas obvešča, da je od jutri (14.8. od 12:00h) naprej NI. Se beremo 25.8. od cca 8:30 naprej. :) Tačas bodite pridni in previdni.. :) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 KAM so pa zdej zginl posti napisani od ICE-Lady?? a ste jh zbrisal al premestil v kako drugo temo & katero?? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 (popravljeno) že najdeno - motosvet zadeve :huh: predlagam, da drugič pustite kak postek s kazalom ali linkom kamor premestite kake važne postke prooosim, no.. bo šlo?? lp moderatoriju :D Popravljeno Avgust 14, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 Bo šlo. :huh: Se kislo oprafičujem :angry: In zapisujem v črno knjigo :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 Bo šlo. :huh: fino meveselipress :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 i'm back. so mi kabl vtrgal, ko so neki okol bajte z bagrom kopal... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 i'm back. so mi kabl vtrgal, ko so neki okol bajte z bagrom kopal... :) :blink: a te ni blo?? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 i'm back. so mi kabl vtrgal, ko so neki okol bajte z bagrom kopal... :) :blink: a te ni blo?? :blink: Jaz tud nisem opazla ! :) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 Sicer pa mene že 14 dni ni, pa še me ne bo do 18.avgusta. z družino, in kužatom (BT1100) sem na rabu. LP vsem damjan vse kaže da imaš na Rabu dostop do interneta B) zakaj se nam pa potem izogibaš :blink: vdnodušeužaljeniMotomarspress :D :D :D :D :D :D :D Zdej sem pa nazaj. Na Rabu sem sicer včasih šel v internet-caffe, vendar sem dopust raje izkoristil za morske dogodke (čoln, kopanje ,...) , če sem imel čas pa za kakšno turo s Kužatom. mMalo po Rabu, malo po Pagu, pa do Zadra, Plitvice, Velebit...). je kar blo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 ..če sem imel čas pa za kakšno turo s Kužatom. mMalo po Rabu, malo po Pagu, pa do Zadra, Plitvice, Velebit...). je kar blo... prima da si nazaj.. :D pričakujemo opis voženj&dogodivščin v zato namenjeni rubriki :D dans je moja XJR na 1. servisu.. dogodke čitaj v XJR 1200/1300 lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 js tud sibam da dopust jutr zjutri... ...do nedelje. ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 js tud sibam da dopust jutr zjutri... ...do nedelje. ;) B) DOBRSEMEJ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 Jaz tud nisem opazla ! :) :rolleyes: itak da ne, ce te pa nic ni gor!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 A se je Pepe kej odjavu, ka sm opazla, da ga ni....? :unsure: :huh: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 js tud sibam da dopust jutr zjutri... ...do nedelje. ;) B) DOBRSEMEJ :D Ja, res dooooooooooooooooobro se spočij ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 A se je Pepe kej odjavu, ka sm opazla, da ga ni....? :unsure: :huh: :( :D je prmenpress :D ps ni me pa pooblastil za zastopanje na forumu tkoda.. :rolleyes: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave