-pero- Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 (popravljeno) ...evo me nazaj z dopusta (pag) blo je fajn ni kej, mal premal je trajala zadeva ...mah bom šou še v okt. kej ...morda ...upam ...najbrž :unsure: Popravljeno Avgust 18, 2003. Popravil -pero- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 Od danes zvečer imate blažen mir pred mano........grem baterije filat....... Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 Od danes zvečer imate blažen mir pred mano........grem baterije filat....... Alla Ne pozabi na polnilec. Drugače ne bo nič. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 Morje, voda, zrak, SVOBODA je popolnoma zadovoljiv polnilec.......drugih ne rabim...... Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 Morje, voda, zrak, SVOBODA je popolnoma zadovoljiv polnilec.......drugih ne rabim...... Alla Alla, dober se imej. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 Morje, voda, zrak, SVOBODA je popolnoma zadovoljiv polnilec.......drugih ne rabim...... Alla Končno Ker ta druga oseba v alli spljoh ni več zanimiva :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 ahem........ ce slucajno se kdo ni prestimal...... sem nazaj; sicer pozneje kot je bilo predvideno,a se vedno prej kot bi bilo mozno. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 Pravkar sem z grenkobo spoznal, da je izostanek od foruma lahko jako zoprna zadeva. Po vrnitvi s tridnevnega bivakiranja na Krasu sem namreč ugotovil, da se je nad mojo malo teraso ugnezdila beštja. Beštje kot take sicer še nisem videl, vendar po velikosti iztrebkov domnevam, da je najmanj slon. In to menda tiste vrste s precej redno prebavo... Šit! :angry: (tokrat dobesedno :ph34r: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 (popravljeno) ..nad mojo malo teraso ugnezdila beštja. Beštje kot take sicer še nisem videl, vendar po velikosti iztrebkov domnevam, da je najmanj slon. .. proti takim slonom, ki se ugnezijo & ponečejajo terase, poznamo kuuupe zvijač, katerih posledica je da zbrišejo zeloo daleč - najmanj na sosedovo teraso :D bovareklanatotemopress ps mogoče je pa to zato, ker se nisi redno odjavil iz foruma ? :rolleyes: Popravljeno Avgust 20, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 No, zdaj pa res grem.......nekateri/e bodo zelo srečni, ostalim bo vseeno, jaz pa se bom fenomenalno mela...... ;) :P :D Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 ... jaz pa se bom fenomenalno mela...... ;) :P :D Alla B) in nekateri bomo tega zelooooo veseli. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 Preventivno, da ne bi še jaz kakšnih beštij dobil, vnaprej najavljam jutrišnji odklop od foruma za 12 delovnih dni. Matr bo pasal! Flintica je že spucana. :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 Flintica je že spucana. :D :D :D :D Horči, prjatu :) Bi se ti mogoče prileglo kakega slona fernihtat??? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 Flintica je že spucana. :D :D :D :D Horči, prjatu :) Bi se ti mogoče prileglo kakega slona fernihtat??? :) Vejš de! :D Zate zmeri! :D Ti kr blok evakuiraj, pa prvlečem ves železje s seboj, pa nardiva en safari po strehah in terasah. ;) :D :D Pa Udizavra prej obvezno doma za ta debelo ketno prvezat, da naj ne bo tepu! :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 Horči, veseli me, da si še vedno do neke mere razsoden, kljub zeleni kamižolici & železju. Za Udyzavra ne skrbi. Saj sva 2! Gotovo bova tekla hitreje od njega! :P :D :D Uživaj na jagi! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 Pa Udizavra prej obvezno doma za ta debelo ketno prvezat, da naj ne bo tepu! :P :P :P :P Al pa da ga slučajno v žaru borbe ne bi zamenjala za vajin plen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 Pa Udizavra prej obvezno doma za ta debelo ketno prvezat, da naj ne bo tepu! :P :P :P :P Al pa da ga slučajno v žaru borbe ne bi zamenjala za vajin plen ..žlehtnobe... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 ..žlehtnobe... :rolleyes: Hvala, tovariš Keky. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 Uživaj na jagi! :D Ja Horjo, kaj naj rečem.... uživaj na Jagici. :D :lol: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 A je Jagica blondt? :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 ne rdečelasa :D , vsi jagri so mahjeni na rdeče :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 do nadaljnega ne bom več na forumu lahko se zgodi, da bom nahitro pasivno pregeledal dogajanje zaenkrat pa ADIJO vaš vdani Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 (popravljeno) do nadaljnega ne bom več na forumu lahko se zgodi, da bom nahitro pasivno pregeledal dogajanje zaenkrat pa ADIJO vaš vdani Broj Jedan svoboda !? ... kakorkoli ... lepo se mej :) ;) Popravljeno Avgust 25, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Sem že nazaj....... :rolleyes: B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Sem že nazaj....... :rolleyes: B) Alla B) ..pogrešali smo te.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave