rozi Objavljeno April 30, 2003 Deli Objavljeno April 30, 2003 (popravljeno) Nekam dolgo casa je trajalo, ampak se je splacalo. Moj komentar je edino ta, da mi v Konqerorju ne delajo slovenski znaki. Razen, če forsiram Konqerorja na iso-8859-2. Ali je nekdo pozabil dodati <meta http-equiv='Content-Type' content='text/html'; charset='iso-8859-2'>? Popravljeno April 30, 2003. Popravil rozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 OK, družbica se je razkropila. Z obžalovanjem gledam za zadnjo gostjo, ki odhaja, nekako takole: Tudi jaz se bom za nekaj dni razkropil. Eo rus. Ostanite mi zdravi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 Moja malenkost se tud poslavlja za par dni, grem namreč na morje mal možgančke spočit, in mal sive celice pobijat :blink: V glavnem lepo se imejte, pa srečno vožnjo vsem, ki boste potoval! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 4, 2003 Deli Objavljeno Maj 4, 2003 Tudi jaz se pocasi poslavljam za kaka 2 tedna, jutri grem v bolnico, drzite pesti da bo vse ql B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2003 Evo takole..... že par dni nazaj sem prišla iz popotovanja po enem delu Evrope s Perlo. Pot naju je peljala preko Avstrije in Nemčije na Nizozemsko v Amsterdam na obisk k mojemu bratu. Tam sva ostali še dva dni, od tega sva en dan počivali (kar pomeni cel dan letanja po mestu gor in dol in levo in desno, zvečer v Irish pub na pivo itd...), en dan pa en velik ogled Nizozemske, ki je btw blazno, blazno lepa..... Potem naju je pot peljala preko Belgije v Francijo v Pariz. Tam sva porabili en dan za ogled vseh znamenitosti, predvsem pa ugotavljanju, kako bi mi slovenčki naredili vozniški izpit v Parizu. Potem naju je iz Francije pot peljala zopet v Nemčijo, na bavarsko in iz tam v Ljubljano...... Pot je trajala 6 dni, za nama je cca 4.000 km... No, obe sva živi in zdravi ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Maj 4, 2003 Deli Objavljeno Maj 4, 2003 Evo takole..... že par dni nazaj sem prišla iz popotovanja po enem delu Evrope s Perlo..... .... No, obe sva živi in zdravi ;) :D WB !! ;) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 5, 2003 Deli Objavljeno Maj 5, 2003 Komaj prisel z enotedenskih potepanj po HR - Dubrovnik, ze se pripravljam na jutrisnji odhod v YU (ops... bivso YU) ;) Vize so nared pol pa gasa. Se tipkamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 11, 2003 Deli Objavljeno Maj 11, 2003 Ijm BAK! B) Po 14 dnevnem potepanju z eno kratko prekinitvijo sem pokukal nazaj na forum :lol: Kolk novih tem... :blink: pa postov... :blink: :ph34r: Ufff.... jutr bo treba lepo vse od zacetka pa do konca pregledat :D :rolleyes: Ste bli pridni, le tak naprej B) ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 Od jutri dalje me nekaj dni najbrž ne bo tule. Razlog: Selitev in še ne vem kako bo v novih prostorih. A bo prostor za PC pa tud ne vem kako bom tam z netom :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Dragi moji sončki & sončnice. Za ene 14 dni vas bom pustil pri miru. Sem opazil, da čisto preveč brez veze nabijam v forum, pa že samemu sebi malo po jetrcih plezam. Grem raje na zrak. Mejte se :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 (popravljeno) ...........Pepe..........vrni se kmalu........ Alla Popravljeno Maj 27, 2003. Popravil Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Dragi moji sončki & sončnice. Za ene 14 dni vas bom pustil pri miru. Sem opazil, da čisto preveč brez veze nabijam v forum, pa že samemu sebi malo po jetrcih plezam. Grem raje na zrak. Mejte se :D :unsure: :unsure: :unsure: :( :( :( :( :ph34r: :ph34r: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Dragi moji sončki & sončnice. Za ene 14 dni vas bom pustil pri miru. Sem opazil, da čisto preveč brez veze nabijam v forum, pa že samemu sebi malo po jetrcih plezam. Grem raje na zrak. Mejte se :D Kar je dobro za PEPEta, je tudi za nas... B) Samo najtvrdoglaviji ostaju - a ne Ice? :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Mene ne bo od četrtka (5.rožnik zvečer) pa do torka, (10. rožnik zjutraj). Spočijte si. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Mene ne bo od četrtka (5.rožnik zvečer) pa do torka, (10. rožnik zjutraj). Spočijte si. B) Hvala bogu, je ža cajt ;) :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Mene nekaj casa ni bilo,ker mi internet preko radiatorja ni delal. Me pa spet ne bo ker imam v UKC-ju koline. Ko se vrnem bom ves forum popackal. :P lp DTW ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Mene ne bo... hm... ne, jaz bom :) ni me blo 26 let - pa pridem ,pa tako razsulo najdem. Bo treba še ornk nabijat!!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Jutri odrinem v Francijo (z mopedom seveda). Cez avstrijo in Nemcijo do Pariza. Tam nekaj casa bivam in pol nazaj. Povratek med zive predviden okrog 18.06. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 za 14 dni grem na dopust :P B) ... medtem ostanite pridni ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 od ponedeljka 16.06. do 7.7. boste imeli mir pred menoj :D :D črna gora rulzz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 od ponedeljka 16.06. do 7.7. boste imeli mir pred menoj :D :D črna gora rulzz :D No izgleda da se boš tudi ti fajn odpočil. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 za 14 dni grem na dopust :P B) ... medtem ostanite pridni ... A je grdo, če si mal fouš? Fajn se imej. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2003 Jst sem vam kar malo fovš..... mene pa dopust (če bo) čaka šele septembra.... :( :huh: :unsure: Vsi se lepo imejte!!!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 nič fauš bit ni lepo, pravi marjetka. bom študiral na vas. ja pupa v septembru pa še en dopust (tk je če maš 30 +kusur dni dopusta) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 (popravljeno) za 14 dni grem na dopust :P B) ... medtem ostanite pridni ... I ja! Lepo se imejte. Tadej PS: je treba star dopust porabiti. Grem na Pag. Popravljeno Junij 13, 2003. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave