Manu Objavljeno Junij 19, 2003 Deli Objavljeno Junij 19, 2003 Se opravičujem, :( saj vem, da vam je zdaj težko pri srcu, ko to berete, :unsure: ampak mene od danes popoldne pa vse do nedelje zvečer ne bo, potem mal bom ( v ponedeljek in torek dopoldne, potem me pa spet ves teden ne bo... :( Ma... se najraje kar na morje ne bi šla, ker vas bom tako pogrešala... :huh: ampak bom zbrala vse svoje moči in vendarle spakirala kufre. <_< p.s. Pa seveda F-ja tut ne bo, ker hoče na vsak način zraven. :P :lol: Mejte se radi, se beremo. :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 19, 2003 Deli Objavljeno Junij 19, 2003 Z Ajo se vračava v ponedeljek ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Z Vrtnico odhajava na morje, tako da naju do sobote drugi teden ne bo na forumu ... :rolleyes: Imejte se lepo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 (popravljeno) Jaz pa v ponedeljek odhajam v Veržej za 10 dni tako da me ne bo ... :) :blink: juhuhu ! :P Popravljeno Julij 11, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Js grem u nedeljo zjutraj v Švico delat! tako da me ne bo ene 14 dni! :D :D Treba mal dnarja dam prnest! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Danes popoldne štartava proti Poreču....7 Dni uživanja in potepanja po Istri! Z nts se vrneva v nedeljo...Upam! pozdrave z morja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Danes pakiramo za pot na Sardinijo :D Gremo jutri zjutraj ;) Vrnemo se čez 14 dni B) Medtem se imejte nadvse lepo :) :D :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Za 14 dni odhajava na Hvar. Če bo še kdo dol do 25. t.m. naj poišče Zavalo, tam naju pa ne bo težko najt. (Kod Braca i Lenke Jakas.) Radi se mejte pa pridni bodite. ;) :rolleyes: B) Alter & eWe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Khm! Khm!..... Kaj naj recem.... ;) Bohinj je vzel svoj davek. Slaba internet povezava :( Zdaj bo vse drugac :D flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 ooo :o , Flayo B) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 OooooOooOoooOooooo :P :P Jst B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Z Vrtnico odhajava na morje, tako da naju do sobote drugi teden ne bo na forumu ... :rolleyes: Imejte se lepo ;) A jo pelješ v kolonijo, al greš tut ti zraven...? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Z Vrtnico odhajava na morje, tako da naju do sobote drugi teden ne bo na forumu ... :rolleyes: Imejte se lepo ;) A jo pelješ v kolonijo, al greš tut ti zraven...? :rolleyes: A se mrde motim al ti gre Cyc en mejčken na jetra (po možnosti tud na kakšen drug organ) al kaj? Ker prav očitno iščeš njegove poste..... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Kekec je verjetno malo ljubosumen. Vrtnica sicer je rosno mlada krasna punca, ampak za kolonijo pa ni več. Sicer pa mene že 14 dni ni, pa še me ne bo do 18.avgusta. z družino, in kužatom (BT1100) sem na rabu. LP vsem damjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Kekec je verjetno malo ljubosumen. Vrtnica sicer je rosno mlada krasna punca, ampak za kolonijo pa ni več. Sicer pa mene že 14 dni ni, pa še me ne bo do 18.avgusta. z družino, in kužatom (BT1100) sem na rabu. LP vsem damjan Te ni????????????? A je tebe tut CyC u kolonijo pelu????????????????' ;) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Sicer pa mene že 14 dni ni, pa še me ne bo do 18.avgusta. z družino, in kužatom (BT1100) sem na rabu. LP vsem damjan vse kaže da imaš na Rabu dostop do interneta B) zakaj se nam pa potem izogibaš :blink: vdnodušeužaljeniMotomarspress :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Ja tak!!Pa je tut moj dopust prišo!!Me4n pa nebo 1 tedn!!Gremo mal na more!!Ajd!!Bote pridni pa glejte da nebot zrušl cel forum!! :P :P :D :D LP!!! By:PuBeC!! B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 ja uzivi, a ne... ;) mi bos vsaj Bauco pr miru pustu... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 20, 2003 Deli Objavljeno Julij 20, 2003 aj em bek! Lep dopust jasno vreme, dobra družba,... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 20, 2003 Deli Objavljeno Julij 20, 2003 Mene pa gebre-ta nav ta tedn nč gor,k reva s frendi na Pag,nek Bogu za hrbtom u Novaljo,k še štroma ne poznajo ... :) Tko da naju nav slučajn kdo pogrešov :) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Julij 20, 2003 Deli Objavljeno Julij 20, 2003 helow, jst sm pa nazaj s krfa dns prsla :) ze drugic bla, pa se bi sla! :rolleyes: pa se nasvet za folk k hodi z agencijami - najbolj je skuter najet, pa raziskovat sam plazce, k to je tko lepooooooo... :D pa pena partyja ne zamudit... kok je to fajn :) papa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 21, 2003 Deli Objavljeno Julij 21, 2003 pc gre mal počivat zaradi preurejanja del. mesta ne morem reč do kdaj lepo se mejte do nadaljnega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 Tkolelele - do 1. avgusta me ne bo na forumu. God knows why :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 Tkolelele - do 1. avgusta me ne bo na forumu. God knows why :D Sej to ni tolk dolg. Še opazli ne bomo. <_< :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 Tkolelele - do 1. avgusta me ne bo na forumu. God knows why :D kaj pa 3M sreda ys sm pa mislu, dauva mal not prnesla :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave