hotschko Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 da naute rekl, da niste vedl ... me ne bo do 6.8.2003 ... razen če kakšen poceni sajbrkafe najdem ... :) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 da naute rekl, da niste vedl ... me ne bo do 6.8.2003 ... razen če kakšen poceni sajbrkafe najdem ... :) ;) ha zihr greš po nalepke, našitke & majce za soloriderse.. :D :D :D :D :D noleposemejpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 zihr greš po nalepke, našitke & majce za soloriderse.. :D :D :D :D :D noleposemejpress no tole bomo pa uštimal, ko se vrnem iz dopusta ... oblubm, da bo septembra že nova serija SoloRiderskih goodijev ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 zihr greš po nalepke, našitke & majce za soloriderse.. :D :D :D :D :D noleposemejpress no tole bomo pa uštimal, ko se vrnem iz dopusta ... oblubm, da bo septembra že nova serija SoloRiderskih goodijev ... :D kar sreku sreku :D :D :D :D :D :D spominktslonzahočkoveoblubepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 no tole bomo pa uštimal, ko se vrnem iz dopusta ... oblubm, da bo septembra že nova serija SoloRiderskih goodijev ... :D Bravo, že vnaprej! Pa fajn se imejte na dopustu vsi, kjerkoli že (bo)ste! Jest moram pa še do 13.8. migat (al pa se vsaj delat tko :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 Fajn se mejte vsi. Jst grem pa 26. julija na morje. Se pravi čez 1 dan in 30 min :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Me ne vado. Do 10/8/2003 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Me ne vado. Do 10/8/2003 :rolleyes: Viš, jaz pa še nisem bil v Nevadi. :( ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Me ne vado. Do 10/8/2003 :rolleyes: Viš, jaz pa še nisem bil v Nevadi. :( ;) :D Vse ob svojem cajtu. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Kak je lepo bit doma ... :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Kak je lepo bit doma ... :D :) Še lepše je it na zaslužen dopust.Še dva dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Evo me!!!! :P :P :P Sn že nazaj pršu!!! :D :D Rečem lahk sam:ČAGA, ČAGA, ČAGA!!!! :P :P :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 (popravljeno) Rečem lahk sam:ČAGA, ČAGA, ČAGA!!!! :P :P :D :D to, to Pubec nam pa res blaaaaaaaznooooo velik pove, a ne? a "čaga" prauš...& to 3X... no kej tazga.. :D :D :D :D :D :D dobrdajutrzginempress ps: dijo vsem skupaj za xy dni - se oglasim ko se vrnem ČAGA, ČAGA, ČAGA, ČAGA :D :D :D :D :D :D :D :D Popravljeno Julij 25, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 Evo me!!!! :P :P :P Sn že nazaj pršu!!! :D :D Rečem lahk sam:ČAGA, ČAGA, ČAGA!!!! :P :P :D :D A si kje bil? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Julij 25, 2003 Deli Objavljeno Julij 25, 2003 ZAKON STE!!!! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 26, 2003 Deli Objavljeno Julij 26, 2003 Jutri šibam na dopust.toooooooooooooo :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 danes bom se malo saril po forumu potem boste imeli do nadaljnega mir pred menoj. grem se kopat & soncit. B) ne delajte nicesar kar tudi stric ice ne bi delal.......ce pa ze,pa vsaj pocakajte,da prvi sprobam. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 še tri dni pa se odpravim ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Manuela in Fifty se opravičujeta, ker nista najavlia svojega izostanka. Glede na število neupravičeno odsotnih dni, predlagam, da jima podelimo vzgojni ukrep - ukor motosvetovskega zbora. Prideta pa menda čez 3 dni in vse lepooo pozdravljata. LP, El barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Jutri štartam na dopust do 18. 08 :D :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 29, 2003 Deli Objavljeno Julij 29, 2003 Hja, glede na to da nimam več motorja, bolj sedaj bolj malo aktiven na tem forumu. Bom pa sicer občasno še spremljal, če bo kje kaj pametnega za povedat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 30, 2003 Deli Objavljeno Julij 30, 2003 a si prodal?? k js sn na forumu glih ko nimam motorja, ko ga mam ni casa! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 30, 2003 Deli Objavljeno Julij 30, 2003 No jaz pa štartam jutri - iz četrtka na petek in me ni do 11.8. :) :P Čuvajte se. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 30, 2003 Deli Objavljeno Julij 30, 2003 ...jest tud štartam jutri, z čet na pet, in me ne bo do 14.8. :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave