Kaiser Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Evo dragi moji.... jest pospravlam tazadne papirčke v službi, pol pa domu pakirat jutr zjutri pa gasssaaaaaaa na morje!!! B) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 V avgustu bom več ali manj odsoten. Iz takšnih in drugačnih razlogov. :P :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Grem js jutr na MORE do nedelje!! Lepo se mejte! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Yest pa še zdej mal povisim tukaj, potem pa spakiram gatke in F-ja in jutri zjutraj greva ( z dovoljenjem otrok, seveda) SAMA malo na O-balo. :P :rolleyes: :) Polna vtisov ( :lol: ) se vrneva v ponedeljek tekom dneva in če ne bom preveč zmatrana bom že zvečer pripravila poročilo. :) p.s. Sicer se pa z nekaterimi vidimo v Ankaranu, Umagu in Puli. :) :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 Jest sem pa dons dam pršou. Madona, komi sem našo bajto najdu, sem že čist pozabu kuko zgleda :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Jaz se tudi odjavljam. :D Malo za nazaj in še en teden za naprej. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Jutri zjutraj kidam. Tri tedne Pule. Pokličite kaj. :P :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 I said, I`LL BE BACK! Kot Terminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Jaz pa sem pozabil se "odjaviti" iz foruma... No, zdaj sem že nazaj iz centralne amerike, a ne za dolgo. Mislim, da bom spičil v Romunijo/Bolgarijo te dni enkrat... Anyway, ne se preveč čudit, če ni odgovora na PM ali e-mail ali GSM... Thanx :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 5, 2003 Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 (popravljeno) ljubodomakdorgaimapress & ljubimostosvetkdorimamotorpress živijo - spet med vami :D :D :D :D :D :D :D :D Popravljeno Avgust 5, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 7, 2003 Deli Objavljeno Avgust 7, 2003 da ne pozabim: en lep cas me ne bo. B) medtem ostanite pridni ;) , D. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 (popravljeno) Lep pozdrav broj 1 Sem že mal pogrešal tvoje zanimive poste :D Dobrodošel nazaj B) B) Mensosepaglihmaločispočileodbrojjedan(ovih)dolgihbesedPRESS. p.s. Odhajam jutri zjutraj, prihajam v nedeljo zvečer, odhajam v ponedeljek zjutraj in prihajam v sredo zvečer (ali četrtek, če mi bojo Dolomiti res tako zelo všeč) :) Bodte pridni, sicer se pa jutr vidmo v Pastuojni :P B) Popravljeno Avgust 8, 2003. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 PVPM!!!! :lol: :lol: :lol: Kam? :blink: VPM ;) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Aha! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Aha! B) SSVSDB!!! B) :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 dosti bo, prosim. mam se full za narest in ne bom mela cajta se pospravljat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 SSVSDB!!! B) :wub: To pa itaq. I guess... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 dosti bo, prosim. mam se full za narest in ne bom mela cajta se pospravljat. Ne posprawlat, pliiiiis! To je ja K'r neki. Kam pa naj grem pol, če bo tulele posprawleno??? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 ok. ... tulele pac rada pometam, ker je redka tema v K'r neki, ki ima svoj pomen ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 KSTF, P . :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 ... a potem lahko tukaj smetimo??? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 ni vazno kako ... pomembno je, da poves ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 ... a potem lahko tukaj smetimo??? :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 ... potem pa ne bom več smetil ... manj pa tudi ne .... :P BTW: ... imej se lepo in uživaj, kamorkoli pač že greš ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 ... imej se lepo in uživaj, kamorkoli pač že greš ... :) hvala prjatu, zagotovo bom. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave