Skoči na vsebino

PIAGGIO NRG MC2/Extreme/MC3

Priporočene objave

Objavljeno

pomoje se vsak ror lahk kromira sam ne vem kako je kej to obstojn!

Objavljeno

Krom gor drzi samo spodaj pri kolenu postane cez cas modre barve ker ga pac malo zazge drugace pa ni panike...

Objavljeno

@zivijo: tnx za slikce. sam je kr po moje to bol težko narest-da bi jst to doma naredu :hmm:

k ma kdo tko narjen od vs :blink:

Objavljeno

sm ena težava je pr temu- tank za bencin je tko cudno narjen d bi mogu pol tank zamenat ( glej sliko)

post-18-1073242681.jpg

Objavljeno

ja sj pomoje ma pol tank notr u gepeku narejen sj to se da vse doma narest

Objavljeno
ja sj pomoje ma pol tank notr u gepeku narejen sj to se da vse doma narest

Ja mal je treba improvizirat, pa gre. Sam pomoje če bi dal lepo čez celo lukno udspodi pleh bi se lepo porazgubila tist bunka od tanka :?

Objavljeno

ja jo pa tok bl upogns sam nrg ma res tko cudn narejen tank

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

jest kupujem skuterja seveda piaggio NRG pa sprasujem ce se ga splača kupit

post-18-1074274484.jpg

Objavljeno

pa se ce je to za tacga skuerja prevelika hitrost če gre 100km/h se se ne spoznam na skuterje rolk k vi :OK:

Objavljeno
Krom gor drzi samo spodaj pri kolenu postane cez cas modre barve ker ga pac malo zazge drugace pa ni panike...

Ti boš dal kaj kromat? :unsure: :) Jas bi...

Objavljeno

roba ti se najbrs bol spoznaš ne skuterje a bi se mi splačal kupt skuterja na sliki

post-18-1074277480.jpg

Objavljeno
roba ti se najbrs bol spoznaš ne skuterje a bi se mi splačal kupt skuterja na sliki

Slika mi nena nic pove lahko je skuter brez cilindra .)

Opisi malo letnik,prevozeni kilometri,predelave.....

Objavljeno

ja letnik je 1997 polini kit 8800km,registriran,brez zapor,avspuh lea vinchi,drugu je pa čist vse gor za 160.000sit

Objavljeno

Idi gledat pa poglej ce je bil razbit,probaj se peljat pa to.....

Objavljeno

bom probov se peljat sam je pa lep drgac ta skuter

:devil: :devil: :devil:

Objavljeno

po sliki zgleda kar ohranjen, sam v živo pa je velikokrat drgač-tko da vse prej poglej predn kupiš

Objavljeno

Xboyx: glede tega nrg-ja na sliki- ta je že kr neki cajta na netu tko da ga morš po moje kr mau bol pogledat oz. uzem sabo koga k se na to spozna ;)

drgac je pa NRG :OK: :OK: :D

Objavljeno

To kaj ste se menli glede kromiranja: ni tak easy jaz sem mel kromirane felgne pa se mi je ves krom dol lusco zaradi kamenckov ko ti prletijo v felgno, kaj se le da bi po plocniku potegno!!! :o Mors met dnar pa najt nekoga ko dela to po principu SLC(vec plastno+pod pritiskom!)

Objavljeno

ja sej sm ga su pogledat pa je dobr 100km/h gre pa vse je ok tko da ga bom najbrs kr kupu :hmm:

Objavljeno
ja sej sm ga su pogledat pa je dobr 100km/h gre pa vse je ok tko da ga bom najbrs kr kupu :hmm:

saj če je v dobrem stanju pol ga kar kupi.....

Objavljeno

ja ce je pa tko pol ga pa kr kup .) sej men je ful ušec tko u ferrari stilu pa barva :yea2:

Objavljeno

Čuj, jas sem tudi za kromanje. Prvo bi dal felne verjetno :) Lahko grema enkrat pogledat tja do dvorane tabor. Menda v bližini nekje kromirajo ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!