Skoči na vsebino

PIAGGIO NRG MC2/Extreme/MC3

Priporočene objave

Objavljeno
nobeden ne verjame pa števcu avtomobila pa 93Km/h po skuterju pa 100km/h. res z 50ccm pa samo špotrni izpuh. NIMA DOBEDEN skuter šanse 100% zagotovljeno. HVALA LP M@T

jest mam tut samo športn auspuh (ZX) gor pa 50ccm cist use original, pa mi gre po avtomobilskem stevcu (Audi A6 & Golf IV) 100 po mojem stevcu 112km/h realnih 94,6km/h :)

Objavljeno

Se vidi ne hyper 2 agregati :) :) To je to ne :) Od spomladi naprej bojo Aplie imele gor Hyper 2 agregate

Zanimivo skratka :)

Objavljeno
Se vidi ne hyper 2 agregati :) :) To je to ne :) Od spomladi naprej bojo Aplie imele gor Hyper 2 agregate

Zanimivo skratka :)

se ksna informacija v zvezi teh agregatov zazeljena.......

Objavljeno

se ksna informacija v zvezi teh agregatov zazeljena.......

Kot naprimer kaj?Sn mel 1 mesec celega v kosih pa ga gledal vsaki dan :) :)

Objavljeno

recimo kasn agregat je to (hyper 2) in povezava z aprilio........a je anjspric, ne, in podobno.......

Objavljeno

Agregat ki ima ze serisko 17,5 fergazer :) :) Ja na tunescoot pise da bi aprilie od spomladi naprej oprmljali z temi agregati in ne vec z minareliji....Mas pa tudi ajnspric razliko hyper dva agregata samo da se rece Pure Jet

Objavljeno

Minerellije so mele zdaj noter? Tote, ko so einspritz? :blink: :unsure: Za stare vem da so mele.

Objavljeno

Jaz mam na mojem Typhoonu potem agregat hyper 2.5 :D

Fergazer od hyper masine :D

Objavljeno

O fak, a ma oni tisto špago zato da ga prveže za steber da mu kam ne uide al kaj :lol1:

Objavljeno

:lol1: mogoče pa res :lol1:

ali pa ma to obesek za ključe :hmm: :OK:

Objavljeno

a kupuje kdo nrg-ja?

js vem za enga

v celu

Objavljeno
a kupuje kdo nrg-ja?

js vem za enga

v celu

Dj mal več podatkov povej pa kakšna slikca nebi škodvala pol bo mal laži se mi zdi :hmm:

Objavljeno

sej ga ne prodajam, v eni trgovini ga majo, če hoče kir kej več informacij, nej mi pm pošle, pa mu dam telefonsko. lahk pa zram dobiš tut airsal kit

Objavljeno

nekaj me zanima a se da za nrgja osvetlitev spremenit zaj mam zeleno pri števco pa rpmu. mel pa bi plavo a se dajo take ledice dobit. HVALA LP M@T

Objavljeno
nekaj me zanima a se da za nrgja osvetlitev spremenit zaj mam zeleno pri števco pa rpmu. mel pa bi plavo a se dajo take ledice dobit. HVALA LP M@T

Ne dobijo se ledice ampak so male zarnice not itaq da se da....od nas nima doben orginalne barve :)

Objavljeno

Jest sem prebarvu na moder, pa mi je svetil belo. Sem samo debel gledu, pol sm pa razstavu in ugotovil, da mam tm belo podlago na števcu in ne more drgač svetit. Mogu bi zamenat pa bi blo. Pa sej je bela tut ql :)

Objavljeno

jaz mam pa na rdečo :yea2: - serijsko je blo belo :BUA:

Objavljeno
jaz mam pa na rdečo :yea2: - serijsko je blo belo :BUA:

Treba se je znajt :)

Objavljeno

evo vm se enga nrg sam ne vem a ma tolk hud kit da more met uno stango tm al ma to lepotno al ma tisto od runnerce pojma nimam ce kdo ve nej mal pove sam pomoje kit dela svoje

post-18-1065216434.jpg

Objavljeno

Mogoce ma stango zato ker se boji da bi mu okvir preteknlo... :) pa za jajce nabit gor je super to :)

Objavljeno

mogoče pa ga ONA vozi, in to potem pojasni vse, tudi to zakaj je spredna kola bol obrablena ko zadnja(zaradi bremzanja predvidevam) :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

dečki rajši poglejte auspuh, hebo racing 2, to bi naj bil najbolši in najdražji auspuh za skutere :)

tak pravijo scooter.attack.com :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!