bOnZy Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 nobeden ne verjame pa števcu avtomobila pa 93Km/h po skuterju pa 100km/h. res z 50ccm pa samo špotrni izpuh. NIMA DOBEDEN skuter šanse 100% zagotovljeno. HVALA LP M@T jest mam tut samo športn auspuh (ZX) gor pa 50ccm cist use original, pa mi gre po avtomobilskem stevcu (Audi A6 & Golf IV) 100 po mojem stevcu 112km/h realnih 94,6km/h :)
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Se vidi ne hyper 2 agregati :) :) To je to ne :) Od spomladi naprej bojo Aplie imele gor Hyper 2 agregate Zanimivo skratka :)
PSI_Hunter Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Se vidi ne hyper 2 agregati :) :) To je to ne :) Od spomladi naprej bojo Aplie imele gor Hyper 2 agregate Zanimivo skratka :) se ksna informacija v zvezi teh agregatov zazeljena.......
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 se ksna informacija v zvezi teh agregatov zazeljena....... Kot naprimer kaj?Sn mel 1 mesec celega v kosih pa ga gledal vsaki dan :) :)
PSI_Hunter Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 recimo kasn agregat je to (hyper 2) in povezava z aprilio........a je anjspric, ne, in podobno.......
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Agregat ki ima ze serisko 17,5 fergazer :) :) Ja na tunescoot pise da bi aprilie od spomladi naprej oprmljali z temi agregati in ne vec z minareliji....Mas pa tudi ajnspric razliko hyper dva agregata samo da se rece Pure Jet
Tomozuki Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Minerellije so mele zdaj noter? Tote, ko so einspritz? :blink: :unsure: Za stare vem da so mele.
_Roba_ Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Kaj te vem ce so to Minarelliji pojma nimam
_OKI_ Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Jaz mam na mojem Typhoonu potem agregat hyper 2.5 :D Fergazer od hyper masine :D
_Roba_ Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Ne ti mas Masino Hyper 1,5 :) :D :P
manjak Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 O fak, a ma oni tisto špago zato da ga prveže za steber da mu kam ne uide al kaj :lol1:
PoŽiG Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 :lol1: mogoče pa res :lol1: ali pa ma to obesek za ključe :hmm: :OK:
poggy Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 a kupuje kdo nrg-ja? js vem za enga v celu
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 a kupuje kdo nrg-ja? js vem za enga v celu Dj mal več podatkov povej pa kakšna slikca nebi škodvala pol bo mal laži se mi zdi :hmm:
poggy Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 sej ga ne prodajam, v eni trgovini ga majo, če hoče kir kej več informacij, nej mi pm pošle, pa mu dam telefonsko. lahk pa zram dobiš tut airsal kit
M@T Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 nekaj me zanima a se da za nrgja osvetlitev spremenit zaj mam zeleno pri števco pa rpmu. mel pa bi plavo a se dajo take ledice dobit. HVALA LP M@T
_Roba_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 nekaj me zanima a se da za nrgja osvetlitev spremenit zaj mam zeleno pri števco pa rpmu. mel pa bi plavo a se dajo take ledice dobit. HVALA LP M@T Ne dobijo se ledice ampak so male zarnice not itaq da se da....od nas nima doben orginalne barve :)
manjak Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 Jest sem prebarvu na moder, pa mi je svetil belo. Sem samo debel gledu, pol sm pa razstavu in ugotovil, da mam tm belo podlago na števcu in ne more drgač svetit. Mogu bi zamenat pa bi blo. Pa sej je bela tut ql :)
PoŽiG Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 jaz mam pa na rdečo :yea2: - serijsko je blo belo :BUA:
Tomozuki Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 jaz mam pa na rdečo :yea2: - serijsko je blo belo :BUA: Treba se je znajt :)
zivijo Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 evo vm se enga nrg sam ne vem a ma tolk hud kit da more met uno stango tm al ma to lepotno al ma tisto od runnerce pojma nimam ce kdo ve nej mal pove sam pomoje kit dela svoje
_Roba_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 Mogoce ma stango zato ker se boji da bi mu okvir preteknlo... :) pa za jajce nabit gor je super to :)
Ciko Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 mogoče pa ga ONA vozi, in to potem pojasni vse, tudi to zakaj je spredna kola bol obrablena ko zadnja(zaradi bremzanja predvidevam) :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
aerox Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 dečki rajši poglejte auspuh, hebo racing 2, to bi naj bil najbolši in najdražji auspuh za skutere :) tak pravijo scooter.attack.com :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se