J Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 Iščem in iščem pa ne najdem posebne teme posvečene G.Bush-u - Mislim, da si jo je ze zdavnaj zasluzil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 Iščem in iščem pa ne najdem posebne teme posvečene G.Bush-u - Mislim, da si jo je ze zdavnaj zasluzil pa že, če ti tko prauš :D LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2003 :D Odlično!.....hmmm......errrr....aja! Kdo je prednedavnim imenoval Bush-a "Superidiot"?, da ga dam na listo za Bozične in novoletne kartice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 Iščem in iščem pa ne najdem posebne teme posvečene G.Bush-u - Mislim, da si jo je ze zdavnaj zasluzil :) iskreno se mi zdi prevelik kreten da bi si zaslužil "temo"! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 Pa saj se ne vrti svet okrog njega !!! :evil: :evil: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 Pa saj se ne vrti svet okrog njega !!! :evil: :evil: :!: predlagas, da odpremo temo "moped" :?: :wink: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 hmmmm, kako bi že rekli pa kitajsko Dum Fuk... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Iščem in iščem pa ne najdem posebne teme posvečene G.Bush-u - Mislim, da si jo je ze zdavnaj zasluzil :) A sta si vidva kj v sorodu, mislm al sta pa prjatla, da mu ze zdej kampanijo delas za naslednje predsedniske volitve :roll: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Zdi se, da je prišlo tukaj do napačne interpretacije mojih čustev do Gospoda Bush-a. Pa da ne bo pomote, poudarjam enkrat za vselej, da mi gre tip totalno na kurac in bi rad sprozil kampanijo za "Bush to be commited to a loonybin etc... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 .....in zakaj potem posvecas bushmanu toliko pozornosti?! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Zdi se, da je prišlo tukaj do napačne interpretacije mojih čustev do Gospoda Bush-a. Pa da ne bo pomote, poudarjam enkrat za vselej, da mi gre tip totalno na kurac in bi rad sprozil kampanijo za "Bush to be commited to a loonybin etc... Potem se preseli v ZDA, dobi njihovo državljanstvo in morda boš kaj dosegel, saj tukaj po Sloveniji popolnoma brezveze in zaman robantiš. :twisted: :twisted: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Bolj za ventil kot kaj drugega, lahko tudi brišeš radi mene! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Tole so na policiji prebrali in ko pride g. Grm na obisk v Slovenijo, te bodo preventivno zaprli 8) :P :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Bush in Rupel, to sta lepi par, slednji mu ga cuza in prvi je (kao) vladar. Prihodnost našo črno sta naredila, Evropo nam razbila in se srečno poročila. Rad ju imam tudi jaz, moto sezono obesil bom na klin, ker pizduna bosta zrihtala dražji bencin. Ninjo zamenjal bom za kolo in v KK Samo K. plačal članarino. Ko vrtel bom pedala, bom mislil nanju, toliko bolj, kot me bo bolela rit. Bush, kaj te ni ali oz. zakaj že atija ni dedi raje zdrkal na drevo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Brrrm, če to čitajo policaji nas bo vsaj pol tukaj šlo na to preventivo :lol:mogoče sem pa jaz policaj!m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozl Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Tudi moj foter je: podnevi šef buš ponoči pa primari buš (po domače buša ali krava ali slon ali stvor, ki daje mleko) primari (pri Mariji moja mama) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 bush hate stran je tole al kaj... :lol: je imel moj kolega enkrat police hate page in so mu jo skenslal, je izgubil službo....pa ne v MNZ-ju, čisto običajno službo v računalniški štacuni demokracija, govori kar češ pa to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Kaj :shock: Big Brother :?: To je pa ze zabavno :!: Brrm je rekel, da me bojo zaprl, tvojega kolega so zjebal, Whats next? Zaziganje knjig? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 http://www.miniclip.com/dancingbush.htm sem že nekje objavu, pa še tukej mal zabavce no :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 ma tale Grm ni vreden druzga k da ga en pes poščije :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Tebe bojo tud zaprl ko bo prišel na obisk, tako k mene :D Bomo imeli en mini motosvet srečanje!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 A se pol res v Guantanamou vidimo ? Če nas bojo zaprli ? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Tebe bojo tud zaprl ko bo prišel na obisk, tako k mene :D Bomo imeli en mini motosvet srečanje!? jest bom pa pilo prnesla da bomo rešetke mal uničl a ne...... :P :wink: :D dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Hej super! pa še lepe oranzne kombinezone nam bojo dal za na motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se