SuNa Objavljeno Januar 1, 2015 Deli Objavljeno Januar 1, 2015 12.171 DAMI34, Mavti, UnionJack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motocaster Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 4.600km. Izpit naredil 16.07 in še isti dan kupil motor. Kilometrov ne zgleda veliko, so pa bili vsi lepi ter brez večjih neprilik UnionJack, TakeALookAround, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Deli Objavljeno Januar 2, 2015 18.ooo km pa mal drobiža gsxf750, TakeALookAround, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Klinčeva mokra sezona :jezen in 13.800 km. DAMI34, TakeALookAround in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 17501 je naštel števec (meni se je zdelo manj). DAMI34, TakeALookAround in Pips 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 . .... a je že konc 2014 ??? :) jami65, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Januar 8, 2015 Deli Objavljeno Januar 8, 2015 Mater imate neke cifre. Me je kar sram mojih 5500km napisat. Amak..... vsak se vozi zase in bili so lepi. cedevita, jami65, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 sedemtaužntdvestopašeneki Jetam 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Februar 20, 2015 Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Lani 8000, pa se mi zdi, da spljoh nisem bil na motorju. Vsem želim varne letošnje, lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Februar 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Vtisi dnevnih voženj? No malo drugačni. Današnja ekspedicija je bila ogled muzeja in tovarne Ducati. Člani bemflarka, PrimožC, Ferrarist, ludiluka in moja malenksot. Za začetek parkirali kar na testnem poligonu pred fabrko v Borgo Panigale v Boloniji. In seveda servisno vozilo ... ... katero so jim odstopili pri Yamahi, ker ga ne potrebujejo. Nato pa sledil obisk muzeja in tovarne. Evo to je to kar so zmagali. Baje da zdej ne bodo več zmagovali, ker nimajo več prostora kam postavljat motorje v muzej. sayo, KilleRBee, Ferrarist in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Februar 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 20, 2015 Ludiluka jim je posodil svoj motor za v muzej. Ducati, ki je dirkal na TT Isle of Man. Sofisticiran aftermarket del za čistit vizir od čelade. =) Medtem bemflarka gleda kje bo videla kakega bmfla =) Izraz motorja, ko izve da so ga sestavili v Ducatija =) Kmet2, ta je samo zate, če boš rabil navdih za še kej zmontirat na MS. A je sploh še kej ostalo za zmontirat ??? Kmet2, KilleRBee, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Februar 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 20, 2015 (popravljeno) In še par kar tako ... Na koncu pa še okrepčilo v gostilni Gurman v Novi Gorici. Toplo priporočam vsem ki se vračate čez Gorico, da se tam ustavite. Se zraven je tudi krojač, ki medtem ko jeste razširi kombinezon, ker porcije so res XXXL. Ferrarist naj potrdi, da tistega A3 format ljubljanskega ni mogel zmazat. Slik iz proizvodnje ni, ker jih nisem uspel slikat, pa tudi proizvodnja je malo stala zaradi sindikalnega sestanka. Vtis iz linije panigaletov. Dnevni plan proivodnje: 71 Realiziran plan ob 10.30: 4 Delovni urnik: 8 - 12 in 13 - 17 p.s. od vseh Ducatijev mi je bila najbolj všeč rdeča Yamaha, ko sem prišel domov. Popravljeno Februar 20, 2015. Popravil igorkr mladench, Kmet2, DXR16 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 IgorKr in koliko kilometrov ste potem prevozili v letu 2014? igorkr, gsxf750 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Haha po moje je bil igor včerej malo opit od taljanske lepote....al od mojga lublanca, sej ne vem točno DAMI34, Kmet2, igorkr in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Se opravičujem, zgleda sem se nalezel Italjanov in delam napake. =) DAMI34, Ferrarist, Motocaster in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motocaster Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Igirkr - fenomenalni komentarji ob fotoreportaži tu gor, sem se nasmejal kot že dolgo ne :grim igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 (popravljeno) Igirkr - fenomenalni komentarji ob fotoreportaži tu gor, sem se nasmejal kot že dolgo ne :grim Hvala. Samo še čakam administratorje, da prenesejo vtise v drugo temo. Popravljeno Februar 21, 2015. Popravil igorkr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2015 Deli Objavljeno Februar 22, 2015 Hvala. Samo še čakam administratorje, da prenesejo vtise v drugo temo. lahko daš pa link na tole temo v pravo temo, pa bo manj dela igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Deli Objavljeno Februar 22, 2015 Lahko jim le pošlješ opozorilo, sami ne bodo nič opazili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Februar 22, 2015 Deli Objavljeno Februar 22, 2015 (popravljeno) No da se vrnem na temo teme: xj 6 je lansko sezono prevozila z mojo za krmilom točno 4172 km, meni pa je uspelo malenkost več: 4711 km. Kot sem že napisal za leto 2013 ponovim še tukaj: seštevek obeh bi bila ena lepa sezona tako pa ...ampak važno mi je zgolj to, da je šlo vse po sreči in brez nezgod in tudi pošteno opralo naju je le enkrat - kar pa je tudi dosežek ob poletju kakršno je bilo v preteklem letu. Popravljeno Februar 22, 2015. Popravil Fazer03 bobi1001, skategrizzly, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Februar 22, 2015 Deli Objavljeno Februar 22, 2015 lahko daš pa link na tole temo v pravo temo, pa bo manj dela Pa se vidi, da nisi od včeraj. Lahko jim le pošlješ opozorilo, sami ne bodo nič opazili. Sem jim že. Hvala vseeno. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 ene tri jurje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 Najmanj do sedaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 (popravljeno) Jst tudi ker sem se razlimal ze spomladi Popravljeno Februar 23, 2015. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 23, 2015 Deli Objavljeno Februar 23, 2015 Jst tudi ker sem se razlimal ze spomladi Ja jz sm nekak lažje prebolu ker sem se res sam razlimal ...... ti si pa v tvojem primeru res žrtveno jagnje -_- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se