I30 Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 (popravljeno) Ker se LudiLuka dere in ker so še ta šrot prepelal pod Alpe, je prav, da se postavi še ta tema v opozorilo vsem, ki bi jih mogoče slučajno čist tko mimgrede prjelo delat neumnost! Dobr, de ni več tle Perle, k b me nabutala .... Popravljeno Oktober 7, 2014. Popravil I30
ludiluka Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 (popravljeno) Sam to bom reku vsak hoče med ducatija razlika je sam v tem da eni majo jajca da to javno povejo Drugače veš kaj je še zanimivo obstaja precej tem o ducatijih mislim da tud ta tema že obstaja in v nobeni se nič ne dogaja zgleda da se nobenmu nč ne pokvari in posledično tud noben nč ne sprašuje kako se kej popravi v temah o japoncih in nemcih pa skoz bereš da ma kdo kak problem Popravljeno Oktober 7, 2014. Popravil ludiluka Markko, igor0203, gregorjanc in 1 other 4
biker77 Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Jest ga tut ne bi mel..je zadost drugih pokvarljivih makaronarjev Aja..sej v bistvu ga mam..elefant 900 Dr_Jakob 1
gregorjanc Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Kdo je pa reku da ga nebi imel Resda da sedaj svojega prodajam ker kupujem GT3 model. Ampak naslednji bo spet DUCATI (seveda MS )
maus Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 sam to lahko nardim :krneki: DXR16, DAMI34, igor0203 in 1 other 4
Fazer03 Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Ker .... : ja enkrat je uradni uvoznik, pa ga potem ni, pa je servis, pa ga ni, ... pa so težave z rez. deli in jih v avgustu ni bilo za dobit, ker je v Italiji spošen dopust, in ker nisem doma iz Primorske, da bi letal tja na servis, in ker je (pre)drag za mojo malenkost in ker (baje) tudi ni najbolj imun na razne okvare, težave in odpadle komponente. Kmet2 in I30 2
cikadina Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 bi mela! zakaj pa ne? amapk tega perla belega. se tako lepo preliva barva na sončku. pa zgleda da je itak to motorček bolj za dekleta. kar se pa sitnosti in servisa tiče, mamo že zdej dve "eksotiki" pa nimamo problemov z deli. globalizacija prinese tudi kaj dobrega. TakeALookAround, igor0203, DXR16 in 3 others 6
ludiluka Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 sam to lahko nardim :krneki: Ti moreš itak prvo zrast da boš vedu o čem se pogovarjamo maus in DAMI34 2
Bmflar Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 (popravljeno) Ma ni lepšga kt parkirana skupi Duče & HD -> Beauty & The beast ;-) Kdo je reku, da ga ne bi imel .... Imel bi dva ... Diavel AMG je tut prava stvar. Popravljeno Oktober 7, 2014. Popravil HD-Dyna
Bmflar Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 (popravljeno) Scramblerja sem puzabu Popravljeno Oktober 7, 2014. Popravil HD-Dyna
Kmet2 Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Mel bi Multistrado sam morem tok šraufat bmfla pa ktm da mi zmanjka za duceta..............iz vseh omenjenih bi mogoče enga dobrega sestavu KLOVN in igor0203 2
bajkr88 Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Cika js bi se pa vozu na tem motorju zadaj, pa upal da bo cimvec in cimbolj zlajfala
cikadina Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Cika js bi se pa vozu na tem motorju zadaj, pa upal da bo cimvec in cimbolj zlajfala ne vem če bi se s tem strinjala bajkr88 1
vandrovec Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 ...ker nimajo uporabnih motorjev, če odštejem Multistrado pa mogoče Scramblerja, katera mi pa nista všeč. Cestni sportaki so mi sicer všeč, imel bi jih pa le kot drugi motor pri hiši, kot neko ljubico poleg žene, ampak takega razkošja si ne morem privoščiti. igorkr, corser in Fantocci 3
skalar36 Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Edini razlog zakaj nebi imel Ducatija je cena. Drugače pa takoj, sploh hyperstrado ...njamnjam...
ludiluka Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 in še ena tema ki ne bo oživela ker nč ne crkuje in vsi bi ga potihem radi imeli :grim :hooray: igor0203, maus, bstulic in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Eni res živijo v zmoti.......... DXR16, Bmflar, I30 in 2 others 5
maus Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 motiti se in biti pokvarljiv .. to je dukatijevsko načelo Bmflar, Fritz, DAMI34 in 2 others 5
corser Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 jaz bi ga imel za v dnevno sobo. spodaj pa šalčko, da se mi olje ne kaplja po parketu... mariog in Kmet2 2
PrimozC Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 jaz bi ga imel za v dnevno sobo. spodaj pa šalčko, da se mi olje ne kaplja po parketu... Problem bi bil po prekrokani noči in se mačkast zbudiš....lahko tisto šalčko zamenjaš z uno za kofe...pa si lepo podmazan :grim Whitee 1
Popularna objava Carp Objavljeno Oktober 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Meni je prijatelj ki ima Ducatija dejal, da v primeru da imaš dučeja potem se moraš z njim ukvarjati, dugače pa med dukatisti kroži vic, kam greš, ne daleč DAMI34, Kmet2, DRVOWP in 8 others 11
Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Meni je prijatelj ki ima Ducatija dejal, da v primeru da imaš dučeja potem se moraš z njim ukvarjati, dugače pa med dukatisti kroži vic, kam greš, ne daleč Vi se kar hecajte ... 95 % Ducatijev je na cesti..... . . . . . . . ....... ostali so se pripeljali domov ;-) Drgač pa Ducatiji ne puščajo olja - samo markirajo svoj teren DAMI34, Tedybear, Kmet2 in 3 others 6
DXR16 Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 , dugače pa med dukatisti kroži vic, kam greš, ne daleč
nazo13 Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Mešalec za beton mi že na šihti dost ruži, ne da bi se še z njim okol vozo. Pol te pa vsi gledajo v napetem pričakovanju ali bo ta jada od motorja crknila in zaribala do kraja čez pet sekund ali čez osemnajst. Samo še pobiralec stav manjka.
stebricek Objavljeno Oktober 8, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Mešalec za beton mi že na šihti dost ruži, ne da bi se še z njim okol vozo. Pol te pa vsi gledajo v napetem pričakovanju ali bo ta jada od motorja crknila in zaribala do kraja čez pet sekund ali čez osemnajst. Samo še pobiralec stav manjka. tut jest na šihtu zmešam preko 70 kubikov betona na dan...pa mi še zmer paše zapelat se en krog popoldne :D na italjanskih jajcih seveda :grim cikadina in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se