Mavti Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Vse pohvale in čestitke kmetu za novo pridobitev pa veliko kilometrov na motorju želim . Se mi pa zdi , da se ti bo zima kar ulekla preden bo res sezona :naughty: PS: resnično pa jaz še gat ne uspem toliko menjat kot on motorje Kmet2 1
ludiluka Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Kdo je reku ,da ga ne bi imel,zdej ga imam in upam da se ne bo kvaril kot tistim ki ga nimajo .......žena je kr zadovoljna,je prešaltala iz 75hp na 150hp :grim HA HA dobro si se zajebu prjatu od zdej naprej bo žena sam še motor jahala BMWRIDER, Mavti, DAMI34 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 ...a zakaj jest ne bi imel Ducatija?? ... zato, k ga ima že vsak kmet....... I30, builder in gsxf750 3
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 HA HA dobro si se zajebu prjatu od zdej naprej bo žena sam še motor jahala A to sodiš po svojih sušnih letih.......
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Vse pohvale in čestitke kmetu za novo pridobitev pa veliko kilometrov na motorju želim . Se mi pa zdi , da se ti bo zima kar ulekla preden bo res sezona :naughty: PS: resnično pa jaz še gat ne uspem toliko menjat kot on motorje Lej ,eni se navežejo na motorje,jaz ne,zelo rad pa probam in vozim skoraj vse in če vidim dobro priložnost jo zagrabim,bomo vidli kaj bo prineslo 2015 Mavti, gsxf750, DAMI34 in 2 others 5
pik1 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Lej ,eni se navežejo na motorje,jaz ne,zelo rad pa probam in vozim skoraj vse in če vidim dobro priložnost jo zagrabim,bomo vidli kaj bo prineslo 2015 ... kaj bo "prineslo" ??? ... upam, da čimveč celih kolen ... .... ma jebeš motorje ... gasperX, builder, Kmet2 in 1 other 4
notranc Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Zdravo, lep moped ni kaj Lp, n Kmet2 1
skalar36 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Evo super si kupu Kmet 2. Zdej je skoraj tako, kot bi imel versysa na steroidih Veliko srečnih KM, da jih bo vsaj 10K preden menjaš. A že veš kaj boš kupil jeseni? .) Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Pa dobro, kaj se zej bojite tega Kmeta, pa se mu vsi slinite? Jajca, ducati, pljuc pik1, Kmet2, skalar36 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Evo super si kupu Kmet 2. Zdej je skoraj tako, kot bi imel versysa na steroidih Veliko srečnih KM, da jih bo vsaj 10K preden menjaš. A že veš kaj boš kupil jeseni? .) Če mi ne potegne MTS bom šu na novega boxerja Pa dobro, kaj se zej bojite tega Kmeta, pa se mu vsi slinite? Jajca, ducati, pljuc se obnašaj Miško pik1 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Če mi ne potegne MTS bom šu na novega versisa se obnašaj Miško sori no, kaj si pa tok čustwen? Kmet2 in pik1 2
notranc Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 (popravljeno) Kmet2 a moped še dela al si že kej šraufal? ;-) lol Lp, notranc Popravljeno Januar 2, 2015. Popravil notranc Kmet2, Mavti in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Kmet2 a moped še dela al si že kej šraufal? ;-) lol Lp, notranc Pržgal mal poslušu,pa tok ruži da sm rajši parkiral ugasnu pa naj ženi zariba :grim builder, Mavti, notranc in 3 others 6
notranc Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Pržgal mal poslušu,pa tok ruži da sm rajši parkiral ugasnu pa naj ženi zariba :grim jebi ga po toči zvoniti je prekasno lp, notranc
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 jebi ga po toči zvoniti je prekasno lp, notranc Sej ti zvoniš ne jaz,jaz sm se zakamufliral :grim
notranc Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Sej ti zvoniš ne jaz,jaz sm se zakamufliral :grim kaj ne bom zvonil, če sem ti pa fouš builder in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 kaj ne bom zvonil, če sem ti pa fouš Ne bit,ko ti bom začel govorit poleti kaj vse je odpadlo pa crknlo boš vesel ko radio DAMI34, builder in notranc 3
builder Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Ne bit,ko ti bom začel govorit poleti kaj vse je odpadlo pa crknlo boš vesel ko radio ne verjamem, crkuje in odpada samo tistim, ki ga nimajo, vsaj jaz imam take izkušnje, kar se tiče Ducatia :grim , pa tudi kardanarja Kmet2 in notranc 2
Nearrain Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Kmet...napacn model Ducatija si kupu za ta letni cas Mavti, pik1, skalar36 in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Kmet...napacn model Ducatija si kupu za ta letni cas Napačen ali pa bi en izmed bratov A je to,ugotovil ,da sem prekratek Nearrain in builder 2
Nearrain Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Napačen ali pa bi en izmed bratov A je to,ugotovil ,da sem prekratek Ne jima zamerit. A-je to braca vse sodita po dimenziji svojega intelekta. Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Ne bit,ko ti bom začel govorit poleti kaj vse je odpadlo pa crknlo boš vesel ko radio Čeb jaz meu Ducati, bi že sedaj govoru kaj vse mi odpada v garaži, sam da bi bili drugi ljubosumni builder, Kmet2 in notranc 3
Cartman Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Kmet dej ti to mal sesuj in obtesaj, Kupm za 2 jurja. sam ne zvit grušta. Pa ne si nč narest. bom lahk reku je blo že prej, ko jo bom na skriuše po tleh metal.... vroooom. Srečno. pik1, Kmet2 in DAMI34 3
maus Objavljeno Januar 5, 2015 Opozori Objavljeno Januar 5, 2015 ks ks ... sm že tu ... zasledujem prijatla kmeta Kmet2 in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se