Skoči na vsebino

Moto GP 2015


orcus

Priporočene objave

pred 18 urami, bikez pravi:

Ja, tale Izjava pa ni od muh!! Bom poskušal kolikor znam podrobno in razumljivo razložit. Repsol, kot dolgoletni in najvažnejši partner HONDE, grozi z izstopom zaradi nešportnega vedenja VR, ki je voznik Yamahe in z Repsolom nima nobene veze! Torej, če se bo VR še naprej "grdo vedel", bo Repsol prekinil pogodbo z HONDO. Ne Yamaho, ki jo vozi VR, ampak HONDO, ki jo vozi MM. Pa celo zmagali so na tej dirki!!! Ok, saj vem, da si to dirko vsak razlaga po svoje in krivdo vidi pri nasprotniku, ampak ta izjava pa je ali neumna ( kar močno dvomim ) , ali pa politično povedano, da naj MM spizdi nekam med dirko in ne dela slabe reklame Repsolu, ker bodo drugače spakali. Ker ne verjamem, oziroma verjamem da VR boli kurac za Repsol. Oziroma še boljše je , če Honda in MM ostanejo brez sponzorja, kot je Repsol.

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 hours ago, motom said:

Da je obnašanje Lorenza podlo se vsi strinjamo.

Tudi MM ni nič boljši, saj je oviral načrtno, nevarno in tudi odnehati ni imel namena.

 

Kaj pa je podlega v Lorenzovem obnasanju? Vedno bol se mi zdi da folk strasno rad uporablja besede ki jih napacno razume. 

http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D51550

 

Cepko je predvidljiv in zelo dosledn. Se enkrat, kje je podlost? Da se mu bo odpel film je blo popolnoma jasno. Na Simoncelija je noru vsakih 14 dni, spomnimo se kako je reagiral na marquezovo naslanjanje, de mu roke ni dal u parc fermeju.....on je pac rad dirkal s Stonerjem in Danijem. U smrt in nikoli na dotik. Ko je se v 250 vozu zaletavo so ga kaznovali tud s prepovedjo dirke, pa bi nesreci komot rekli racing incident. Zato je zdej tako glasn. Ampak je glasn vedno in za vsakega ki dela pizdarije. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh Cartman tega se ovcam ne da dopovedat......

Pa da dodam še svoje videnje dogodka.... to da sta sta dva vročekrvneža uničla dirko je jasno,kdo je naredil večjo neumnost se mi niti ne da debatirat, to da je Lorenzo po dirki zamudil priložnost da bi bil enkrat tiho tudi... vseeno se mi ne zdi prav da MM ni dobil prav nobene kazni. Glede na to kaj je počel tudi prepoved dirkanja na zadnji dirki ne bi bila preveč (sploh glede na njegovo zgodovino).

Smešno pa je da je velika verjetnost da bo največji poraženec tegale incidenta prav Jlo.. kajti tudi če osvoji naslov, bodo vsi lajali da je Rossi dobil kazen neupravičeno(čeprav to ni res) in da je bil naslov podarjen in pozabili da je bil skoraj celo sezono hitrejši od sotekmovalca v moštvu. Pa škoda tudi tega da sta si Jlo in Rossi s temle uničla solidne odnose in odlično sodelovanje v Yamahi... konec koncev sta skupaj tudi z dobrimi odnosi in sodelovanjem pomagala razviti stroj, ki bo enemu prinesel naslov. 

Pa še komentar na komentarje... glede ovc niti ne bi,.. ker pač ovce so ovce... bi pa dodal da žaljenje dirkačev so pa itak pod vsakim nivojem.. pa da na primer odrasel kao zrel moški kliče dirkače mala pičkica in podobno, je pa v bistvu že žalostno oz kaže tut nivo dotične osebe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tud men je dost tele prejebotine ampak kolegialnost v timu yamaha pomoje ni glih na vrhuncu. zihr si fanta ne delita pice in tortilje.

pa tud cel incident bi bil hitr pozabljen ce bi Bernie pokazal kratek filmcek kako 3 španci in en taljan skup igrajo briškolo pa pijejo una mas cerveza :)

izraz mala pičkica je pa prav posrečen, saj to pomen da je odprta šele za en prst in niti ni preveč raztegnena, ha

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, Nearrain pravi:

Se ena iz druzinskega albuma:image.jpeg.c02f3bf8ef70a81f91ea39d388a88

Jaz pod to sliko razumem, da nekateri pač nimajo prijateljev :)

 

P.S. Verniki ne morejo požret zadeve nikakor. Analiz miljon, neverniki so obupali in ne komentirajo več. Adijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako kot sta vozila MM in VR bi močno obrabila gume.

V zaključku tekme so nekateri že izgubili zmago (a niso enega glih tekmo ali dve nazaj v zadnjih krogih prehiteli?) ker se niso mogli z izrabljenimi gumami peljati dovolj hitro, pa med samo dirko niso namenoma trošili gum, morda zgolj rahlo nespametna vožnja.

Po desetih krogih take vožnje bi Rossija prehitel še kakšen iz ozadja, zaradi obrabljenih gum in ker sta z Marquezom izgubljala po 2 sekundi na krog s hitrejšimi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo prišlo na zadnji dirki do kakega namernega kegljanja kateregakoli izmed obeh kandidatov za naslov, bi morali pristojni razglasiti prvenstvo za neregularno. Pokala za konstruktorskega in moštvenega zmagovalca bi lahko podelili, posamičnega pač ne.

Me pa zanima, če bi  ob morebitnem incidentu na stezi, lahko prišlo tudi do obračuna med navijači. Namreč ozračje je močno naelektreno, oba vpletena naroda imata precej južnjaških karakternih potez in lahko bi v nedeljo gledali bikoborbe v živo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kruha in iger . . . 

mal prevec osebno nekateri jemljejo tole zgodbo...spanska soap opera je pac spanska soap opera...

Ce Esmeralda spregleda ali ne, ce zmaga Rossi, Lorenzo al pa Paja Patak, bo to vplivalo na nasa mala zivljenja priblizno isto.

i . . .  psi laju, karavana ide dalje . . . :smoke:

Popravljeno . Popravil Nearrain
...
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne se jebat .. tut Tarzana je opica vgojila, pa je skaku po drevesih k lev :P

nauk tega je, da bo en zmagu na dirki in da bo en zmagu prvenstvo ... prepričan sem v to :jezik:

p.s.

tablete mi niso prjele :ras:

pred eno uro, motozajebant pravi:

:lol1:

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je kuhna Honde, letos so vse popusili, da bi bil pa se Rossi prvak, bi jih pa cist pokopal, zdej sta pa na ta racun dva dirkaca v popolnem sranju!!!!!!

Nej Honda objav telemetrijo zadnjih dveh dirk ce upajo, neupajo zdej se cmerjo sam da bo glavni pokrovitelj popokal sila in kopita.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo:

"On Saturday October 24, [Yamaha team director] Massimo Meregalli went to Race Control to suggest they should call [Rossi and Marquez] and give them a clear warning before the the race,” a Yamaha spokesperson told Motorsport.com.

“However, Race Control replied that it was not necessary to call the two riders.”

Popravljeno . Popravil jokl66
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa da dam še jaz svoje videnje. Ne navijam za nikogar, ker ne gledam motodirk. U bistvu ne gledam nobenega športa, približno vem za kaj se gre v motoGP, vem kdo je Rossi, Markez, Pedrosa in Lorenca pa včas skor mal zamešam. Potem se mi pa neha. Zadnja dirka je bila prva, ki sem si jo ogledal celo, prevrtel nazaj. Gledal posnetke na YT(nazadnje sem celo dirko gledal ko je padel po tleh M Doohan) Meni zgleda tole takole.:

Sam sem pred tekmo na kateri tečemo na 1000m. Na stezi št 7. Zraven mene na št 6 tekmuje nekdo, s katerim sem pred tem izmenjal nekaj grdih besed ( v smislu tvoja mama se mi dopade...). To je tekma mojega življenja, več let sem se pripravljal na to, možnosti imam , da se zapišem v zgodovino, a se moram zelo potrudit, ker na progi 2 štarta moj tekmec, ki mi lahko pokvari sanje. Pok, start, a poglej ga kurtza zraven mene, me vleče za majco in spotika, pa dej me pust, a ne vidiš, da tekmujem proti št 2!? Številka 2 se odaljuje, fak neki bo treba narest. Ma ko me št.6 še enkrat potegne za majco, bum na gobec, pa kaj ti je kreten, da si me oviral...p**** zarad tebe bom zgubu...

...Sam bi ga namahal na žive in mrtve... pa tud če me takoj diskvalifikacirajo...

Svaka čast  Rossiju, da ga je samo odrinil, ko mu je hotel MM dati čelno. Prvi stik je naredil MM, kontra reakcija je čist normalno dejanje (ampak kaj jaz vem, sej ne gledam GP). Če bi meni dal nekdo čelno, bi verjetno (če bi lahko) odreagiral kontra...

Zanimivo je bilo brat vse komentarje, mislim, da vas ima večina kar prav. Ampak žaljenje mislim , da ni potrebno.

Nekateri boste prenehali z gledanjem, sam bom pa definitivno začel, če bo tako zanimivo. Povprečje gledalcev bo pa ostalo enako.

PS: tema je že malo zamrla, men je pa tako fino brat vse špekulacije...dejmo še...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 28. 10. 2015, igor0203 pravi:

če m preneha pogodba ta teden je tko kot mora bit in je bilo pred dirko v avstraliji - dejansko stanje ...

Ob 28. 10. 2015, bikez pravi:

drugo leto bomo na repsol ymahi gledal rosija in dovija ... in ni hudič da ne bodo rosiju všeč mame od vseh za njima ...

vrstni red na konc sezone pa bo dovi , rosi ,pol pa  ianone in smit na Qmax hondi ..marko in lori ? ja en bo španski prvak v krosu en pa v asholu .. .. 

ducati se umakne iz moto gp in končno osvoji obe lovoriki v wsbk  .. mv ahzsta prvič v zgodovini osvoji prvensrvo v endurance-u za prikoličarje , bmf pa v trialu kot prvi s kardanom ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob ‎28‎.‎10‎.‎2015‎ ‎21‎:‎24‎:‎06, jokl66 pravi:

Nisem sicer pristas teorij zarote, ampak zadnje novice o mnozni odpovedi pogodbe in tale video s podelitve sta mi dala misliti.

 

Ponovno sem si pogledal Post-Race Coverage, Podium,... 7 minut preden je Lorenzo na podiju Rossiju dal "thumbs down" in potem uzaljeno odkorakal, je trdil da ni videl incidenta in da nic ne ve o tem. V teh 7 minutah ni bil ves cas v objektivu kamere. Ampak dvomim, da je ime kdo od takrat prisotnih v Yamahinem taboru posnet incident in mu ga je sel kazati. Sklepam, torej, da Lorenzo ni mogel vedeti kaj tocno se je zgodilo. Potemtakem si ne znam predstavljati motiva za njegovo obnasanje.

 

Razen - in to je moja spekulacija - ce sta se z Marquezom res kaj menila, in je bil na smrt jezen, da MMju zadeva ni uspela. Uspela v smislu, da bi Rossija z bitko zadrzeval vse dlje za Lorenzom (kot se je v krogih do trka dejansko dogajalo), potem pa ga na koncu prehitel.

Takrat je šel na bankomat denar dvignit za Malo pičkico :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 28. oktober 2015 21.24.06, jokl66 said:

Nisem sicer pristas teorij zarote, ampak zadnje novice o mnozni odpovedi pogodbe in tale video s podelitve sta mi dala misliti.

 

Ponovno sem si pogledal Post-Race Coverage, Podium,... 7 minut preden je Lorenzo na podiju Rossiju dal "thumbs down" in potem uzaljeno odkorakal, je trdil da ni videl incidenta in da nic ne ve o tem. V teh 7 minutah ni bil ves cas v objektivu kamere. Ampak dvomim, da je ime kdo od takrat prisotnih v Yamahinem taboru posnet incident in mu ga je sel kazati. Sklepam, torej, da Lorenzo ni mogel vedeti kaj tocno se je zgodilo. Potemtakem si ne znam predstavljati motiva za njegovo obnasanje.

 

A dej no. Leta 2015 smo?!?!? Kolk casa rabis da na tablici/telefonu zavrtis gp dirko? 5sec. In valda je blo to prvo kar so mu pokazali ko je stopu z motorja. BTW Lorenzo je na tiskovko prsu u civilki, a smo ga vidli de bi se preobleku? Kdaj pa se je? 

Pa tud to o orekinitvi pogodbi so po moje bucke. Yamaha je enkat ze izbrala Lorenza. Ne vem ce bi 5 let kasnej izbrala Rossija. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jodl Jodl Jodliiiiiiie

http://www.moto.it/MotoGP/ktm-rc16-prime-foto-della-motogp-di-mattighofen.html

Standardno Brembo zavore, rezervar pod stolom, V4 motor, Akrapovič 

Zaimivo. Cevast grušt, WP vzmetenje odsotnost gumarskih reklam. Je že na Michelinkah?

 

To me že dal časa zanima. Bridgestonke so zavore in vzmetenje dobesedno monopolizirale. Samo pri Ohlinsu in Brembu so znali Bridgestonke dobro razumet in iz njih spravit ves potencial. tudi Honda je kapitulirala in odslovila hišna opremljevalca Showa in Nissin. Po 100 letih bi reku je v Moto2 WP vendarle naredu en konkurenčni preboj in je realna alternativa Ohlinsu. A bodo Michelinke ta monopol malo sesule al ne? 

 

Popravljeno . Popravil Cartman
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!