Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Čisto odvisno kakšna bo razlika, pa v kakšni formi bo marc... Če bi lorenzo lahko marca pojedu, potem zna biti da bo prvak... V kolikor ne pa dvomim... Čeprav rossiju valencija ne ustreza ravno najbolje.... Ampak je pa rossi tisti, ki na koncu zna iz rokava potegniti še kakega asa.... Pri lorenzu je več ali manj v naprej jasno kako in kaj... Tako da ravno zato upam, da bo razlika pred zadnji dirko max 4 pike in se direktno užgeta, tudi če je za 2. mesto... Če bo 5+ pik in bosta za drugo borbala nebo smisla... 

Objavljeno

Če sem ga do sedaj še spoštoval, ga pa po teh besedah resnično ne več...

To je bilo na zadnji dirki očitno tudi za nas laike. Markez je Rossija upočasnjeval...umazana igra. 

Objavljeno

Str je, pa betezen ratuje! :) Mah, kere strela, za prvenstvo mors vse premagat do zadnje dirke, sej ne izpadajo ostali iz dirk, ce nimajo sans za prvaka.....Tko da, nej se mau zresne, pa stisne gas, k tko bo najlazi! Sam

A tist pregretjem gume ne velja vec?

Objavljeno

To pa je res kr neki brezveze izjavu. Nisem pričakoval od njega to. Ka bo marquez upočasnjeval rossija, kr neki. Če bi res blo tko, potem marquez ne bi šel prehitevat lorenzota. Logika, saj če ga ne bi prehitel, bi lorenzotu dal dodatnih 5 pik. Vsi so šač šli na nož, ker se jim gre za posamične zmage.

Marquez je zgubil prvenstvo in se sedaj pač dokazuje gledalcem, kot tudi samemu sebi, da je še vedno najboljši. Kar tudi je, vsaj zame, vendar pač se mu letos ni izšlo, kar je v neki meri kriva honda na prvih parih dirkah,ker so vstrajali na motorju 2015 ki njemu ne odgovarja,  potem pa tudi malo zaradi svoje "zaletavosti in nepremišljenosti". 

To pa, če rossi misli, da ker se borita z lorenzotom za prvaka, da naj vse vsi ostali umaknejo, se p aje zmotu. Če si šampion, boš pač prehitel tudi ostale. Uglavnem Rossi je res izjavil bedarije.

Lp

Objavljeno

"Did he really idolise me? Did he really have my poster at home? I'm not so sure. I'd like to go back in time and see...

Nekam emocionalno je ratalo :S

Objavljeno

Hola,

meni je pa najbolj zanimivo da se je Iannone strinjal z Valetom... zakaj neki, če ni res??

Se mi zdi da bo tole šele postalo zanimivo... :) 

Objavljeno

IMHO poskus Rossija, da malo "mulcu" navije ušesa - poskus pritiska, da bi bil manj tečen. Vsekakor sesut rekord proge v zadnjem krogu kaže, da bi Marquez v povprečju lahko dirkal hitreje. Pa pač ni, jebat ga. Rossi ga naj drugič ob kakem poskusu prehitevanja preprosto odpelje na rob steze, pa se bo že ohladil.

Ianone pravi da:

But Iannone agreed with Rossi that Marquez had been “playing” with the pace, although he stopped short of suggesting a reason. 

“It was an incredible race for sure. I also think Marc played with us! Because after 15 laps, after corner five, going really slow and I pass him easily. But I don't know why. For sure [he] have a really good pace and if it was a strategy, I don't know.”

Verjetno pa je poanta najbolj v tem:

So why did Rossi choose to bring Marquez into the battle? 

Perhaps, already suspicious that Marquez harbours a grudge from their earlier clashes and aware of the huge role the #93 could play in the title outcome, Rossi wanted to put the spotlight on the Spaniard. 

After today's words, Rossi knows that Marquez's every move will be closely examined for anything that could be interpreted as favouring Lorenzo in the last two rounds.  

Vir: http://www.crash.net/motogp/news/224458/1/rossi-accuses-marquez-of-helping-lorenzo.html 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

To je bilo na zadnji dirki očitno tudi za nas laike. Markez je Rossija upočasnjeval...umazana igra. 

Str je, pa betezen ratuje! :) Mah, kere strela, za prvenstvo mors vse premagat do zadnje dirke, sej ne izpadajo ostali iz dirk, ce nimajo sans za prvaka.....Tko da, nej se mau zresne, pa stisne gas, k tko bo najlazi! Sam

A tist pregretjem gume ne velja vec?

no, najbols je da se favorita useceta brez pomocnikov. 1:1. Ce se kdo mesa, naj dirka na polno. Hudic, ker sta bla vpletena 2 spanca in 2 taljana, pa prec pimislimo da skup drzijo. No  jez sm vidu nepotrebna prehitevanja, oziroma prehitevanja ki so jorgetu dajala malo rezerve. Prehitevanja ki so vpletene oddaljevala od fighta za zmago. In to je blo jasno vsem trem. In vidli smo kako dobre case je pelal Rossi ko ni bil u guzvi. Kaksnega silnega favoriziranja pa jaz nisem videl. Marc bi z drugim mestom Rossijeve sanse sabotiral obcutno bolj kot z kakrsnim koli prikrajanjem tempa. Kar ne pomeni da se ni dogajalo.  Glede ohlajanja slick gume med dirko taljanski komentator ing. Bernardelle vcasih sef ciklistike pri Apriliji pravi, to so bucke. 

Enivej, IMO zna bit ducati v  Sepangu  spet zelo mocn. Ce tud Dovi najde prave setinge zna bit guzva za prvi dve vrsti zelo velika. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Orcus... Če bi pa to izjavil Lorenzo, bi bil pa antipatična jokica ane? 

Objavljeno

Orcus... Če bi pa to izjavil Lorenzo, bi bil pa antipatična jokica ane? 

pa sej je napisal hijena ... :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Zdej se bo se Pedrosa umesal, lets spice it up! :D

Objavljeno

Ja ja... to dirko pa komi čakam zdaj še bol....:cool: 

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

vsi drugi so krivi, ker je nekdo drug nesposoben, zarota, vam povem, vsi so proti njem in to je krivica:lol1:

vse se vrača, vse se plača, baje:book:

Popravljeno . Popravil builder
Objavljeno

Madagaskar pravte? Hecno. Tud u Sepangu mu gre kar fajn. 

Crutch ma nove nalepke. 

image.jpg

Objavljeno

se pripraula, da zelenko pride v GP :? 

Objavljeno

Uff zdej se bo Yamaha team preimenoval v Jokica team.. nov spoznor na vidiku Kleenex.....

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Evo.... Lorenzo vseeno dobil 2. trening... Madagaskar takoj drugi pol desetinke zadaj.... Mm še naprej ščiti rit lorenzu in je 3. Iannone ki mu samo po ravnini leti (manj kot mm je mel top speed) je bil pa 4. z minimalnim zaostankom.... 

Primadona pa seveda taktično na njegovem klasičnem 8. mestu... 

No roko na srce ima 5. čas dneva... 

Komentatorja na bt sports žželita caseya, da bi vse v faco povedal glede včeri... Hehe 

Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno

Kdo je nesposoben? Dej builder no, smesn si ze mal :P

Sej bo kvalificiral v prvo vrsto,pol jih pa namaha :)

Sej bo kvalificiral v prvo vrsto,pol jih pa namaha.  Ja legenda je ze tolk.cajta na sceni,da se 

Sej bo kvalificiral v prvo vrsto,pol jih pa namaha.  Ja legenda je ze tolk.cajta na sceni,da se morjo vsi skp nanga spravt....:)

Oooo.dzizs!!!! Ta forum je res top!

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Od kdaj delijo točke za FP?

Objavljeno

Sao sabotirani ni odpeljal zadnjih par minut z novo gumo ker jer prekino session zakaj nvm samo jutri bo v prvi startni vrsti :) ce glih je mel vcere neke cudne izjave se je vedno majster, ki bo na koncu 3 špance lepo gledo kak ga vsi skup niso mogli v boju za naslov 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Sao sabotirani ni odpeljal zadnjih par minut z novo gumo ker jer prekino session zakaj nvm samo jutri bo v prvi startni vrsti :) ce glih je mel vcere neke cudne izjave se je vedno majster, ki bo na koncu 3 špance lepo gledo kak ga vsi skup niso mogli v boju za naslov 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kdo je nesposoben? Dej builder no, smesn si ze mal :P

Sej bo kvalificiral v prvo vrsto,pol jih pa namaha :)

Sej bo kvalificiral v prvo vrsto,pol jih pa namaha.  Ja legenda je ze tolk.cajta na sceni,da se 

Sej bo kvalificiral v prvo vrsto,pol jih pa namaha.  Ja legenda je ze tolk.cajta na sceni,da se morjo vsi skp nanga spravt....:)

Oooo.dzizs!!!! Ta forum je res top!

v mlinu in na MS se mora dvakrat povedat, pa še to si niso zapomnl, da bo Vale prvak :P

• Všeč mi je 3
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!