VS800 Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 19 letnica trenutno skupno 12-ta, na včerajšnji etapi 8-a. udeležba na Dakarju: petič http://en.wikipedia.org/wiki/Laia_Sanz Laia.jpg aja točn sej jest sem se tm od štrnajstga pa ke do osemnajstga leta tut dakarja udeležvou, pol se mi pa ni dal več...... thumper 1
Popularna objava thumper Objavljeno Januar 8, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 Kvačkat ne znam, se pa bom pustil podučit. Delč od tega, da sem superioren! -20% pa zmore tudi moja stara mama. mal ampak čist mal nakladaš ...tvoja stara mama je živa edino če je rodila pri 7-ih letih... 19 letnica trenutno skupno 12-ta, na včerajšnji etapi 8-a. udeležba na Dakarju: petič http://en.wikipedia.org/wiki/Laia_Sanz Laia.jpg Bejba je 85 letnik.... .) Pa res dobr siba bejba! 30...ja mi ni nekaj skup šlo... bravo za punco!! zdej pa nekaj realnega - a se kdo sploh zaveda kakšna razlika je med 30 in 50 let starim organizmom??no jaz vem .. pa ene par poškodb na grbi se pri 50-ih kar lepo potencira v minus.. fizično se pri 50-ih kosat ali prehitet 25 , 30 ali 35 letne vrhunske športnike - kar vsi na dakarju so ! - je zelooo velik uspeh !! pa še to - v večini športov so budžeti slovenskih športnikov veliko nižji kot pri njihovih tujih konkurentih pri doseganju enakih rezultatov .. drugače pa miranu želim samo srečen prihod na cilj dakarja .. kar bo pa višje od tega - kapo dol.. aja pa vidim da mu boste drugo leto nekateri hudo konkurirali na dakarju ... me zanima za koliko % vam ga bo uspelo nascat.. aha - pa naspidirani in naloudani mulci tudi počasi stran padajo... hajoktejn, corser, Nearrain in 14 others 17
IBA Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 (popravljeno) Yamaha je pa letos daleč od lanske forme...... Bareda Bort pa zgleda hoče znervirat Como, da se samo za njim vozi in mu sledi. Štarta prvi, počaka Como in pol gas za njim. Bomo videli če bo ta taktika uspešna na koncu. Držim pesti za Mirana, da čim boljše odpelje in pride do konca Popravljeno Januar 9, 2015. Popravil IBA Ni3ous, gsxf750, builder in 1 other 4
sjeng Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Yamaha je pa letos daleč od lanske forme...... Bareda Bort pa zgleda hoče znervirat Como, da se samo za njim vozi in mu sledi. Štarta prvi, počaka Como in pol gas za njim. Bomo videli če bo ta taktika uspešna na koncu. Držim pesti za Mirana, da čim boljše odpelje in pride do konca Pomojem je še mal prezgodaj za taktiziranje... ga zna še drago stat. Drugač se pa kr pozna novi val dirkačev... eni stari asi, ki so se včas držali okrog desetega mesta ne morejo več sledit (Verhoeven,De Azevedo,.....) Tamal avstrijc ga pa super žge, samo vidi se pomanjkanje izkušenj na takih dirkah, lepo bi blo vidt kakega slo krosista tuki..... ne vem no Kragelj že ful časa govori o Dakarju..., Miranu se pa pač poznajo leta, žal so minili časi ko smo ga videvali v top20.
Fazer03 Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 http://www.rtvslo.si/sport/novice/puscavski-lisjak-med-garanjem-sem-se-spomnil-na-domace-dirkace-s-kavca/355386#comments Komentarji pa .... škoda besed ... builder in TakeALookAround 2
maus Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 vseh pa ne more očarat ... ampak na tistem forumu večino ni moto scena ... motoristi malo drugače gledamo na te stvari kar se mene tiče mu privoščim najboljše bi si pa tudi marsikateri hitrostni dirkač (ki vozijo v AA ipd) zaslužil kakšno priložnost v kakšnem elitnejšem razredu in malo močnejše sponzorje :krneki: bojc84 in builder 2
corser Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 (popravljeno) http://www.rtvslo.si/sport/novice/puscavski-lisjak-med-garanjem-sem-se-spomnil-na-domace-dirkace-s-kavca/355386#comments Komentarji pa .... škoda besed ... Haha, cvet slovenskega zakompleksanega folka. Bistvo ugotovitev je, da itak to lahko počne, ker ga itak mi vsi plačujemo. Ali prek plače v SV ali prek dokapitalizacije bank, ki so posojale denar raznim tajkunskim podjetjem, ki so sponzor... skratka, cela znanost. Ja tako je v tej naši bedni Sloveniji. Samo gnev je treba zlivat in iskat vzorke za svojo nesrečo v drugih, državi, EU... Da bi pa kdo kaj naredil v življenju, ne, to pa ne. Raje imamo "FDV cinike" na vsakem koraku. Sej vem, težko si je priznati, da si nesposoben. Lepo je, da je Stanovnik omenil "komentatorje iz kavča". Lepo jih je zadel. Tudi tukaj bo izjava marsikoga zbodla. A na koncu dneva tip vseeno fura Dakar, svoje sanje, "kavč komentatorji" pa nadaljujejo svoje "poslanstvo". Pač, kakor komu paše oz. do kam mu nese... Popravljeno Januar 9, 2015. Popravil corser TakeALookAround, builder, Nearrain in 6 others 9
bladzo Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 (popravljeno) "Medtem ko sem tri dni nazaj odpeljal eno najtežjih etap v karieri, je bila današnja ena najgrših. Razmere so bile res neugodne. Več kot polovico časa smo dirkali po feš fešu, veliko je bilo tudi suhih rečnih strug z velikimi, ostrimi skalami. Med tem težkim garanjem sem se spomnil na domače dirkače s kavča, ki tako radi primerjajo Dakar s turizmom. Resnično, danes sem nehote razmišljal o tem, kako preprosto je tipkati po tipkovnici v primerjavi s tem, kar se nam dogaja na dirki." Evo, da vržem malo kosti za glodat...Tole je Miranova izjava. Jaz se imam za "kavč dirkača"! Celo zlo hitrega...Z gumami nimam težav in me čist nič ne zajebava. Če se mi pa slučajno ne da več, pa ugasnem tv, računalnik in je mir! Zadnjič mi je crknila baterija v daljincu, a sem imel na srečo doma paket v rezervi, tako, da sem lahko nadaljeval... Zapravim, cca 50€ na mesec za tole dirkanje Brez kavč dirkačev in ostalih gledalcev, ni sponzorjev. Brez sponzorjev je igra le še za peščico bogatašev... Brez skrbi, Miran razmišlja le o dirki! Izjava pa je plod njegovega PR-a, ki ima čas tudi prebirat odzive nas "kovčarjev". Popravljeno Januar 9, 2015. Popravil bladzo Nearrain in Whiskey 2
TakeALookAround Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Pa ne da je Snecer tudi tam komentiral.... gsxf750, builder in corser 3
builder Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Pa ne da je Snecer tudi tam komentiral.... dobro opažaš :grim , prosvetljuje narod tudi drugje
corser Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Pa ne da je Snecer tudi tam komentiral.... Fak sam res!!! Pa kaj se temu človeku plete v glavi, da mora ves čas promovirati svoje pametovanje a ga pri tem nihče resno ne jemlje? No tista liga kavč komentarojev se najbrž že strinja z njim.... Prazaprav je njemu tud ratal v življenju na nek način: Stanovnik dirka na Dakarju, on pa cel dan surfa po forumih. Od kje njemu denar, se sprašujem? Potem bodo pa rekli na poročilih: pa saj je bil čisto prijazen sosed, pomagal je starejšim občankam čez cesto, vedno pozdravil... res ne vem kako, da se je to zgodilo.... :blink: TakeALookAround in Nearrain 2
TakeALookAround Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 S pacienti so se na kup zbral.... Nearrain in corser 2
Cartman Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Pa sej ni napisal nič tako zgrešenga. Ajd, sreča in veze zimajuo pr nas zelo slab prizvok, ampak veze je spletel z leti, in sreka po pravilu sledi hrabrim in dobro pripravljenim. Pol sofa surferji temu rečemo sreča. Še dva Dakarja mu srčno prvošim. nej jih odpele 20 na okroglo. Nearrain 1
corser Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Fajn, da se pustimo provocirat, ker da bi pa kaj dirko pokomentiral.... to pa ne... vandrovec 1
Whiskey Objavljeno Januar 9, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Evo, da vržem malo kosti za glodat...Tole je Miranova izjava. Brez skrbi, Miran razmišlja le o dirki! Izjava pa je plod njegovega PR-a, ki ima čas tudi prebirat odzive nas "kovčarjev". Miranu mal popotnice od Whiskeya .... da nau tolk zamuju https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ
Whiskey Objavljeno Januar 9, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 (popravljeno) Fajn, da se pustimo provocirat, ker da bi pa kaj dirko pokomentiral.... to pa ne... Mal so zategnl trase, pa je gradonačelnik odpadu iz -10-15% na -20-25%. Sahel za dirkanje ne bo dostopen še kr precej let. Gledalcev, razn tistih v bubujih ni bilo. Tle je pa polno folka ob progi. Glede na originalno traso precej bolj zanimivo predvsem za sponzoruše. p.s. Bladzo: mrbit pa se lahka kaka Pustna fešta organizira :naughty: Popravljeno Januar 9, 2015. Popravil Whiskey
ANCIENT Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Mislim, da bo letos zmagal eden od voznikov Honde ... trenutno 3 Honde med prvih 6... :hooray:
Whiskey Objavljeno Januar 9, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Mislim, da bo letos zmagal eden od voznikov Honde ... trenutno 3 Honde med prvih 6... :hooray: Nisem čist zihr, če bi se Satnovnik letos pelu na Hondi, da bi zmagu ... vsaj enga brzinca ... unga na orientacijo, vsaj ??? Feni, ne mi zamert. Ampak tak "šport" ne da rezultatov. Dedku malo mlajšemu od mene ne gre zaupat :grrr
Nearrain Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Nisem čist zihr, če bi se Satnovnik letos pelu na Hondi, da bi zmagu ... vsaj enga brzinca ... unga na orientacijo, vsaj ??? Feni, ne mi zamert. Ampak tak "šport" ne da rezultatov. Dedku malo mlajšemu od mene ne gre zaupat :grrr A to se ti mal tolazis?
builder Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Nisem čist zihr, če bi se Satnovnik letos pelu na Hondi, da bi zmagu ... vsaj enga brzinca ... unga na orientacijo, vsaj ??? Feni, ne mi zamert. Ampak tak "šport" ne da rezultatov. Dedku malo mlajšemu od mene ne gre zaupat :grrr preprosto ti bom odgovoru na tvojo blamažo, če bi ti bil na Dakarju, bi navijal zate, ker pa nisi, navijam za Mirana, on pa je, preprosto, je edini naš :grim Robson, Nearrain in thumper 3
Whiskey Objavljeno Januar 9, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Zakaj bi se moru tolažit? BMK.
TakeALookAround Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Je ze 36. Miran! Sej bo pocas.... :evilgrin: thumper 1
Whiskey Objavljeno Januar 9, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 (popravljeno) Dobr je. Na konc bo tm okol 10+. Zavisi kolk tekmovacev bo odstopl. Tekmovalcev! Al bi kdo kej prpomnu če bi bla Tina na 36 mestu? Popravljeno Januar 9, 2015. Popravil Whiskey
som Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 Nehaj že svinjat. hajoktejn, builder, corser in 1 other 4
corser Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 Al bi kdo kej prpomnu če bi bla Tina na 36 mestu? Ti zihr. builder in TakeALookAround 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se