Popularna objava motolover Objavljeno Januar 1, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Štart pri -8. cilj pri -4. Lepo je bilo, 137km za začetek sezone. pik1, DAMI34, Zivnorc in 18 others 21
notranc Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Vsa čast, da ste se vozili pri takih temperaturah. Se dobro, da vam niso miličarji kontrolirali obvezno zimsko opremo. Lp,n PrimozC in bojc84 2
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Vsa čast, da ste se vozili pri takih temperaturah. Se dobro, da vam niso miličarji kontrolirali obvezno zimsko opremo. Lp,n Vsa enosledna vozila so odgovarjala predpisom za zimsko opremo kot jo morajo imeti enosledna vozila, tako da brez panike notranc, Mavti, skalar36 in 2 others 5
Borutt Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Vsa enosledna vozila so odgovarjala predpisom za zimsko opremo kot jo morajo imeti enosledna vozila, tako da brez panike Me nadomeščaš ? O:-) Mavti, DAMI34, Zivnorc in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Me nadomeščaš ? O:-) v bistvu sm ti prihranil delo Efendi, Ender 2 in trebor 3
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Lušn je blo, ja. Sploh ganjanje po cevcu Zimsko opremo mam pa tud tapravo: Šnops pa Dolge gate pa na pogonskem kolesu tud ketno notranc, cedevita, Mavti in 1 other 4
Mavti Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 (popravljeno) Ja prav fajn je bilo danes zimska oprema brezhibna :notworthy: itak zagovarjam verzijo glatke gume za glatke ceste pa nima kej bit in ja madona še preveč sem se oblekel, ti vremenarji očitno napovedujejo vreme na toplem zato jih pa okol prinaša Popravljeno Januar 1, 2015. Popravil Mavti
motolover Objavljeno Januar 1, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Vožnja je bila zelo luštna, samo nekaj bom moral ukreniti glede čevljev. So premajhni za dvojne nogavice, v enojnih pa zebe. Evo, zdajle je mašinca dobila pranje in obvezno nego. Mazanje verige in vseh vijakov. skalaprava, ForU2, trebor in 1 other 4
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Vožnja je bila zelo luštna, samo nekaj bom moral ukreniti glede čevljev. So premajhni za dvojne nogavice, v enojnih pa zebe. Evo, zdajle je mašinca dobila pranje in obvezno nego. Mazanje verige in vseh vijakov. Če se misliš ornk po mrazu in snegu ganjat, si nujno kupi s filcem podložene gumijaste škornje, po možnosti 1/2 številke prevelike. Not daš navadne štumfe, pa kake lovske/smučarske in si zmagu spljoh.
ForU2 Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Vožnja je bila zelo luštna, samo nekaj bom moral ukreniti glede čevljev. So premajhni za dvojne nogavice, v enojnih pa zebe. Evo, zdajle je mašinca dobila pranje in obvezno nego. Mazanje verige in vseh vijakov. Čisto tehnično vprašanje....kako si pral pri teh temperaturah? Drugač pa.... :notworthy: vsem, ki ste se fural danes!.....pa srečno v novi sezoni!
pajkica Objavljeno Januar 1, 2015 Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 mal komplicirate, sem vidla dons take čist brez štunfov, sam v kopalkah pa niso tko kompliciral zarad mraza Kor13, Kras in gsxf750 3
motolover Objavljeno Januar 1, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2015 Čisto tehnično vprašanje....kako si pral pri teh temperaturah? Drugač pa.... :notworthy: vsem, ki ste se fural danes!.....pa srečno v novi sezoni! V garaži pri +2 z vedrom tople vode in gobo. Ni bil toliko zamazan, da bi moral s cevjo. Pa tudi če bi, bi to naredil zunaj, potem ga zapeljal notri, pobrisal z viledo in potem se že sam do konca posuši. Ga vžgeš za pet minut, da se lepo ogreje in je hitro suh. Vijake in vse kovinske dele posprejaš z WD in potem s krpo pobrišeš, samo toliko, da ostanejo malo mastni. Pri "plastičarju" ni toliko dela, kot pri kakem čoperju. ForU2, gsxf750 in Mavti 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 (popravljeno) Takle, otvoritev je padla, prijetnih a še vedno fsranih 150km. Pozabu doma foun, pa sm kar mal narisal in skiciral. Upam, da vela proti plaži v Monfalcone spomenik žrtvam 1 sv vojne v Redipuglii pr tejle sm se pa maximalno potrudu, da zgleda kot fotka Popravljeno Januar 2, 2015. Popravil DAMI34 markII, Zivnorc, skalar36 in 32 others 35
Popularna objava spaceback Objavljeno Januar 2, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Prvi fočk letos builder, pik1, KyoKon in 20 others 23
Popularna objava Motocaster Objavljeno Januar 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 (popravljeno) Glede na to da sem sem sezono zaključil dokaj pozno in sicer za Božič sem se, tudi s pomočjo zgornjih slikc opogumil z zgodnjim štartom v sezono. No in sem včeraj odpeketal, vendar vtis je bil pa bolj slab! 100 metrov od hiše je bil na cesti še vedno sneg ki ga je nanesla burja. V bistvu je zgledalo tako da so bile samo pomrznjene kolesnice, po sredini 15cm snega na levi in desni pa 20centinov. Šel sem počasi vendar takoj ko sem prišel na led sem se znašel na tleh. Tako hitro se je vse skupaj zgodilo da niti nevem kako je potekalo točno. Do včeraj nisem vedel če lahko sam poberem CBFko iz tak, zdaj vem da gre Sem pa potem ko sem pobral šel še malo naprej, da sem lahko na suhem obrnil in potem sem še ekrat moral čez tisti led domov. In fak že z nogami na tleh in vožno po centrimetrih je bilo težko zadrževati motor ki je kar silil in sili na tla Škode ni skoraj nobene, ogledalo se je lepo zložilo nazaj, crash pedi so opravili svoje, zadnji kufer tudi, tako da je samo manjša praskica: imgur Mi je pa bila to dobra šola do dokler je led na cesti ne grem z motorjem nikamor, pa vsaka čast tistim ki se lahko vozijo v takih razmerah kot so na prvi slikci sedaj sem tudi jaz "ta pravi" motorist, in upam da ni to slab znak začetka ampak samo ena poučna lekcija Popravljeno Januar 3, 2015. Popravil Motocaster notranc, spaceback, Ninč. in 14 others 17
kamionar Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Glede na to da sem sem sezono zaključil dokaj pozno in sicer za Božič sem se, tudi s pomočjo zgornjih slikc opogumil z zgodnjim štartom v sezono. No in sem včeraj odpeketal, vendar vtis je bil pa bolj slab! 100 metrov od hiše je bil na cesti še vedno sneg ki ga je nanesla burja. V bistvu je zgledalo tako da so bile samo pomrznjene kolesnice, po sredini 15cm snega na levi in desni pa 20centinov. Šel sem počasi vendar takoj ko sem prišel na led sem se znašel na tleh. Tako hitro se je vse skupaj zgodilo da niti nevem kako je potekalo točno. Do včeraj nisem vedel če lahko sam poberem CBFko iz tak, zdaj vem da gre Sem pa potem ko sem pobral šel še malo naprej, da sem lahko na suhem obrnil in potem sem še ekrat moral čez tisti led domov. In fak že z nogami na tleh in vožno po centrimetrih je bilo težko zadrževati motor ki je kar silil in sili na tla Škode ni skoraj nobene, ogledalo se je lepo zložilo nazaj, crash pedi so opravili svoje, zadnji kufer tudi, tako da je samo manjša praskica: imgur Mi je pa bila to dobra šola do dokler je led na cesti ne grem z motorjem nikamor, pa vsaka čast tistim ki se lahko vozijo v takih razmerah kot so na prvi slikci sedaj sem tudi jaz "ta pravi" motorist, in upam da ni to slab znak začetka ampak samo ena poučna lekcija Za všečkat sicer ni. Kako lahko padec všečkaš?!? A pošteno si napisal in nekatere "prepogumne" podučil. Pa srečnega...
TakeALookAround Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Noben ne vsecka padca.....? Morda le ugotovitve v zakljucku objave an? :grim Drgac pa sej, ce je ze mrzzz, pa fliknes te vsaj jeza pogreje..... Efendi, Motocaster, bajkr88 in 3 others 6
motolover Objavljeno Januar 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Glede prve slikce: Cesta od Lj do Celja je bila popolnoma suha, kar vidiš snega ga je bilo samo na parkirišču v Celju nekaj. Po snegu in mokri soli je tudi meni škoda motorja.
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Glede prve slikce: Cesta od Lj do Celja je bila popolnoma suha, kar vidiš snega ga je bilo samo na parkirišču v Celju nekaj. Po snegu in mokri soli je tudi meni škoda motorja. Ja, za najdet sneg se je blo treba extra potrudit, sm moral na navožen sneg zapelat, da sm lohk pravilno parkiral.. MiNa 1
Ciko86 Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Pri nas te tudi hitro pobere po teh nasih vsemogocnih kroziscih :glare:
maus Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 a 2 km vela itak, da velja ... :krneki: DAMI34 in Efendi 2
pik1 Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Pri nas te tudi hitro pobere po teh nasih vsemogocnih kroziscih :glare: ... ne maram krožišč ... :( DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 Za všečkat sicer ni. Kako lahko padec všečkaš?!? A pošteno si napisal in nekatere "prepogumne" podučil. Pa srečnega... Aha ,če se voziš pozimi si prepogumen ti bom serviral nazaj kot si ti meni ob priložnosti..........sramota si za kamionarja ...... hribuc, Kras in maj08 3
Ciko86 Objavljeno Januar 3, 2015 Opozori Objavljeno Januar 3, 2015 (popravljeno) @pik1 Pol se izogibaj kopra pa izole :grim Popravljeno Januar 3, 2015. Popravil Ciko86 pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se